Electrician

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
rotund mircea
Membru forum
12
Oras: constanta
Data nasterii: 01 Iul 1980

Electrician

Mesaj de rotund mircea »

Buna ziua.Adresez o intrebare...mai ales celor din Constanta.Exista vreun electrician auto in Constanta care sa se ocupe si de rulote?Multumesc
opel zafira b 1.8 + caravelair bamba 330
Viorel Grosu

Re: Electrician

Mesaj de Viorel Grosu »

Domnule Mircea, va rog sa cititi banda scrisa cu rosu si sa va conformati, si sa treceti locatia de unde sunteti in "profil / modificare profil" si date despre rulota si masina in "profil / modificarea semnaturii". Va mai rog ,ca nou venit intr-o familie sa va prezentati aici :
viewtopic.php?f=97&t=3454
Dupa ce vom afla ce rulota aveti poate va vom putea ajuta cu schema electrica a rulotei. Nu stiu sa fie un elctrician auto mai specializat pe rulote dar poate avand schema electrica s-ar descurca mai usor un electrician. Sau dace ne spui ce defect ai poate te putem ajuta cu sfaturi pentru a le remedia singur asa cum facem mai toti rulotistii.
rotund mircea
Membru forum
12

Mesaj de rotund mircea »

pai...mi-au cam furat acum vreo 3 zile o bucata de cablu plus stecherul.acum stecher mi-am cumparat...dar cablu nu gasesc neam(are 8 fire,6 de 1,5 si 2 de 2)...cam ce as putea face?daca iau 2 cabluri(1 de 5 si unul de 3) merge sa le lege electricianul in serie?multumesc
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Salut , nu este asa complicat sa faci legaturile ,sincer nu iti trebuie electrician . Cablu gasesti la EXIS si schema firelor o gasesti pe forum ...

Bafta
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Acest cablu il poti comanda de la Roxana de la Exis : http://www.exis.ro/accesoriu_rulota/Cab ... e-313.html
Pentru stecher: http://www.exis.ro/accesoriu_rulota/Ste ... c-320.html
Iti faci cont pe site si poti comanda orice accesoriu de rulota ai nevoie. Unul din cabluri este comun de aceea aveai 8 fire dar priza este de 7 pini. Iei ce lungime iti trebuiepentru a inlocui tot cablul pana la riglete. Nu innadi cablul desi este mai comod. Schema de instalare o gasesti pe forum : viewtopic.php?f=24&t=880&hilit=schema+e ... pini#p8880. Succes in remedierea defectiunii.
rotund mircea
Membru forum
12

Mesaj de rotund mircea »

ok.multumesc mult de adrese.deja am comandat.chem totusi un electrician sa nu ma bag eu din prima la asa ceva:).multumesc
Scrie răspuns