Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Domnule Mircea, va rog sa cititi banda scrisa cu rosu si sa va conformati, si sa treceti locatia de unde sunteti in "profil / modificare profil" si date despre rulota si masina in "profil / modificarea semnaturii". Va mai rog ,ca nou venit intr-o familie sa va prezentati aici : viewtopic.php?f=97&t=3454
Dupa ce vom afla ce rulota aveti poate va vom putea ajuta cu schema electrica a rulotei. Nu stiu sa fie un elctrician auto mai specializat pe rulote dar poate avand schema electrica s-ar descurca mai usor un electrician. Sau dace ne spui ce defect ai poate te putem ajuta cu sfaturi pentru a le remedia singur asa cum facem mai toti rulotistii.
pai...mi-au cam furat acum vreo 3 zile o bucata de cablu plus stecherul.acum stecher mi-am cumparat...dar cablu nu gasesc neam(are 8 fire,6 de 1,5 si 2 de 2)...cam ce as putea face?daca iau 2 cabluri(1 de 5 si unul de 3) merge sa le lege electricianul in serie?multumesc