In atentia Forumistilor - Detalii Forum

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

In atentia Forumistilor - Detalii Forum

Mesaj de Rusu Mihail »

Catre toti forumistii !

Incepind din data de 21 iunie - 21 iulie 2012 - asa cum ati si observat se lucreaza la Forum. Se incearca o usurare a cautarilor, un acces mai facil, gruparea pe categorii distincte, curatenie, etc
La aceasta opratiune sint angrenati atit administratorul tehnic cit si cei 3 moderatori. Tragem speranta ca veti da dovada de intelegere a minusurilor , pina se va ajunge in final la forma dorita.
Dorim o forma de infatisare simpla, fara culori si brizbrizuri. Deasemeni moderarea va fi deschisa catre dialog cu toti membri, regulamentul se va simplifica mult, intr-un cuvint va fi mai bine !
Deocamdata avem o speranta, ca totusi vom putea recupera si pozele ce momentan nu se vad..

Ne cerem scuze pt disconfortul creat ! - Va dorim : Excursii frumose si vacante placute !
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Re: In atentia Forumistilor - Detalii Forum

Mesaj de Isdraila Ioan »

La deschiderea forumului,era afisata prima pagina ,reprezentate de avatar si anumite date informative.Acum nu mai este prezentata astfel .S-a sters ? :shock:
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Nea Nelu: Acel avatar de sus stinga, ocupa un spatiu destul de mare si inutil, deoarece aceleasi informatii le ai si la avatarul din dreapta ale fiecarei postari.
Deasemeni in acea caseta din partea dreapta, erau informatii legate de ultimul user logat, ori aceste informatii, exista si acum in partea de jos a forumului.
S-a scos "reclama ta" care ocupa un spatiu f. mare atat deasuprea forumului (2 casete) cat si in partea de jos (o caseta foarte mare), astfel, sint mai usor de vizionat subiectele reale ale forumului.
S-au scos "artificiile" pt. ca a venit vara :)
Subiectele active erau dublate (in partea de jos), iar ele au ramas in prima caseta a forumului. " Regulamentul ", va aparea singular sus, pe culoare distincta si va fi simplificat.
Vor disparea si cele doua castete dintre Forum si Chat { MOST_VIEWED } si { MOST_REPLIED }, ele nefiind reprezentative pentru un forum RV. Vor dispare si textele cu rosu : "pt numai 10 lei poti ..." si "Reguli forum ..."
Va solicitam un pic de rabdare si speram ca forumul sa aiba o "alta fata", mult mai usor de accesat si cu un aspect ce ne reprezinta. Zilnic se fac modificari.
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Multumesc pentru informatie.Intradevar accesul este mai usor asa .Unele informatii erau si sunt inutile .Spor la treaba si zile frumoase ... :)
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Rusu Mihail scrie: Tragem speranta ca veti da dovada de intelegere a minusurilor , pina se va ajunge in final la forma dorita.
Dorim o forma de infatisare simpla, fara culori si brizbrizuri. Deasemeni moderarea va fi deschisa catre dialog cu toti membri, regulamentul se va simplifica mult, intr-un cuvint va fi mai bine !
Imi cer scuze pentru "intrebarile incomode" pe cer le pun, insa aceste schimbari de care vorbiti mai sus de cine au fost dorite? S-a discutat asa ceva la AG, pt ca eu in PV nu am vazut trecut asa ceva! Intreb, nu dau cu parul! Sau poate ar trebui sa fim si noi informati ceea ce "se doreste"! Mi se pare normal nu?

PS: nu vreau sa fiu "carcotas", asa cum m-a denumit un "prieten vechi", insa se pare ca se fac schimbari de care noi nu stim! As vrea sa vad si eu un program de la noua conducere de genul: ce parere aveti despre imaginea forumului? noi am vrea sa o schimbam pt ca...ce parere aveti?!? bla..bla...
Am impresia ca in continuare nu se pune baza pe dialog ci pe bunul plac al unor grupuri!
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Marius Beldiman scrie: ... S-a discutat asa ceva la AG, pt ca eu in PV nu am vazut trecut asa ceva! ...
Mai citeste Marius ... mai citeste ... ca scrie. Sau poate tu doreai de fapt o stenograma a acelei sedinte ce a durat 3-4 ore.
Marius Beldiman scrie: ...PS: nu vreau sa fiu "carcotas" ... insa se pare ca se fac schimbari de care noi nu stim! As vrea sa vad si eu un program de la noua conducere de genul: ce parere aveti despre imaginea forumului? noi am vrea sa o schimbam pt ca...ce parere aveti?!? bla..bla...
Cu aceasta postare chiar confirmi ca esti carcotas si am sa-ti dovedesc ca asta faci si acum:

In toamna trecuta, cand intr-un mod cat se poate de democratic si deschis s-a discutat despre restructurarea forumului, tu care acum te dai neinformat si animat numai de "intentii bune", nu ai avut nici macar o postare in acea discutie, sa vii cu vreo propunere la acea restructurare.

Uite si cateva concluzii ale unor colegi de la acel moment, pareri legate de restructurarea propusa:
Serpescu Gheorghe scrie:De cand a fost postat ma tot gandesc sa caut un cusur, felicitari !
Dragomir Gabriel scrie:Nu am ce adauga, e perfect, e usor de parcurs si sunt cuprinse toate subiectele de rulotistica. Si de la mine ''Felicitari''...
Sandu Toma scrie:Nu mi-am facut niciodata probleme ca Nelu Predonu cu experienta lui ar putea da gres ! :D
Pot doar sa-l felicit si sa-i urez in continuare putere si...pofta de munca !!!
Oricand suntem alaturi de tine sa te ajutam in ceea ce faci !
Catalin Gigi scrie:Mi-as fi dorit sa ma pricep si sa pot contribui si eu la acest proiect ...sunt alaturi de tine Nelu !!
Irina Strimbeanu scrie:Nelu...jos palaria!
Multumim !
Forumul e perfect si abia asteptam sa-l "despachetam".
Vali Mocanu scrie:Bravo Nelu!! Cred ca era momentul unei schimbari "la fata" a formului. Sustin modificarile facute. 😉
Nelu Predonu scrie: ... Multumesc la randul meu celor care au participat la finalizare, am cautat sa tin cont de toate recomandarile facute.
Numai impreuna putem face lucruri bune !
In mare, se va face cam tot ce s-a stabilit atunci, in acel topic.
La acel moment, una stabilisem si alta s-a petrecut in timp. Forumul in loc sa arate ca un forum decent, a devenit o sorcova, cu artificii in toiul verii, cu informatii ce nu dau bine unei astfel de comunitati, cu informatii eronate in prima pagina, cu casete goale de reclama ce lungisera prima pagina precum o pomana tiganeasca, cu fraze scrise cu rosu si lipite in toate paginile, etc, etc.

Tu vrei dialog Marius, dar daca dialogul se desfasoara pe teme serioase nu prea te faci simtit. Cand vine vorba de carcoteli, ca si acum, vii si-i tregi de urechi pe cei ce vor sa faca ceva bun si util.
Iti dau un sfat Marius pentru postarile tale viitoare - Fa inainte, testul propus de Kolea !
Marius Beldiman

Multumesc, Nelu! Pe mine unul m-ai convins! Cineva chiar promitea niste filmulete de la AG, daca nu ma insel din nou!

Cer scuze colegilor pentru "carcotelile" mele prostesti, promit sa ma rezum doar la stadiul de forumist!

PS: nu stiu despre ce test vorbesti!
Marian m Serban
Membru asociat
16

Mesaj de Marian m Serban »

buna ziua
filmuletele au fost trimise de propietar catre asociatie dar a fost o mica eroare tehnica,adica cd ul nu a fost inchis si astfel nu am putut beneficia de material,
intre timp s-a trimis alt cd ok,nu va faceti probleme ,totul este real ,nici un material nu este aranjat.
Marian Serban
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Deoarece topicul se numeste ''In atentia forumistilor'' postez aici o informatie foarte interesanta despre vanarea drepturilor de autor. Dupa cum veti vedea, este vizat in special proprietarul si administratorul forumului, nu forumistul... deci, mare atentie la ce se scrie pe forum.
http://www.avocatnet.ro/content/forum%7 ... rilor.html
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Marius Beldiman

Rusu Mihail scrie:Catre toti forumistii !

Incepind din data de 21 iunie - 21 iulie 2012 - asa cum ati si observat se lucreaza la Forum. Se incearca o usurare a cautarilor, un acces mai facil, gruparea pe categorii distincte, curatenie, etc
La aceasta opratiune sint angrenati atit administratorul tehnic cit si cei 3 moderatori. Tragem speranta ca veti da dovada de intelegere a minusurilor , pina se va ajunge in final la forma dorita.
Deocamdata avem o speranta, ca totusi vom putea recupera si pozele ce momentan nu se vad..

Ne cerem scuze pt disconfortul creat ! - Va dorim : Excursii frumose si vacante placute !
.

:shock: 21 Iulie a trecut de o saptamana! Scuzele au fost acceptate, disconfortul creat ramane! Speram in continuare sa se poata vedea pozele, foarte relevante pentru explicarea unor topicuri, sa se inteleaga(sa se poata citi, "in limba romana") cat mai multe topicuri.

Va dorim: excursii frumoase si vacante placute!
Scrie răspuns