Transalpina 2012

arhiva anilor 2006 - 2012
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Nicusor Manea
Membru forum
13

Re: Transalpina 2012

Mesaj de Nicusor Manea »

Salut Laurentiu. Noi am ajuns acum 2 ore la pestera muierilor. La fel ca si la tine sunt doar corturi, rulote doar a mea. Noi o sa stam si maine aici si luni o sa urcam pe Transalpina cu destinatie Cartisoara. Concediu placut !
Fam Nicusor & Mihaela Manea
Chateau 380 + VW Sharan 1.9 TDI
Tel: 0757 316 363
E-mail: mbalubrifianti@gmail.com
VladLaurentiu
Membru forum
13
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 16 Sep 1988

Mesaj de VladLaurentiu »

Nicusor Manea >> Sa fie ... vizitare placuta ... vedeti ca trebuie sa exersati mersul piticului in pestera :P ....
Renault trafic suprainaltat
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

Cartisoara ? Este pe Transfagarasan . Cred ca le-ati incurcat .... Poate spre Ranca - Obarsia Lotrului ...
Nicusor Manea
Membru forum
13

Mesaj de Nicusor Manea »

Nu le-am incurcat! Marti trebuie sa ajungem acasa, asa ca ne retragem cat mai aproape de Buzau. Cat despre mersul piticului, nu-mi va fi deloc greu ca am doar " 1,87 metri inaltime ".
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Pentru a avea o excursie cat mai reusita, aici gasiti un plus de informatie:
http://www.transalpina.biz/
http://www.transalpina.biz/phpBB3/viewforum.php?f=3

Pentru cei care nu o sa ajunga anul asta: La minutul 5.45, 6.44 avem si rulote!!
Nicusor Manea
Membru forum
13

Mesaj de Nicusor Manea »

Va multumesc pentru informatiile oferite. Aveam de gand sa traversez cu rulota dupa mine dar cred ca ma razgandesc la ce am citit din link-urile postate aici. O sa va tin la curent cu ce am facut.
Nicusor Manea
Membru forum
13

Mesaj de Nicusor Manea »

Marti ne-am intors dintr-un tur de forta de 4 zile. Traseul a fost urmatorul: Sambata, Buzau-Rm. Valcea-Horezu-Pestera Polovragi-Pestera Muierilor ( campare 2 nopti off). Duminica,Pestera Muierilor-Novaci- Transalpina pana la Obarsia Lotrului-Petrosani-Valea Jiului-Pestera Muierilor. Luni, Pestera Muierilor-Horezu-Valea Oltului-Cartisoara ( campare 1 noapte - 12 lei ). Dupa ce am ajuns si am campat, am plecat cu masina si pe Transfagarasan (pentru a nu stiu cata oara), pana la Balea Lac si inapoi. Marti, Cartisoara-Fagaras-Rasnov-Ploiesti-Buzau. Tot traseul a insumat 1085 Km. In campingul de la Cartisoara, am reusit sa mai convertesc 2 rulotisti ( pensionari )din Galati, care mi-au promis ca imediat ce vor ajunge acasa isi vor face cont pe Club RV. Din pacate linistea ne-a fost tulburata de 5 masini de PH care cum au sosit au dat drumul la muzica la maxim cu usile si implicit boxele orientate catre mine, iar ei stateu toti in fata masinilor. Este drept ca atunci cand le-am atras atentia sa intorca masina cu boxele orientate catre ei, au fost oameni de inteles si chiar au oprit casetofonul fara sa comenteze, probabil dandu-si seama ca au comis o gafa. Pentru asta le multumesc chiar daca ei cu siguranta nu vor citi aceste randuri.
Nicusor Manea
Membru forum
13

Mesaj de Nicusor Manea »

Fotografii:
Fişiere ataşate
Campare Pestera Muierilor.jpg
Campare Pestera Muierilor.jpg (96.39 KiB) Vizualizat de 3818 ori
Nicusor Manea
Membru forum
13

Mesaj de Nicusor Manea »

Continuare foto:
Fişiere ataşate
VJ.jpg
VJ.jpg (92.32 KiB) Vizualizat de 3818 ori
Manastirea Cozia.jpg
Manastirea Cozia.jpg (85.9 KiB) Vizualizat de 3818 ori
MC.jpg
MC.jpg (95.36 KiB) Vizualizat de 3818 ori
Nicusor Manea
Membru forum
13

Mesaj de Nicusor Manea »

Ultimele poze:
Fişiere ataşate
Transfagarasan1.jpg
Transfagarasan1.jpg (55.94 KiB) Vizualizat de 3818 ori
Camping Cartisoara.jpg
Camping Cartisoara.jpg (72.97 KiB) Vizualizat de 3818 ori
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Foarte frumoasa excursia, ca si pozele de altfel. Felicitari pentru turul de forta. V-ati miscat repede si, dupa cum se vede din poze, cu folos.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
DanutLupu
Membru forum
14

Mesaj de DanutLupu »

Ieri am traversat si noi Trasnalpina dinspre Novaci - Ranca - Vidra si zic si eu impresiile mele. E un traseu spectaculos care merita vazut dar nu cu rulota dupa tine care pentru mine s-a dovedit inutila pe acest traseu si a fost doar un lest pentru masina.
Desi am vrut sa campez off camping nu am reusit sa gasesc vreun loc care sa-mi placa adica sa fie liniste, frumos si sa am acces la apa. Locurile mai frumoase sunt intradevar pe langa baraj la Vidra, dar aici asa cum s-a mai spus sunt zeci, sute de corturi ale nomazilor care culeg ciuperci si fructe de padure sau santiere cu utilaje de la drum. Mai toate poienitele erau aproape de drum deci de liniste nu putea fi vorba. Am patruns si pe niste drumuri forestiere unde am zarit ceva luminisuri mai retrase, dar ne-am ingrozit de cata mizerie era acolo; am fi strans peturi si gunoiae ca sunt obisnuit sa strang dupa altii, dar nu aveam destui saci menajeri la noi iar de evacuat sacii de acolo iti trebuia un camion. Asa ca o zi intreaga de la 8 dimineata la 7 seara am traversat Transalpna cu rulota in spate cautand in zadar un loc de campare, asta dupa ce am verificat si notat toate informatiile de pe forum; in final am tras la o pensiune in Voineasa.
Citeam pe aici recomandari de genul Logan + rulota de 7 m si vreo 1300 kg pe acel drum, domnilor sunteti inconstienti ???? Suntem colegi sau ne batem joc ? Am facut acest traseu cu o Toyota Hilux o masina 4x4 in toate mintile ei si o rulota de 1250 kg si va spun ca nu a fost usor mai ales ca am prins si un pic de ploaie. Am mers cu tractiune integrala mai tot drumul in treapta 1 si 2 cam 80 % iar cand am fost nevoit sa opresc la o serpentina extrem de abrupta si in loc am cuplat greul (reductorul) ca in treapta 1 nu voia sa urce, sunt curios ce facea un Logan cu rulota in situatia asta. Cel din spatele meu, o berlina fara rulota nu a putut sa plece de pe loc si a inceput sa patineze, la fel si cand am inceput sa cobor am vazut masini care patinau sau dadeau cu spatele si nu puteau sa urce pantele si asta doar din cauza umezelii si a catorva fire de nisip si pietris cazute de pe stanci. Am avut si eu usoare ruperi de aderenta la urcare cand masina tragea pe 4x4 desi asfaltul era extrem de bun si aderent dar umed si panta depasea 15% pe acea portiune; stiu ce vorbesc si stiu sa-mi conduc masina !

Prin urmare eu va sfatuiesc sa nu faceti acest traseu cu rulota de la un capat la altul. Daca vreti sa campati langa o padure cu o sursa de apa, o puteti face doar la poale, adica nu aveti ce cauta la Ranca sau mai sus ca e platou sterp fara nici un copac, ziua te bate soarele in cap iar seara ingheti de frig si bonus umblati cu sarumana pe la vile pentru un bidon cu apa.
Elddis Avante 482 trasa de Toyota Hilux la pescuit
Scrie răspuns