In drum spre Onesti (dispre Tg Secuiesc), la Poiana Sarata, pe partea drepta, langa raul Oituz, o sa gasiti niste poienite foarte frumoase unde trag de obicei colegii din Galati. Puteti sa faceti un popas scurt si sa va racoriti in apa Oituzului
Am ajuns in Darmanesti si am hotarat sa campam la Camping Trotus Valley -Camperland .Aici nu l-am gasit pe Nicu Colpos ,dar in schimb l-am cunoscut pe nea Nelu Isdraila . O noapte pentru campat ne-a costat 35 lei . Conditii foarte bune .Si au o palinca ,mama ,mama !!! :P
Fişiere ataşate
Tur Romania 464.jpg (53.88 KiB) Vizualizat de 2325 ori
Tur Romania 466.jpg (53.28 KiB) Vizualizat de 2326 ori
Tur Romania 468.jpg (55.85 KiB) Vizualizat de 2325 ori
Tur Romania 469.jpg (64 KiB) Vizualizat de 2325 ori
Multumesc ,Ciprian ! Am incercat sa fac o descriere cat mai obiectiva si nepartinitoare asupra conditiilor din Camping Trotus Valley - Camperland . Locatia este foarte curata ,ordonata si cu toate conditiile pentru cateva zile petrecute in liniste .Grupurile sanitare sunt curate ,exista masina de spalat ,un bar si o terasa acoperita ,locul de campare avand prize pentru alimentarea la energie electrica .
OK , baga in continuare in masura in care ai timp sa vedem tot circuitul pana la final cu zile de stat off si on camping , cu km total de parcurs , cu zile in total petrecute in rulota / cu rulota .....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Asa am sa fac ,Ciprian ,dar nu doresc sa fiu plictisitor in postari .Am postat si pe ACCCR ,dar am vrut sa postez si aici ,deoarece am observat ca multi colegi de pe Clubrv nu sunt inscrisi si pe ACCCR ,si nu au posibilitatea sa citeasca ,asa ca m-am hotarat sa postez si aici .Consider ca daca te apuci sa scrii despre un traseu ,pe care l-ai facut ,spre buna informare a celorlalti colegi ,trebuie sa scrii despre absolut tot ce-ai intalnit pe traseu ,conditii de cazare ,locatii off si on camping ,obiective turistice ,starea drumurilor parcurse ,intamplari ,etc .