Si eu ii multumesc lui Peti pt tot , initiativa , organizare , eu unul recunosc ca datorita lui am putut participa !!!
Peti a participat si in trecut la acest Rally-ul prin clubul MKK din Ungaria si deaceea mi-a propus sa facem si noi ca si club acest parteneriat pt a primi an de an invitatie la acest eveniment interesant zic eu .
La aceasta intrunire au participat ;
-Un ungur :mrgreen: -Peti (care se chinuie sa invete olteneste )
-un oltean Sergiu (se chinuie sa invete ungureste)
-un moldovean Puiu si Violeta (care se inteleg cu toti cei care vor sa invete alte limbi )))
-un gazar adica eu (care deja stiu sa zic IGHEN si ,,fusei,, )))))))))).
-un transilvanean , Bandi pe care il stiam de vro 2 ani ...daaaar acum nu cred ca va mai scapa de mine la urmatoarele iesiri , o sa ma tin scai de el ( un coleg excelent )
-alt transilvanean , Alin Rus...un vorbaret care e pus pe glume in permanenta ...clar un coleg pe care ti-l doresti sa-l mai vezi .
-un bucurestean , Dan Iliescu ( membru fondator al ClubRV care nu mai are nevoie de prezentare , nici asta nu mai scapa de mine )))))))
-un nepot de transilvanean Stevi ( nepotul lui Bandi ) foarte de treaba ...
Deci un total de 8 echipaje care ne-am distrat foarte bine ...
Revin cu poze ca am cateva mii :D )))))...
SAAARI
Ce credeti ca poza Sergiu ????
Un scorpion ....barrrr mi sa facut pielea de gaina ...era pe jos in fata camperului ...
Alin Rus cu juniorul lui ...
Puiul de moldovean Stefanel , ajuta fetele la pregatitul mesei ...am facut o masa cu tot echipajul romanesc .
Si noi baieti am avut momentele noastre ))))
Revin cu poze ca am cateva mii :D )))))...