Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna ziua, as vrea sa vin si eu la Paltinul, in perioada 04.08......pana se termina banii si motorina :mrgreen: , nu il cunosc personal pe domnul Sandu, intreb doar daca este cineva acolo sau poate sa-mi dea mai multe detalii....daca mai exista un loc , daca sunt binevenit si care ar fi traseul...Alexandria-Bucuresti_Ploiesti_ Campina....de aici nu am inteles unde se face la dreapta....
Din DN1 intri in Campina, imediat dupa Banesti (presupun ca stii asta), dupa care ai 2 variante... sau la primul semafor faci dreapta (galben intermitent) dar nu recomand, sau intri in Campina si la casa de cultura faci dreapta, daca retin eu bine al 4-lea semafor, oricum ai indicator cu Valea Doftanei, apoi stanga la vreo 2-3 km (tot dupa indicatoare), dupa care mergi doar pe drumul principal, cel cu prioritate, o sa vezi de ce zic asta...
Treci primul pod de la baraj, urci serpentinele, urmeaza alt pod si o sa vezi pe partea dreapta un panou cu proprietate privata unde iti recomand sa opresti ca sa iti alegi locul de campare. Iti recomand sa il suni inainte pe Sandu... pun iar nr. lui...0761342077
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Am vorbit cu Sandu si l-am anuntat ca ii voi face o vizita in perioada 11-12 august. Voi ajunge la Paltinu incepand de vineri seara, ca sa prindem sambata plina.
Asa cum am promis in postarea anterioara, pentru iubitorii de sporturi extreme si distractie voi aduce cu mine atat sferele waterball (in principal pentru copii) cat si zorbul pentru o rostogolire pe pamant si o aterizare in apa (Sandu o sa ne dea o mana de ajutor cu recuperarea :lol: ). Cine se incumeta la o repriza de adrenalina ? Eu si fiica mea cu siguranta ...
As dori sa vin in acest week-end la dvs. in camping. Cunosc zona foarte bine, insa pana acum nu am ajuns si cu rulota. Voiam sa va intreb daca in acest week-end este programat vreun grup sau alta "actiune" mai vesela sau zgomotoasa :D , deoarece doresc sa o aduc si pe fiica mea de un an, preferand o atmosfera mai linistita.
Revin cu o modificare de ultima ora : inca nu este sigur dar este posibil sa nu mai ajungem in weekendul 11-12 augut. Datorita unor activitati de ultima ora pentru care astept raspuns, posibil sa am acel weekend ocupat. Inacest caz, daca in acest weekend (4-5 august) am liber (inca astept un raspuns in aceste zile i pentru perioada asta), vom ajunge la finele acestei saptamani la Sandu. Ramane sa anunt maine seara sau vineri dimineata. Este insa posibil ca in ambele weekenduri sa fiu blocat si atunci vom gasi o alta perioada. Oferta cu activitatile extreme ramane valabila, indiferent de perioada in care vom ajunge (intr-un final) la Paltinu !
George Dragomir scrie:... daca in acest week-end este programat vreun grup sau alta "actiune" mai vesela sau zgomotoasa :D , deoarece doresc sa o aduc si pe fiica mea de un an, preferand o atmosfera mai linistita.
Poate ajungem si noi cu fetita (10 ani), si cautam acelasi lucru : relaxare, liniste si reincarcarea bateriilor. Dar nu va speriati de activitatile extreme propuse. Astea vor avea loc ziua, pe si in jurul lacului, seara suntem linistiti.