Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
profit de faptul ca pe alocuri s-a deviat de la titlul subiectului si va povestesc despre un camping si un strand din ungaria unde m-am simtit foarte bine si preturile au fost corecte in raport cu conditiile oferite. gasiti detalii la adresa jonathermal.hu, din pacate nu e si in romana, sau din fericire, nu sunt multi romani acolo in raport cu alte locuri din ungaria care au fost invadate, dar e in engleza. cu exceptia perioadelor in care se desfasoara festivaluri, si cred ca sunt pe agenda lor evenimentele, liniste curatenie, spatiu, multi straini care inteleg altfel conceptul de camping decat manelistul roman de vichiend. este la aproximativ 35km de seged, dar pe site ai si o harta rutiera explicita. daca esti cazat in camping ai si reducere la strand, exista si un bilet de familie anul trecut, la strand ma refer, ai o bratara magnetica cu care poti sa iesi si sa intri, dar nu ai de ce sa iesi, ai la strand si restaurante, langoserii si preturile sunt de bun simt. sunt atat bazine cu apa termala, cat si cu apa normala, bazin cu valuri, topogane lungi si intortocheate, daca ai copii nu mai poti sa-i scoti de acolo. nu te speria nici de ploaie, sunt si bazine acoperite, atat termale cat si cu apa normala incalzita. nu e cel mai tare strand din ungaria, dar asociat cu campingul, care e lipit de el,(gard in gard), iti arata cam ce inseamna conditii decente de concediu. daca sti germana te intelegi mai usor cu receptionerii, vin majoritatea vorbitori de germana acolo, dar si daca esti roman si arati ca ai bun simt nu cred ca te va da cineva afara. am fost anul trecut cu un prieten roman, dar vorbitor de limba maghiara, si am avut surpriza de a nu ni se cere bani decat la sfarsit, inclusiv pe biletele de intrare la strand. acum conditiile astea depind si de citi romani au mai fost intre timp si au uitat sa plateasca, sau au luat chiuvetele acasa intelegand ca intra in pret, pentru ca nimeni nu iti pune o eticheta decat daca o meriti, la modul general vorbind, daca nu eram convins ca persoanele de pe acest forum sunt oameni civilizati nu popularizam locul, pentru ca m-am simtit foarte bine sa vad cum se traieste in lumea civilizata, fara sa stea chelnerul in spatele meu sa nu fug cu salatiera. experinta reusita, va urez asemenea, calin.
Ilisie Sanda scrie:ieri am auzit reclama la radio ca s-a deschis strandul cu valuri din Baile 1 Mai, aviz amatorilor
Am fost eu zilele trecute pe acolo,cateva zile.Locatia este acum sub "patronajul" unei societati ce apartine primariei Sanmartin.A fost "cosmetizata" pe ici colo ca sa poata functiona.Preturile sunt:15 lei adult/zi,9 lei copil/zi,in pret este inclusa camparea si strandul.In plus 5 lei/zi pt. masina.Doritorii de curent platesc 5 lei/zi.La cei cu cortul,tarifele sunt cu 2 lei mai mici/zi,mai putin masina care costa la fel.Cea care incaseaza nu stia de ce este diferenta de pret intre rulota si cei cu cortul.Nici nu avea afisat pretul pt.rulota,doar verbal era comunicat si nici in casa de marcat nu avea acest tarif.Se marca tariful de la cort si diferenta pana la pretul pt.cei cu rulota o trecea tot ca pers.cu cortul :shock: (sa iasa totalul).Deci ceva cam ciudat,dar fiind la deschidere si am stat doar 5 zile,n-am insistat sa deslusesc misterul calculelor;poate la anul...In rest... valuri din ora in ora cate 10 min,apa curata schimbata zilnic...restul conditiilor cam ca anul trecut;doar pretul ceva mai mare...o fi de vina TVA-ul :mrgreen:
Pun si cateva foto,facute cu o camera video,deci mai slabute calitativ.
Postby Vasiliu Ion » 11 May 2011, 21:43
As dori sa plec cu rulota la Felix, sa stau 7-8 zile la tratament,as dori sa fac un traseu :dus si unul intors cu oprire de cate o noapte pe drum.Traseu ploiesti -Oradea si retur, Cine ma poate indruma?Si mai am o intrebare : daca la Felix este o posibilitate de campare in statiune?/Astept indicatii pretioase. Va multumesc cu tot respectul cuvenit Jan omvesel Ploiesti.Plecarea ar putea fi incepand cu data de17-19 Mai 2011.
adresa mea de e-mail :janvasiliu@gmail.com. si ...0722626632. cu multumiri.
Moderator : Jane, te rog fii atent unde postezi !!! Nu posta aiurea ! Si mai ales foloseste functia de CAUTARE (SEARCH) !!!
Buna ziua .
A mai fost cineva anul acesta la Felix sau 1 Mai.
Rog sa imi spuneti ce preturi au la campinguri ,dotarile pe care le au, preturile de la strand .
Opel Vivaro, Logan MCV + Rulota Home-Car.
tel: 0756157908 Iasi
Daca nu e prea tarziu,tocmai m-am intors de la 1Mai.Eu am stat la camping in strandul cu valuri.Acolo era 35 lei/zi pentru rulota si masina,strandul inclus in acest pret.Daca se doreste curent,5 lei/zi.La grupul social se facea curat,dar ca dotare,nu se poate compara cu ce era la Laguna.Verdeata,umbra este la alegere(in functie de gradul de ocupare).Apa la 25 grade,se schimba la 2 zile,nefiind lume multa peste zi.In week-end se schimba zilnic fiind lume mai multa,daca vremea este buna.