Transalpina 2012

arhiva anilor 2006 - 2012
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Cica Ovidiu
Membru forum
15
Oras: craiova
Data nasterii: 19 Apr 1967

Re: Transalpina 2012

Mesaj de Cica Ovidiu »

va salut domnu Gigi !
daca sunteti pt offcamping va recomand:
atat pt cheile Oltetului (pestera Polovragi) cat si pt cheile Galbenului (pestera Muierii) va puteti documenta din 2 topicuri deschise de subsemnatul

dar pana la cele 2 locatii daca tot sunteti prin zona daca aveti curaj mergeti la Romanii de Sus(deasemenea topic deschis de subsemnatul)
va stau la dispozitie pt detalii
Cica Ovidiu
Sa mai auzim si de Bine , ca de rau este pamantul plin !
Iveco Daily 4x4 - expedition vehicle
0722 299 447
Dobre Pavel
Membru forum
13
Oras: bucuresti
Data nasterii: 13 Apr 1973

Mesaj de Dobre Pavel »

da intradevar traseul dintre pestera Polovraci si celalalt capat care da in drumul spre Voineasa , acest frumos drum numit '' cheile oltetului ,, este de vis , dar aveti mare grija la autoturismul cu care vreti sa il parcurgeti pt ca este nevoie de ,,garda inalta'' drumul prin anumite locuri este foarte accidentat , succes celor care au de gind sa faca aceasta aventura
Dobre Pavel - Bucuresti - Opel Astra + Beyerland, tel 0722 247 624
Nicusor Manea
Membru forum
13

Mesaj de Nicusor Manea »

Sa intelegem ca nu poate fi parcurs cu rulota in spate ?
Fam Nicusor & Mihaela Manea
Chateau 380 + VW Sharan 1.9 TDI
Tel: 0757 316 363
E-mail: mbalubrifianti@gmail.com
Cica Ovidiu
Membru forum
15
Oras: craiova
Data nasterii: 19 Apr 1967

Mesaj de Cica Ovidiu »

offtopic!
am fost acum 2 saptamani pe cheile Oltetului si am inaintat si campat la 9 km de pestera
se mai pot merge si cu rulota inca 4-5 km
dar sa ajungi in curmatura Oltetului cu rulota si de acolo inca 4 km pana la Petrimanu , Nu recomand !!
cine are curaj sa ne dea si noua de veste
Cica Ovidiu
Sa mai auzim si de Bine , ca de rau este pamantul plin !
Iveco Daily 4x4 - expedition vehicle
0722 299 447
Ionita Bogdan
Membru forum
19

Mesaj de Ionita Bogdan »

Daca cineva poate sa-mi sugereze un traseu cu plecare din Bucuresti .....multumesc anticipat. Ma intereseaza dealtfel si locurile unde as putea campa off sau la pensiuni. Am la dispozitie 5 zile pt a face acest traseu. Evident , daca mai sunt doritori ...cu cea mai mare placere.
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Ionita Bogdan
Membru forum
19

Mesaj de Ionita Bogdan »

Multumesc tuturor pt traseele indicate . De la data de 26 iunie nu am primit nici un raspuns ....o fi secret drumul cat si posibilitatile de campare. Saptamana viitoare , probabil joi vom pleca spre Transalpina . Daca este cineva interesat ma poate contacta telefonic la nr din semnatura.
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

Bogdan,traseul cel mai indicat ar fi :
- Bucuresti -Pitesti - Rm. Valcea-Polovragi -Novaci- Ranca -Transalpina -Obarsia Lotrului - Sugag -Sebes ,cu intoarcere prin Sibiu - Bucuresti.
Se poate campa off in statiunea Ranca ,la Obarsia Lotrului ,Sugag si locurile pe care le-a descris colegul Ovidiu Cica .Am fost anul trecut pe Transalpina si pot spune ca este o zona deosebita . Prin tara cand ma aflam in concediu ,m-am intalnit cu un coleg pe Transfagarasan si mi-a spus ca a facut Transalpina si drumul era foarte bun . Concediu placut si distractie maxima !!!
Victor Sava
Membru asociat
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 26 Apr 1972

Mesaj de Victor Sava »

si eu plec incepand cu data de 4 august 3 saptamani, si ca obiective musai de atins sunt Transalpinia si Orsova poate si Timisoara. voi stabili traseul concret in functie si de sfaturile si impresiile celor care au fost prin zona
Nicusor Manea
Membru forum
13

Mesaj de Nicusor Manea »

Sambata, 28 iulie vrem sa plecam si noi tot spre Transalpina si la fel ca si colegul Bogdan ne intereseaza locuri de campat off unde se mai afla si alti rulotisti deoarece vrem sa lasam rulota singura pentru o zi si sa facem traseul pana la Sebes si inapoi doar cu masina. Bogdan, te rog daca ajungi de joi si gasesti ceva convenabil sa ma suni si pe mine la telefonul din semnatura. Nu ne cunosti personal, dar sigur iti aduci aminte ca la Laguna Albastra pescuiam in coltul lacului impreuna cu sotia si fata, chiar langa rulota ta care era parcata pe aleea principala( sper sa nu gresesc ). Asteptam si alte sugestii de la cei care au fost anul acesta in zona, cei care sunt deja acolo sau cei care vor merge in perioada 28-30 Iulie.
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Nicusor, poti sta offcamping la Pestera Muierii in padurice. Poti folosi grupurile sanitare de la o terasa . Apa potabila poti lua de la un izvor din padurice. Acolo am campat si eu inainte de a urca pe Transalpina.Eu am urcat cu rulota, dar erau mai multi rulotisti si cortisti care au plecat pe Transalpina cu masina si seara s-au intors la locul de campare. Va doresc un concediu placut si vreme buna.
Nicusor Manea
Membru forum
13

Mesaj de Nicusor Manea »

Va multumesc domnule Viorel pentru informatie si pentru urarile de bine. Am studiat harta si rutiera si cred ca asa este cel mai bine de facut. Totusi daca o sa gasesc un camping rezonabil in apropiere , cel mai probabil voi poposi acolo pentru siguranta familiei. Va salut cu stima.
VladLaurentiu
Membru forum
13
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 16 Sep 1988

Din varful Transalpinei ...

Mesaj de VladLaurentiu »

Buna seara,

Exact acum privesc apusul din varful (platoul) Transalpinei ... liniste totala, aer curat, priveliste superba ... semnal internet maxim :P
Mai sunt 10 corturi pe aici ici-colo ... dar nu vad nici o rulota ... iar locul mare unde se intra cu masina (cum urci dinspre Ranca in stanga) acum este propietate privata :D
Si cateva link-uri din zona .... as fi mers acum si pana la Vidra dar nu mai am motorina destula ;) :
08.27.2011 Polovragi cave Polovragi. GPS : 45° 12' 0.6" N / 23° 46' 55.2" E
08.27.2011 Polovragi monastery Polovragi
08.27.2011 Transalpina road Ranca. GPS : 45° 20' 38.2" N / 23° 39' 37.7" E
08.27.2011 Womens cave Baia de fier. GPS : 45° 11' 35.2" N / 23° 45' 15.8" E

P.S. Daca sunteti prin zona fac cinste cu cateva beri (daca o sa mai am) ... este o autorulota cu cateva floricele ...
Renault trafic suprainaltat
Scrie răspuns