Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
va salut domnu Gigi !
daca sunteti pt offcamping va recomand:
atat pt cheile Oltetului (pestera Polovragi) cat si pt cheile Galbenului (pestera Muierii) va puteti documenta din 2 topicuri deschise de subsemnatul
dar pana la cele 2 locatii daca tot sunteti prin zona daca aveti curaj mergeti la Romanii de Sus(deasemenea topic deschis de subsemnatul)
va stau la dispozitie pt detalii
Cica Ovidiu
Sa mai auzim si de Bine , ca de rau este pamantul plin !
Iveco Daily 4x4 - expedition vehicle
0722 299 447
da intradevar traseul dintre pestera Polovraci si celalalt capat care da in drumul spre Voineasa , acest frumos drum numit '' cheile oltetului ,, este de vis , dar aveti mare grija la autoturismul cu care vreti sa il parcurgeti pt ca este nevoie de ,,garda inalta'' drumul prin anumite locuri este foarte accidentat , succes celor care au de gind sa faca aceasta aventura
Dobre Pavel - Bucuresti - Opel Astra + Beyerland, tel 0722 247 624
offtopic!
am fost acum 2 saptamani pe cheile Oltetului si am inaintat si campat la 9 km de pestera
se mai pot merge si cu rulota inca 4-5 km
dar sa ajungi in curmatura Oltetului cu rulota si de acolo inca 4 km pana la Petrimanu , Nu recomand !!
cine are curaj sa ne dea si noua de veste
Cica Ovidiu
Sa mai auzim si de Bine , ca de rau este pamantul plin !
Iveco Daily 4x4 - expedition vehicle
0722 299 447
Daca cineva poate sa-mi sugereze un traseu cu plecare din Bucuresti .....multumesc anticipat. Ma intereseaza dealtfel si locurile unde as putea campa off sau la pensiuni. Am la dispozitie 5 zile pt a face acest traseu. Evident , daca mai sunt doritori ...cu cea mai mare placere.
Multumesc tuturor pt traseele indicate . De la data de 26 iunie nu am primit nici un raspuns ....o fi secret drumul cat si posibilitatile de campare. Saptamana viitoare , probabil joi vom pleca spre Transalpina . Daca este cineva interesat ma poate contacta telefonic la nr din semnatura.
Bogdan,traseul cel mai indicat ar fi :
- Bucuresti -Pitesti - Rm. Valcea-Polovragi -Novaci- Ranca -Transalpina -Obarsia Lotrului - Sugag -Sebes ,cu intoarcere prin Sibiu - Bucuresti.
Se poate campa off in statiunea Ranca ,la Obarsia Lotrului ,Sugag si locurile pe care le-a descris colegul Ovidiu Cica .Am fost anul trecut pe Transalpina si pot spune ca este o zona deosebita . Prin tara cand ma aflam in concediu ,m-am intalnit cu un coleg pe Transfagarasan si mi-a spus ca a facut Transalpina si drumul era foarte bun . Concediu placut si distractie maxima !!!
si eu plec incepand cu data de 4 august 3 saptamani, si ca obiective musai de atins sunt Transalpinia si Orsova poate si Timisoara. voi stabili traseul concret in functie si de sfaturile si impresiile celor care au fost prin zona
Sambata, 28 iulie vrem sa plecam si noi tot spre Transalpina si la fel ca si colegul Bogdan ne intereseaza locuri de campat off unde se mai afla si alti rulotisti deoarece vrem sa lasam rulota singura pentru o zi si sa facem traseul pana la Sebes si inapoi doar cu masina. Bogdan, te rog daca ajungi de joi si gasesti ceva convenabil sa ma suni si pe mine la telefonul din semnatura. Nu ne cunosti personal, dar sigur iti aduci aminte ca la Laguna Albastra pescuiam in coltul lacului impreuna cu sotia si fata, chiar langa rulota ta care era parcata pe aleea principala( sper sa nu gresesc ). Asteptam si alte sugestii de la cei care au fost anul acesta in zona, cei care sunt deja acolo sau cei care vor merge in perioada 28-30 Iulie.
Nicusor, poti sta offcamping la Pestera Muierii in padurice. Poti folosi grupurile sanitare de la o terasa . Apa potabila poti lua de la un izvor din padurice. Acolo am campat si eu inainte de a urca pe Transalpina.Eu am urcat cu rulota, dar erau mai multi rulotisti si cortisti care au plecat pe Transalpina cu masina si seara s-au intors la locul de campare. Va doresc un concediu placut si vreme buna.
Va multumesc domnule Viorel pentru informatie si pentru urarile de bine. Am studiat harta si rutiera si cred ca asa este cel mai bine de facut. Totusi daca o sa gasesc un camping rezonabil in apropiere , cel mai probabil voi poposi acolo pentru siguranta familiei. Va salut cu stima.