Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pe la ora 8 seara sunt in zona sper sa nu se intunece sa apuc sa intind cortul, si prietenii mei cu celelate 2 rulote vor sa vina tot de azi dar vom vedea cum vom face.
Ne-am propus sa ne oprim la Pleasa la un pescuit de viteza.
Bravo Gigi, asta face un organizator. Va doresc distractie frumoasa, sunt convins ca veti avea un sfarsit de saptamana placut. Acum 5 min. am vorbit cu Gigi la telefon si inca mai cara apa :D .
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Gata ..am reusit sa umplu piscina din poze dar si pe cea mica pt copii ...
Imi pare rau ca i-am stricat somnul colegului Gusti azi noapte la 1.00 si dimineata la 6 dar atunci am putut sa fac ultimele transpoarte de apa pt piscina ..
Acum vin de sus am mai dus 2 tone de apa potabila pt baut,mancare , wc etc etc ...
Deja au inceput sa sune cativa colegi care se apropie si isi doresc sa ii indrum .