Inmatriculari Rv-uri - precizari

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Hary Radu
Membru forum
13
Oras: BUCURESTI
Data nasterii: 03 Apr 1971

Re: Inmatriculari Rv-uri - precizari

Mesaj de Hary Radu »

Da dar Ilfov nu este in Bucuresti......Aici este stat in stat :lol:
ionutdinca
Membru forum
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 09 Ian 1982

Mesaj de ionutdinca »

Salutare,
Am vazut ca nu a mai completat nimeni din 2011 pe acest subiect, incep eu cu aceeasi problema in premiera pe 2012.
Astazi a fost sotia la DRPCIV sa treaca rulota pe numele ei, dupa ce i-am facut RAR si inscriere la impozit, si a primit raspunsul clasic deja "DEEL II / IB".
Din ce am citit, mi-am ales strategia de "lupta" specifica pentru autoritati: mers umil cu ce mi-au cerut declaratie notoriala ca am pierdut actul respectiv.

Intrebarea stupida e urmatoarea: teoretic, daca eu declar ca l-am pierdut inseamna ca eu l-am avut la un moment dat. Daca ei "descopera" ca nu a existat, ma poate acuza de fals in declaratii ?!

Si doi, ce se intampla daca ma duc direct cu o plangere la procurorul general (sau la autoritatea competenta) cum ca functionarul de la ghiseu m-a indrumat spre savarsirea unei declaratii mincinoase ?

Ultimele doua sunt rabufniri din cauza supararii, nu de alta, dar am facut curat, optimizat instalatia electrica, etc. ..
Skoda O2 1.6FSI 85kw + Hobby 10C [400 T] deLuxe
danutcapra
Membru forum
12
Oras: galati
Data nasterii: 23 Apr 1977

Mesaj de danutcapra »

Acum cateva saptamani am inmatriculat o rulota adusa din olanda an 1992.La RAR toate bune si frumoase pana la politie.Aveam actele traduse toate DEEL 1si DEEL2 plus contract de vanzare cumparare cand la ghiseu stupoare o intrebare de baraj "dar DEEL 3 nu aveti" am ramas blocat si iam dat toate actele pe car ele aveam sa isi ia singur ce gaseste. Dupa multe drumuri facute de agent pana la sefi si inapoi si multe intrebari cred ca sa plictisit si mi-a dat numarul . Oricum din discutie am inteles ca era impatimit de iesiri cu rulota si vreia sa ii achizitioneze una.Cred ca am fost printre norocosi ceia ce doresc la toata lumea care doreste sa inmatriculeze o rulota.BAFTA TUTUROR
Stima
VW passat 2.0TDI , Hyundai Santa Fe + rulota in asteptare
Tel: 0744618812
Hary Radu
Membru forum
13
Oras: BUCURESTI
Data nasterii: 03 Apr 1971

Mesaj de Hary Radu »

si eu acum 2 luni am imatriculat o rulota englezeaca (adica fara talon doar cu factura ) si a durat doar 3 ore pana am intrat in posesia numarului..
Sau emancipat fac verificarile online....dar se mai gaseste cate unul sa iti bage bete in roate..
Nicusor Manea
Membru forum
13

Mesaj de Nicusor Manea »

Felicitari voua ca ati reusit. Eu astept din 18 aprilie sa primeasca politia nu stiu ce raspuns din Olanda ca sa o pot inmatricula. Deocamdata circul cu numere rosii. Ce nu inteleg eu este cum la verificarea RAR nu avem probleme, iar cand ajungi la politie iti lipseste stampila de pe timbru ( conform reclamei TV ) :shock: . Culmea este ca la ghiseu ti se specifica faptul ca rulota nu este furata, dar ca nu poate fi inmatriculata fara confirmarea omologilor din tara de provenienta. Nu mai pun la socoteala faptul ca pentru a-mi lua al doi-lea rand de nr. rosii alearga le CEC sa platesti iar 13 lei, la Trezorerie sa platesti 8 lei, iar la ghiseu inca 20 lei pentru alt numar rosu, de parca celalalt a fost din zahar si fix la o luna sa topit si nu mai poate fi folosit. Doresc succes tuturor celor care se afla in situatia mea, si sper ca pana la urmatoarea intalnire sa reusesc sa o inmatriculez definitiv.
Fam Nicusor & Mihaela Manea
Chateau 380 + VW Sharan 1.9 TDI
Tel: 0757 316 363
E-mail: mbalubrifianti@gmail.com
ionutdinca
Membru forum
12

Mesaj de ionutdinca »

revin cu un update
astazi era alta tura si mi au primit actele spre verificare.
daca moderat de aseara nu mi ar fi scris cu pixul pe talonul din olanda DEEL2 astazi as fi avut numere, iar acu stau sa astept sa faca nu stiu ce verificari in ciuda faptului ca au gasit rulota intr-o baza de date comuna.

acest DEEL2 foarte cautat cica e o anexa la talon care se elibereaza doar daca circuli cu ea. daca o ti in garaj atunci iti da doar DEEL1. partea interesanta e ca ar costa la ei vreo 750e ca sa scoata si asta. sursa: un functionar care se plimba prin spatele ghiseelor

cum era vorba unui fraier de la tv: traiesc in romania si asta mi a mancat trei ore ieri si astazi doua.

concluzie: rabdare sa ai + noroc de functionar care stie ce face
PS: azi am plusat ca am fost cu tot cu copil... cred ca a dat bine la ghiseu

ATENTIE la limbaj !!!
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13
Oras: Bacau
Data nasterii: 10 Mai 1977

Mesaj de Adrian.Apreotesei »

Stai sa vezi alta manarie, eu am cumparat o rulota de la tg secuiesc. Mi-a pus vanzatorul nr rosii, si am plecat. Fac eu ceva socoteli si calcule si trag conclusia ca mai bine o inmatriculez la anul in primavara. Adica cu nr rosii scoase de el de la sf gheorghe, si cu inca 2 care le voi scoate de la Bacau ajung in toamna si apoi nu mai am nevoie de ea pana in primavara viitoare.
Ieri merg la politie duc dosarul si ma informeaza respectuoas ca nu mia m dreptul la nici un nr rosu.
la noi in bacau se trece pe certificatul cu care vine masina sau rulota din ce tara vine ea, nr rosu pe care il primesti. Asa stii cate nr rosii ai luat.
Si acum in loc sa fiu la Laguna, ma cert si cu sotia pt ca am "starnit-o" a facut bagajele, cumparaturile, de copii nici nu mai spun, cred ca ma vor renega.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
ionutdinca
Membru forum
12

Mesaj de ionutdinca »

Victorieeeeee !!!!
Cica numere sunt gata dupa data de 16, a durat 6 saptamani in total !
Traiasca DRPCIV si statul roman cu functionarii lui dedicati meseriei !! D'asta inca mai stau aici ...
De cate ori sunam sa intreb imi ziceau sa nu mai sun ca ma suna ei. N-a fost asa ...
Mihai Cojocea
Membru forum
13

Mesaj de Mihai Cojocea »

Salut.Vreau sa inmatriculez si eu rulota ,din ce am citit aici deja mi se ridica parul pe mine la ce ma asteapta,maine ma duc la RAR .Rulota a avut numere rosii,odata de vanzator si o data de mine.La numere nu am avut nici o problema,5 min. si gata nr..Nu stiu cum va fi la RAR .Voi reveni maine seara cu rezultate(sper sa fie cele bune)
VW Passat 1,9 TDI 2002 cutie automata - HOBBY CLASIC
Nicusor Manea
Membru forum
13

Mesaj de Nicusor Manea »

Sa ai bani la tine pentru ca pe mine ma costat in Aprilie 591,00 lei pentru carte identitate, ITP, Certificat Identificare. La RAR nu o sa ai probleme daca ai Brif-ul mare si cartea de identitate la tine. Problemele incep la politie daca nu ai DEEL 2. Depinde in mare masura si de tara de provenienta. BAFTA!
Fam Nicusor & Mihaela Manea
Chateau 380 + VW Sharan 1.9 TDI
Tel: 0757 316 363
E-mail: mbalubrifianti@gmail.com
Mihai Cojocea
Membru forum
13

Mesaj de Mihai Cojocea »

Salut.sunt la rar .am platit 556ron .acum sunt in sala astept.la politie sper sa nu am probleme am luat numere rosii.multu
mesc de sfat.sa ne auzim cu bine.ce este dell2?
Mihai Cojocea
Membru forum
13

Mesaj de Mihai Cojocea »

Am terminat cu rar-ul .am facut si copii pt. Politie am platit chitanta pt talon .maine merg la primarie si la inmatriculari pt numere.
Scrie răspuns