Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Daca nici Google nu poate calcula distanta, ce sa mai zic. Ma ingrozeste lungimea drumului in conditiile in care eu fac la fiecare iesire din tara intre 6000 si 10000 KM. Sunt un sofer pe care nu il sperie Km insa, un drum pana la Shanghai ma ingrozeste. Prefer sa renunt la ideea de a vedea China din camper.
8029.5 Kilometers, site-urile romanesti nu pot calcula asa ceva... Distanta Bucuresti- Shanghai... Si nici google maps... :D Condus continuu cu viteza medie de 50km/h inseamna 6,69 zile de condus continuu, daca mergi doar 12 ore pe zi se dubleaza nr. de zile, mai rentabil este sa te sui la avion- aprox. 10 ore si sa inchiriezi acolo un camper...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Anul trecut am facut in 24 de zile 11200 km in concediu cand am fost in tarile nordice. Cel mai indepartat punct a fost capul nord. Problema aici nu sunt km, pentru cine are timp si bani, eu cred ca problema este siguranta, vizele, clima, dar e bine sa visezi.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Daca vreti sa stiti ...avem coleg in club care mi-a propus acest traseu sa-l facem impreuna cu autorulotele ...dar uitandu-ma pe harta si vazand zonele fierbinti pe unde se trece ...am zis pas :mrgreen: .
Tot atunci am primit de la el un pachet de poze cu China ...peisaje fabuloase ...un efort cu avionul chiar se merita ...dupa ce m-am mai documentat si eu am hotarat ca o sa mergem pe viitor ....si sa va spun de ce ....este singura excursie care se poate face gratis ...adica biletele de avion si ,,deranjul,, se pot amortiza cu 2 valize de ,,chinezarii,, !!!!!!!!! daaar cu avionul....
Cu autorulota ...vorba colegului Gigi ...nu km sunt problema ...si siguranta traseului este mai importanta .
NU ma vad trecand prin Iran , Turkmenistan , Uzbekistan ,Kazakhstan , Pakistan ... :mrgreen: