Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna seara, revin dupa ceva absenta pe forum.
Constat cu dezamagire inchiderea chatului, si va spun cateva constatari:
1) Ca sa dai jos un purice sau o capusa ( e la moda ) de pe un caiine nu trebuie sa impusti cainele.
2) Constat ca dupa schimbarea CD au fost debanati toti cei banati,(nu apare hotararea in procesul verbal de la AG din 02.06.2012) si cei cum spuneti dumneavoastra fara motiv, dar si cei pentru care CD-ul vechi din care unii actuali membri CD faceau parte, au votat sa fie banati permanent. Asta nu e in regula, va rog dragi membri CD, cititi daca timpul va permite, toate topicurile si hotarile vechiului CD si stabiliti masuri in consecinta.. Ca un exemplu, va spun ca exista diferente intre banatii politic si cei de drept comun..
Respectuos va rog sa redeschideti chatul in urgenta maxima... in caz contrar ma vad nevoit sa demarez o actiune de convocare a unei Adunari Generale Extraordinare.
Va multumesc.
Rog un moderator sa inchida acest topic, nu doresc comentarii sau laude!
Cristi ai rabdare ca sa promis ca o sa se deschida chatul ...a fost o decizie a Presedintelui , tot el ne-a promis ca nu va dura mult .
Si mie imi e dor de serile in care stateam pana la 12 noaptea si radeam si glumeam pe chat ...
Cristi as vrea sa te intreb, unde sunt PV cu hotararile CD de banare a membrilor, pentru ca eu nu le gasesc desi am dat cautare pe forum?
Dupa ce imi dai un raspuns am sa inchid acest topic.
Bravo Viorel, acum cine provoaca "flame-uri" pe forum? esti cumva membru in CD sa vezi, sa citesti despre ce scriu mai sus?
stop joc!!
Eu cat am fost moderator, aici in comunitatea asta, semnul asta @ l-am pus de vreo 3 ori la unii membri de care nu auzisem.. ce faci tu se cheama cum nu vreau sa-ti spun... dar, toate au un inceput, se invata!! :D
Topicul nemaiexistand, ca multe altele "sterse" ai aici o copie salvata (daca vrei iti trimit tot topicul)
"Re: Popescu
Post Number:#20 by Catalin Gigi » 28 Sep 2011, 15:09
Avand votul tuturor membrilor din consiliu consider acest subiect incheiat .
Discutam de banarea permanenta pe forum si nu de excluderea din Asociatie, acest aspect o sa il discutam ulterior deoarece mi se pare un pic cam mult sa convocam AG pentru a discuta excluderea lui ,posibil sa nu fie nevoie.
Credeti ca o sa raspunda prezent mai mult de jumatate dintre membrii pt a se putea tine sedinta doar pt atat ? ...se poate cere votul pe mail fiecarui membru pt acest lucru ,ar fi mai putin costisitor,deplasarea fiecarui membru pt o AG trebuie sa fie si un pic justificata .
Intrucat votul a fost dupa cum urmeaza 6 pentru si o abtinere rog administratorul Forumului sa procedeze la banarea permanenta a userului Popescu Niculaie. Pentru rezolvare o sa ii trimit un mail lui Dan Iliescu .
Consider procedura incheiata ."
P.S. Posibil sa mai existe in sectiunea CD unde nici eu nici tu, nu avem acces !!!!
Ultima oară modificat 16 Iul 2012, 21:48 de către Sandu Toma, modificat 1 dată în total.
Cristi, te rog sa ma ierti dar nu intentionat am pus semnul acolo.Initial am vrut sa citez ceva dar m-am razgandit si semnul a ramas acolo. Eu nu vreau sa inflamez pe nimeni, din contra vreau sa dispara toate animozitatile de pe forum si din asociatie.
Iti urez sanatate si rulotit placut.
PS. Am sa inchid acest topic asa cum ai cerut.