Plaiul Foii Zarnesti 13-15 iul 2012 off camping

Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Plaiul Foii Zarnesti 13-15 iul 2012 off camping

Mesaj de Rusu Mihail »

Excursie organizata pe ultima ora, initiator Vasi Manea din Zarnesti, cu confirmari rapide de participare din partea celorlalti. Nu ma gindeam ca in 48 de ore se pot aduna 10 echipaje !

13 iulie - Fam Duret ne-a luat de acasa, dupa care ne-am indreptat spre Risnov, cu fam Dragomir in urma noastra. La prinz ne-am oprit la Traian Baltateanu pt o dulceata si o apa rece.
Traian si un mic colectiv au facut aprovizionarea din Risnov cu bunatati, dupa care incolonati ne-am indreptat spre Zarnesti. Pe drum, s-a alipit coloanei si Lupu Ciprian cu Cristi Stoica.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Drumul e acelasi care-l stim cu gropile caracteristice, daca se merge incet nu-i problema. Pe treseu ne-am mai oprit, am facut poze, ne bucuram de un aer respirabil si un peisaj pe masura.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Dupa aprox 3-4 km am ajuns la locatia indicata de Vasi Manea, practic pe terenul din fata Pensiunii Piatra Craiului. In urma unei analize de grup, am decis cu totii, de a campa pe acest teren.
In urma noastra se anuntasera Relu Deliu si Cristi Anghel. Cu riscul ca "nu era nici un pom disponibil pt ciinele lui Relu", am asezat tabara in limita riului si am inceput Distractia.. :) Va urma

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Re: Plaiul Foii Zarnesti 13-15 iul 2012 off camping

Mesaj de Rusu Mihail »

Ne-am aranjat in "semicerc" pastrind loc colegilor ce urmau sa soseasca si dupa o ciorbita rece de dovlecei, imbunatatita cu smintina, am trecut la degustatul lichidelor pt weekend.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Spre seara, "o formatie specializata", a trecut la taierea lemnelor pt focul la gratar. A urmat o tura de mici deosebiti de buni si o serie de glume, poante, ce au dus la atmosfera ce se vede

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Am incheiat seara mult dupa miezul noptii, cu dureri de falci din cauza hohotelor de ris, cauzate de citiva ce nu le mai dau numele.. La asa intilniri cu acesti colegi, tot sa participi..
A fost si este dupa cum vad in acest moment, o atmosfera specifica unui club de rulotism, e ceva de vis, tot sa rulotim in acest mod. Deja e alta zi de nota 10, iau pauza pt o bere.. :)

Ma duc sa fac poze noi ..Weekend placut tuturor ! Va urma.
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu »

Domnule Rusu, cu tot respectul, drapelul Germaniei este din ce-mi dau eu seama arborat invers.
Fendt 420 Saphir+ Passat
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Frumos ! Va invidiez, dar lasa ca nu au intrat zilele in sac ... Daca nu venea Bucataru, ma batea gandul sa va fac o surpriza ... veneam, chit ca dormeam in RAV.
Salutari la toata lumea si distractie placuta in continuare!

P.S. Chiar imi doream sa fac cateva partide de table cu dom' Profesor Cristi Anghel.
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Asa e Sandu Arcadie cred ca esti singurul care ati sesizat chestia cu drapelul, se pare ca nevasta-mea l-a vazut de jos in sus, iar noi.. deja "aveam treaba" cu ce era de pus la rece :)
Nelu, daca nu erai asa departe sint sigur ca va bucurati si voi de o baie in riu, care apa de munte fiind, nu mi-a venit a crede ce calda era..Am avut 31 grade, acum e ok, bate vintul..
Postez citeva fotografii, fara alte comentarii, pt ca e suficient ceea ce se vede...Chiar daca am stat in soare, ne-am gasit modalitati de a ne "racori".. Cam asa ne-am delectat astazi

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Gratie lui Cristi Anghel, inspirat foarte bine ieri la aprovizionare, Maria cu Lili au pregatit ceva ce ne place noua barbatilor dupa o noapte ceva mai lunga.. Comentariile revin colegilor.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Acum toti iau o pauza pt ca diseara sint organizate citeva jocuri de offcamping. In plus va incepe "activitatea de simbata seara"...Posibil, ca miine la cafea, sa continui. Salutari tuturor !

.
Maria Holom
Membru forum
14
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Mesaj de Maria Holom »

Ce pacat ca n-am putut participa....Data viitoare sa ne anuntati mai din timp ca sa ne facem programul sa venim si noi !
Distractie placuta mai departe !
Camper Hymer Exsis-t 588
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Cipi , de ce nu spui ca-i apa mica zi de ce ? , mai bine ne bagam si noi dar cand m-am gandit iar la DN 1 m-am lasat pagubas . E, data viitoare..
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu »

Frumos ce sa zic..... de marti suntem la Laguna Albastra, am fi vrut sa venim si noi, dar sotia lucreaza si am decis sa incepem de marti.
Despre drapel.... ce sa spun, am colindat ceva din planeta asta in care traim dar tara de suflet ramane Germania (dupa Romania :twisted: )
Sa nu fie cu suparare.......
Fendt 420 Saphir+ Passat
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Multumim tuturor pt comentarii si aprecieri. In continuare, am sa incerc prin citeva fotografii, sa va descriu atmosfera unei intilniri a rulotistilor, o atmosfera ce ne si caracterizeaza.
A existat o pauza de 2-3 ore in care ne-am relaxat fiecare cum si cu cine a crezut, la cite o bere rece, dupa care s-a dat adunarea la lemne pt focul de tabara. Veselie maxima si poze..
Tineretul impreuna cu citiva participanti de virsta a doua, au cules lemne. Ceilalti, au pregatit focul pt gratar. Vremea ne-a oferit prilejul de a face plaja, unii, chiar s-au inrosit bine..

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

La aceasta intilnire, au participat echipaje ClubRv, dar si de la Rulotistii Veseli. Atit de frumoasa a fost atmosfera si compacta, incit inca odata s-a demonstrat ca "rulotistii sint aceiasi"
Chiar daca unii au fost mai noi sau la primele intilniri, toata lumea s-a simtit f. bine, de parca s-ar fi cunoscut de ani buni, insa acest lucru o sa las sa-l comenteze participantii prezenti

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Dupa cum se vede, cu mic cu mare ne-am asezat la masa cea lunga dupa care am testat produsele pe ritmuri muzicale de toate genurile. A urmat focul de tabara, dans si muzica..

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Un colectiv de tineret, a stabilit cu proprietarul terenului, o relatie buna si pt viitor, urmind ca in cazul in care vom reveni, sa-l anutam din timp, pt a putea campa si pe terenul pensiunii.

Imagine[/url]

Imagine

Imagine

Imagine

Dupa dansuri pe tot felul de ritmuri muzicale, la care au particicipat toti membrii prezenti, au urmat citeva ore de povesti despre trasee, rulote, campere, plus glume, patanii, intimplari
Ne-am despartit cu greu in miez de noapte si am tras un somn bun, pt ca deja afara se racorise bine. Azi la aceasta ora, fiecare e ascuns la umbra teraselor. Urmeaza ziua cea mai grea..
Am incercat cit de cit de a va descrie pe scurt aceasta iesire, care ca si cele recente a insemnat o alta noua reusita. De acum, las loc colegilor sa-si exprime parerile. Vacante placute ! :)

Imagine

.
Paul Petrescu
Membru forum
17
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Paul Petrescu »

Frumos, frumos... doza de invidie este mica, pentru ca maine dimineata la 04:00 ne punem si noi in miscare catre aceeasi locatie :D.
Acum am si eu cateva intrebari referitoare la locatie. Exista semnal GSM(3G) in zona? Din ce am inteles ati campat in fata cabanei. A trebuit sa vorbiti cu cineva de la cabana pentru a putea campa acolo? Exista vreun izvor sau o sursa de apa potabila in zona?
Multumesc
VW B7 + LMC 390
0740131141
Respect
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Paul, sintem campati peste drum in fata cabanei, deci pe malul riului. Se poate campa si in incinta curtii cabanei, in urma discutiei cu proprietarul care e un om de nota 10, deci e ok.
Din moment ce am postat in direct fotografii, iti dai seama ce bine functioneaza vodafonul aici..Parerea mea este sa campati in curtea pensiunii Piatra Craiului, unde aveti "de toate"
.
Paul Petrescu
Membru forum
17
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Paul Petrescu »

Mihai, multumesc pentru raspuns
singurul lucru de care avem nevoie este apa potabila pentru mancare, ....ca de baut ne descurcam cu altele :D... si bine-nteles un loc linistit si vreme buna.

Cate grade sunt noaptea? pentru ca mai vin doi prieteni cu cortul...
VW B7 + LMC 390
0740131141
Respect
Scrie răspuns