topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Dupa ce am citit postarea domnului Viorel Grosu, am luat legatura cu cei de la http://www.campsitetourpiatraneamt.ro.
Campingul este in incinta strandului, sau mai exact in zona de "relaxare" a oraasului Piatra Neamt. Camingul, din spusele administratorului, aste acoperit de copaci, si mai exact pini inalti, care asigura si umbra si miros placut.
Pretul comunicat este de 55 ron/zi de rulota cu masina, indiferent de nr de persoane(in limita bunului simt), cu curent electric.
tel cu care am comunicat este: 0743358723
Daca credeti ca sunt printre cei care ne reprezinta interesele (asociatiei ma refer) doritori si sunt si buni negociatori poate incearca o discutie cu ei.
Pe mine ma bucura foarte mult ca au umbra si piscine de dimensiuni olimpice pentru sarituri si innot.
Nu cred ca in Moldova mai avem ceva de genul acesta.
Fişiere ataşate
Camping1.jpg (79.99 KiB) Vizualizat de 2788 ori
Camping2.jpg (77.68 KiB) Vizualizat de 2788 ori
Camping3.jpg (88.28 KiB) Vizualizat de 2788 ori
Camping4.jpg (83.38 KiB) Vizualizat de 2788 ori
Camping6.jpg (93.58 KiB) Vizualizat de 2788 ori
Camping7.jpg (91.09 KiB) Vizualizat de 2788 ori
Camping8.jpg (82.31 KiB) Vizualizat de 2788 ori
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Daca ajungi in camping uita-te sa vezi daca se poate campa cu rulota intre copaci, ca mi se pare cam ingust sa poti manevra rulota. Ar fi bine, daca vrei sa incerci sa discuti despre reduceri la preturi, pentru ClubRV, sa fie de fata un reprezentant CD (Dna. Popa Violeta,este mai aproape si daca vrea) pentru a putea incheia un acord scris de principiu intre parti. Un apropou poti sa faci ca sa vezi daca este dispus sa lase la pret. :lol:
Buna seara.Noi am venit acum din concediu si 3 zile am stat in acest camping.Este separat de strand unde se plateste si conditiile nu sunt ca in foto.Nu au nici apa calda iar terenul intre pomi este denivelat.Nu au bucatarie si pretul este destul de mare.Avand in vedere ca nu am avut alt camping am si acolo in concediul nostru in Moldova.Cu respect Florin Mitra.
Fiecare e fauritorul propriului sau destin.
@florian_dia - opel astra 1,7 + burstner city
Campingul este situat în incinta Complexului de agrement Piatra Neamț și se învecinează cu ștrandul . Campingul costă 55 lei per zi . Din păcate nu vă pot spune cât costă intrarea la ștrand . Complexul de agrement și campingul sunt două entități economice diferite . Complexul mai deține terenuri de sport ( fotbal , tenis de câmp , etc ) , baza hipică , terase , restaurante , spații pentru grătare , 4 cartiere căsuțe , locuri de joacă pentru copii. Intrarea în camping se face pe poarta de acces în complex , destul de complicat , la fiecare ieșire , pentru a nu mai plăti , trebuie ștampilat biletul de intrare iar la revenire , emis un alt bilet . Complexul de agrement vă poate ține ocupat tot timpul unei zile sau puteți trece Bistrița peste puntea care pleca de la o altă intrare în complex . De asemenea , intrare cu bilet . Un oraș frumos , un complex de agrement frumos .
Fiecare e fauritorul propriului sau destin.
@florian_dia - opel astra 1,7 + burstner city
Si noi am campat acolo acum 3 ani din lipsa totala de alternative.
Am stat doar 1 noapte si am plecat bucurosi mai departe.Gunoaie,soareci,casute parasite...Poate intre timp s-a mai schimbat ceva.
Complexul este insa frumos, si daca nu stai prea mult la locul camparii...te poti simti chiar bine... :roll:
Din ce am mai vorbit la telefon cu reprezentantul lor, abia au terminat renovarea campingului de putin timp. Pe mine ma incanta strandul si restul complexului pt petrecerea timpului liber. Nici campingul nu e de neglijat pt ca seara orice ar fi tot acolo ajungem. Spunea la telefon ca nu mai sunt soareci acum sunt copacii cu foarte multe veverite.(sper ca nu au pus coada la soareci si ii numesc acum veverite :D ).
In acest sfarsit de saptamana plec spre Piatra Neamt si am sa campes aici si va tin la curent.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Am fost in vizita anul trecut (doar la strand) si va pot spune ca apa este foarte curata dar foarte rece, deci atentie la diferenta de temperatura (ai senzatia ca t-i se opreste ceasul :mrgreen: )