topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
In conditiile in care exista deja relationare, atat pentru acest camping, cat si pentru oricare altul, ar fi foarte bine sa ni se initieze/faciliteze legatura cu conducera lui, astfel incat sa incercam o abordare la nivel de asociatie.
Poate reusim sa gasim impreuna modalitati de colaborare reciproc avantajoasa, iar membrii nostri asociati sa gaseasca astfel motive suplimentare pentru a deveni/ramane cotizanti.
Multumim !
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Am trecut eu acum cateva saptamani prin fata portii si intradevar lucrau la o piscina, preturi nu stiu, campingul este foarte curat si cu multa umbra, insa putin cam departe de mare(10 min)
Sunt aici de vreo 6 zile. Intradevar au facut o piscina in interiorul campingului. Dar ceea ce e de apreciat: umbra multa, camping foarte curat, grupuri sanitare si dusuri curate, verdeata cat cuprinde. Dezavantaj: distanta cam mare de plaja (cam 10 minute)!
Preturile sunt exact cele de pe site: http://www.campingzodiac.ro/oferta_cazare_campare.php . Am inteles ca la aceste preturi vor mai adauga cate 8 lei de persoana/zi cand vor inaugura piscina (nu prea se stie cand va fi asta - pe facebook spun ca de sambata, dar ma indoiesc dupa cum arata acuma - adica mai au de lucru la ea).
LE am vrut sa pun niste poze, dar nu ma lasa. Desi le-am redus la rezolutie de 800 cu 600!