topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Campingul se afla la iesirea din localitatea Simeria pe sensul de mers Deva-Sebes si este semnalizat pe drumul national dar doar pe directia de mers mentionata.
Dotari:curent, apa, dusuri cu apa calda, restaurant în interioarul pensiunii. Pret: 35 lei pe noapte. Taxarea se face pe rulota indiferent de numarul de persoane.
Campingul este situat chiar pe malul râului Strei, are o suprafata destul de întinsa si în prezent în interiorul sau se construieste o piscina.
Spuneau patronii ca niciodata nu au avut rulotisti români ci numai straini.
Nu am facut fotografii dar gasiti câteva aici- www.complexstrei.ro.
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB
In concediul acesta (pacat ca este ultima zi) am avut ocazia sa stam in cateva campinguri. Acestea este unul dintre ele. Nu acest camping era destinatia noastra, ci campingul pensiunii Zamolxe din Sarmizegetusa. Dar dupa ce am ajuns acolo si am observat ca acel camping este defapt curticica din spatele unde magazii in care incap cam 4 sau 5 rulote, fara pic de umbra si fara niste conditii cat de cat (practic poti gasi locatii offcamping mult mai frumoase si care sa asigure un confort superior), am plecat catre complexul Strei. Probabil datorita perioadei sau semnalizarii destul de slab realizata (asa cum spunea si colegul Liviu ma sus), am fost singurii turisti din camping. In afara de spatiul de campare suficient de mare, complexul ofera cazare in casute, camere de tip bungalow si o vila de trei stele. Nu am intrebat preturile pentru aceste variante de cazare, dar pot confirma ca in continuare pretul pentru campare cu rulota este de 35 de lei pe noapte, in acesti bani intrand si curentul electric. Grupurile sanitare sunt decente, iar dusurile din camping nu le-am vazut pentru ca am intels ca fusesera deteriorate de catre niste turisti "civilizati" si urmau sa fie refacute. Noua ne-a zis dna ca putem sa facem dus in cladirea principala. Proprietarii sunt foarte amabili si saritori. Exista retea wireless libera, dar din camping poate fi prinsa numai cu placa externa si antena cu un castig mare, iar pe partea de modem 3g am verificat numai in reteaua RDS si daca acela a mers sigur merg si celelalte retele. In complex exista un teren de tenis si se poate face baie in Strei si plaja pe malul acestuia pe sezlongurile din dotare. Spre deosebire de colegul Liviu :), eu am apucat sa fac si cateva poze.
O parte a spatiului de campare (se poate campa si la umbra si la soare in functie de preferinte):
Locatia noastra langa tabloul electric (nu am vrut sa mai desfasor mosorul pentru o noapte):
Ce am uitat sa precizez este ca am ales aceasta locatie pentru ca este aproape de Hunedoara si de Deva unde am fost sa vizitam Castelul Corvinilor si Cetatea Devei. Pentru cei care vor sa vada zimbrii de la Hateg le pot spune ca se poate intra cu rulota pana la poarta rezervatiei unde este suficient loc sa intorci.
Anul trecut si eu am campat o noapte la ei, in acelasi loc langa tabloul electric pe suprafata betonata. Nici anul trecut nu aveau dusuri externe si am fost lasati sa folosim dusul dintr-o camera apropiata. In rest pare sa fie tot la fel.