Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
@Adrian Cucoanes...vorbesti de consum cu ansamblu , cu rulota sau doar cu masina?
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Adrian Cucoanes scrie:Se comporta destul de bine , cu un consum maxim de 6.3 l /100 km pentru circuit RO 2000 km.
Daca se merge moderat , cu 80-90 km/h , se obtin consumuri de 5.6-5.8 l /100km (tecuci - constanta si retur)
:lol: La mine iese 8-9%? Este adevarat ca si mie imi place sa ma catzar. Chiar de-ar fi si 10% tot se merita. Important este ca o rulota usoara "sta bine" dupa loganul cu motor de 1.5. Eu unul am parcurs Transfagarasanul fara nici o problema. Pe Transalpina am mai spus-o si in alt topic: cu loganul plus rulota nu este indicat.
Poza este facut pe Transfagarasan. In aceeasi zi am plecat de sub cabana Capra si am ajuns la Corbu. Consumul? Mai conteaza? Eu cred ca nu.
Gaby, Tantzy, Alexandra si Tasha. Craiova-Dolj.
Dacia Logan 1.5dci, Beyerland Vitesse 3-80/2.
Rulota are 690 kg si mma 1000.
Am scos 7.8 in regim de mers mai mult pe autostrada , viteza medie 90-100. Maxim am mers cu 120 , rulota fiind incarcata cred spre maxim.
Noi avem un logan de 1,5 dci din 2006.Din 2009 tragem cu el o rulota Beyerland Vitesse 380/2 cu masa max 850 kg.Tinem rulota la Paltinis la 1500 m altitudine si toate iesirile incep si se termina acolo.Sunt 15 km de urcus aspru si masina se comporta OK!Consumul cu rulota este in jur de 7 l la viteza intre 80-100 Km/h(nu pe panta :D ) Noi suntem multumiti de comportamentul masinii!
Sanda si Victor Munteanu Sibiu
tel.0744-930614
Logan+Beyerland Vitesse 380
Munca e buna cu conditia sa nu-ti ocupe prea mult din timpul liber
Inseamna ca fara rulota tu consumi 2-3l %, daca consumi 5.6 cu rulota....vreau si eu o masina ca a ta... :roll:
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Salut daca se merge la mare cu 90 km/h poate consuma 5.2 dar daca mergi la munte cu rulota sigur nu consuma 5.2 , mie la mare benzina 1.4 Logan mi-a luat 11.5 la dus la intors am venit cu 13.0 cu maxim 90km/h . Mare grija la viteza , nu depasiti viteza care este trecuta pe protap , aceea este viteza maxima admisa a fabricantului , daca mergeti mai tare dacat scrie pe protap riscati sa apara fisuri pe sasiul rulotei mai ales unde este prins sistemul inertial .
Acum la consumuri si puteri ;
logan DCI 1.5 70 cp are 160NM consum mai mare decat 1.5 85cp 200Nm cuplu este mai mare si la turatie mai mica
logan 1.4 75cp are 112Nm cumsum mult mai mare decat 1.6 90 cp 128Nm sau 1.6 16v 105 cp 140Nm
ATENTIE: Logan sedan are in talon 1100kg maxima autorizata in carligul de remorcare DAR este limitat la ansamblu are 2280kg , daca aveti rulota de 1000 depasiti maxim a ansamblului risc mare de dosar penal ..
Logan MCV se poate trage 1100Kg nu este limitat ca si ansamblu.
RECOMANDARE:
dupa un drum cu rulota agatat este recomandat sa se verifice prinderea carligului pe sasiu , loganul are un sa siu foarte moale si se ovalizeaza gaurile de prindere dupa o perioada ..