antena satelit portabila

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: antena satelit portabila

Mesaj de Lupu Ciprian »

Cititi pe forum discutiile puse de Vali Panait mai sus...
vedeti pe ce satelit functioneaza.... ca sa identificati elevatie si azimut ... pt a o putea regla ... e posibil sa prindeti tot ce e la liber ( Gratuit ) si fara cartela ....
repet in prima faza documentati-va din topic-urile de pe forum .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Sergiu, se pare ca receptorul pe care l-ai primit este o scula desteapta... pe forumuri in Germania am gasit foarte multe discutii de upgrade- uri de firmware prin satelit, foarte interesant. Are iesire audio digital- AC3, prinde posturi de radio digitale, cautare automata, teletext si multe alte functii. Vezi daca are slot pentru cartela si incearca sa il conectezi la un tv. Vezi ca are functie si de sat-finder dar daca trebuie cartela se complica treaba... in pozele pe care le-am gasit, in partea dreapta, se pare ca trebuie cartela. Fara, ar trebui sa prinzi posturile necodate...Oricum, antena o poti folosi cu orice receptor. Spor la treaba...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Da,in dreapta are loc pentru cartela.Dar pantru cateva zile in care eventual m-as uita la TV in concediu,nu merita sa cumpar cartela(in cazul in care s-ar potrivi astea de pe la noi;am inteles ca nu se potrivesc oricum si in orice receiver).Eram curios daca posturile de la noi se prind cu cartela,sau sunt la liber.Pe antena clasica,unele emit liber.Am un prospect la receiver dar e in germana;incerc sa caut pe net unul in engleza sa vad cum l-as putea folosi.Prietenul care mi-a dat-o,lucra pe camion si o folosea sa mai vada TV pe unde mergea;deci trebuie sa se prinda afara ceva,nu stiu la noi.Am inteles de la el ca e ceva mai greu sa gasesti poz. satelitului,asa orientata manual...daca nu stii.De aceea intrebam cum se foloseste,ca sa incerc sa caut ceva.
Acel suport cu ventuze cu care se poate aseza antena pe rulota,sa zicem,din pacate e rupt(nu stiu cum a reusit,ca e un metal destul de tare),asa ca trebuie sa gasesc alta metoda de prindere pe ceva(poate pe un trepied foto,ca tot am asa ceva)
Vezi ca are functie si de sat-finder
Sa inteleg ca are inclus ceea ce altii cumpara separat?adica spre ex:acest sat-finder? : viewtopic.php?p=75905#p75905
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Beatrice Popescu
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 19 Mai 1980

Mesaj de Beatrice Popescu »

Salutare.Cu antena de 40 cm o sa aveti ceva batai de cap la receptie fiind micuta.Programe romanesti o sa vedeti ceva gen otv,trinitas, hora, mynele tv si multe altele de genu.Aceste programe sunt free adica necodate.Pentru restul programelor obligatoriu cartela.Receptorul care se vede in imagine este fabricatie 2004 asa ca trageti singur concluzia vezi www.palcom.de.Daca totusi sunteti dispus sa faceti o investitie de 400 ron pastrati receptorul si va cumparati cartela de la Focus
si un decodor CONAXX pe care il introduceti in slotul de la receptor si rezolvati problema.Daca mai aveti nevoie de informatii suplimentare ma contactati.
Salutari si bafta . BOBY
beyerland 3.8
hyundai terracan
0788/639775 vdf
Ploiesti
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Daca pentru programe gen ProTv,Antena 1,TVR e nevoie de cartela si de o investitie de cca 400 ron,cred ca nu merita,echipamentul,din ce spuneti fiind la nivelul anului 2004.Deocamdata astea,cel putin se pot receptiona si cu antena terestra.Inteleg deci,ca pentru cateva programe care ar fi la liber,as pierde prea mult timp incercand sa reglez antena,sa caut satelitul,etc...si concediul s-ar termina intre timp.Poate totusi( pentru eventuale incercari),dupa ce studiez documentatia tehnica a receiver-ului,o sa va contactez pentru eventuale nelamuriri;multumesc de info.

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Beatrice Popescu
Membru forum
13

Salutare.Doar pentru TVR-uri cam 5 la nr..investitie 250 ron. Cartela 50 ron plus decodor VIACCESS 200 ron.Bafta BOBY
beyerland 3.8
hyundai terracan
0788/639775 vdf
Ploiesti
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Sergiu, pentru programe putine iti recomand antena terestra pe care am luat-o eu:
viewtopic.php?f=62&t=770&start=30
este ieftina, nu trebuie sa o orientezi, poti sa o montezi fixa pe rulota.
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Am,de genul asta si am receptionat cu ea posturile amintite;dar daca tot am primit antena asta,cu receiver,moca...am zis sa incerc sa fac ceva cu ea,altfel sta degeaba si ocupa spatiul. 😉 In plus cand merg la munte(am o zona unde merg si unde nici telefonul mobil nu are semnal...antena nici atat... satelitul fiind sus,ar fi fost o oportunitate. :idea:

Gavriil Stiharul
Beatrice Popescu
Membru forum
13

Merita incercata antena din poza dl Beldiman..pe litoralul romanesc veti prinde programe gen tvr, pro tv, antene, prima tv,ceva locale gen neptun tv,constanta tv
ceva bulgaresc si multe programe turcesti .Vad in poza ceva HD.Cei care aveti un lcd cu tuner dbv-t merita incercat poate prindeti ceva high-definition de la bulgari ,turci.De la romani nimic in digital terestru pe partea de litoral,tot cu vecini avem noroc.Stima BOBY
beyerland 3.8
hyundai terracan
0788/639775 vdf
Ploiesti
mdascalu
Membru forum
14

Mesaj de mdascalu »

Pentru ca tot se vorbeste de antene satelit, cu o antena offset portabila de 40 cm (120 ron)+ LNB (50 Ron), un reciver standard definition dreambox 500s (220 ron) (are avantajul ca functioneaza la 12 Vcc) si un tv - lcd alimentat la 12 Vcc merge perfect (functionare continua 48 de ore - timp in care s-a folosit si apa si iluminatul - fara incarcarea acumulatorului - zapp marine 80 A). Binenteles ca s-au receptionat doar programele FTA, dar intre timp am reusit sa fac rost si de un card connax, iar acum e cu totul alta treaba.
Orientarea antenei - nu e chiar o asa mare problema.
Opel Meriva 1.4+Burstner 3702
0742828286
Scrie răspuns