Da,in dreapta are loc pentru cartela.Dar pantru cateva zile in care eventual m-as uita la TV in concediu,nu merita sa cumpar cartela(in cazul in care s-ar potrivi astea de pe la noi;am inteles ca nu se potrivesc oricum si in orice receiver).Eram curios daca posturile de la noi se prind cu cartela,sau sunt la liber.Pe antena clasica,unele emit liber.Am un prospect la receiver dar e in germana;incerc sa caut pe net unul in engleza sa vad cum l-as putea folosi.Prietenul care mi-a dat-o,lucra pe camion si o folosea sa mai vada TV pe unde mergea;deci trebuie sa se prinda afara ceva,nu stiu la noi.Am inteles de la el ca e ceva mai greu sa gasesti poz. satelitului,asa orientata manual...daca nu stii.De aceea intrebam cum se foloseste,ca sa incerc sa caut ceva.
Acel suport cu ventuze cu care se poate aseza antena pe rulota,sa zicem,din pacate e rupt(nu stiu cum a reusit,ca e un metal destul de tare),asa ca trebuie sa gasesc alta metoda de prindere pe ceva(poate pe un trepied foto,ca tot am asa ceva)
Vezi ca are functie si de sat-finder
Sa inteleg ca are inclus ceea ce altii cumpara separat?adica spre ex:acest sat-finder? :
viewtopic.php?p=75905#p75905