Poate nu ar fi rau ca in aceasta perioada estivala sa facem si un pic de reclama asociatiei noastre.
Pot vorbi cu Toma Coconea sa vina in locatie cu motoparapanta, sa faca cateva zboruri de agrement si desupra Costinestiului sa plimbe un banner de reclama cu "Asociatia Rulotistilor ClubRV".
Bannerul care il am se poate monta deasupra intrarii in tabara sau pe lateral.
De asemenea, daca este spatiu, se poate monta si unul din pavilioanele de 3 x 6 m pe care le are asociatia, bannerul fiind pus pe peretele dinspre drum.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
E mult prea lat pentru ce ma gandeam eu. E bine de pastrat pentru ocazii similare intalnirii de la Laguna sau de la 1 Decembrie.
Cred ca ar trebui facut unul nou a carui latime sa fie de 50 - 55 de centimetri x 3,5 m (lungime) si sa contina alt text decat cel existent.
Poate ne ajuta cineva cu un astfel de banner.
Vineri seara voi ajunge la Costinesti si de sambata ma voi apuca de amenajarea terenului.
Daca mai ajunge cineva in zona, ma poate suna la: 0722.216.683.
Maine voi pune o schita cu drumul de acces la teren.
Deci pentru viitorul apropiat : Sa ne gasim la Costinesti, cu rulotele "in lanul de porumb", cu o campare aproape ca si gratuita si sa vedem daca ne-o fi bine sau rau ! :)
.
Nu este nimic de comentat despre dorintele si placerile fiecarui individ atat cat nu deranjaza, despre oferta colegului este mai mult decat binevenita si poate un mic sejur in "lanul de porumb" este ceea ce doresc unii OAMENI.
Sunt adeptul off-camping si de aceea nu m-ar deranja aceasta locatie (am stat in camping cu conditii asemanatoare) am tot ce-mi trebuie la rulota ca sa ma simt bine.
Sunt ferm convins ca se vor gasi rolotisti care sa se simta bine fara sa aiba comfort de 5 stele.
O zi buna!