Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Salutare la toti .Tocmai am pierdut capacul de la trapa .Poate stie cineva de unde se poate face rost.Trapa are 40x40.Nu ma trimiteti la Exis ca nu vreau toata trapa.Doar capacul.SALUTARI BOBY.
Buna ziua!
Ca sa nu mai deschid un nou topic voi posta aici o intamplare din weekendul trecut:
Am ajuns la locatie, am pus rulota pe pozitie, am deschis trapa, geamurile si am trecut la sprit :D dupa care a venit ploaia moment in care a inceput sa picure pe la manerul trapei(inchisa), am pus un plastic deasupra rulotei sa opresc prelingerea apei in rulota si a doua zi am trecut la constatarea cauzelor.
Ciuperca de la trapa a fost prins de manere cu 4 "suduri plastice"(ca niste pop-nituri de plastic) scuzati limbajul dar eu sunt antitalent.
Plasticul folosit, din cauza vremii a inceput sa se macine si la o simpla aingere cu unghia s-a rupt, am intrat in rulota si fara prea mare putere am inpins ciuperca si au mai cedat doua bucati . Ma gandesc daca nu aveam acea picurare in rulota, nu observam si in mers puteam foarte bine sa pierd ciuperca.
I-mi pare rau dar starea de nervi creata de aceasta intamplare m-a facut sa uit de poze. oricum cred ca asta este principala cauza pentru pierderea trapelor in mers . (urmeaza trapa de la baie deoarece are aceeasi problema; vechimea)
In speranta ca a fost de folos povestea mea va doresc "drmuri bune!"
Referitor la trapa imbatranita, la mine rezolvarea a fost cat se pote de simpla. Am fost sa caut la dl Nicu de la Camperland, un capac cu tot cu manere.
Cand i-am spus care era problema de fapt, dl Nicu, de altefel un om deosebit si foarte sfatos, ca sa zic asa, imi recomanda sa nu dau bani pe trapa doar pentru atata lucru. Caut 4 autoforante, si fixez trapa cu acele autoforante in bumbisorii care au ramas in maner dupa ce s-a rupt. Apoi dupa ce strang (la simtul mainii) pun deasupra holtzsuruburilor, silicon pana la refuz.
Problema rezolvata foarte ieftin si foarte eficient.
Incearca si sigur rezolvi problema, nu trebuie sa fii mare mesterel.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Avind si eu minerele trapelor cam imbatrinite,le-am schimbat acum trei ani la Nicu Colpos la Darmanesti .Acasa am confectionat paravinturi din plastic ( lambriu de 5-6 mm grosime),incalzit cu feonulla 90 grade si taiat oblic.L-am fixat in fata trapelor cu silicon sanitar universal (transparent).Pot merge acum si cu ele deschise ,dar nu cu viteza mare .Practic si ieftin .Se gasesc si de cumparat la Roxana s-au Pety,dar am preferat sa le fac cum doresc eu .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.