Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Multumesc pentru raspuns. Chiar am scris bine, voiam sa vedem Transalpina nu Transfagarasanul unde am fost de nenumarate ori si despre care stiam ca este inchis. Se pare ca pana la urma o sa ramanem langa piscina cu o bere in mana, asta daca si timpul tine cu noi! Daca nu gasim alte alternative ( eventual salina de la Praid ).
Buna seara, sunt nou venit printre detinatorii de caravane si as dori daca -mi este permisa o intrebare si o dorinta :
dorinta - 1.As dori sa ma alatur celor ce vor participa la calatoria "TRANSALPINA" - "Cu rulota deasupra norilor"
intrebare- 2.Cand ar fi data de start in voiajul Transalpina?
treceti va rog si pe la topic ul de prezentare , sa scrieti cateva cuvinte despre dvs. nume , prenume , locatie si ce mai vreti dvs ,,, va rog ....
moderat de Lupu Ciprian.
va multumesc!
Noi dupa 25 Iulie intentionam a stationa prin zona, plecand dinspre Voineasa - Lacul Vidra - Obarsia Lotrului - Ranca - Herculane , cate 2-3 zile in fiecare locatie
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Salutare!
Eu sunt din Iasi. E cineva interesat de o calatorie spre Transalpina ? Eu as propune ca data de plecare 4-5 august pe traseul Iasi-Onesti-Brasov-Sibiu si mai departe....vedem noi!
" La celelalte lacuri (Petrimanu si Galbenu) se ajunge usor (chiar si cu rulota) dinspre Obirsia Lotrului >> Ciunget sau Brezoi >> Ciunget. "
In 2008 drumul de la Ciunget la Petrimanu si Galbenu era foarte spart si ingust. Nu recomand acces cu rulota - numai daca nu s-a reabilitat intre timp.
Salutare. Drumul de la Ciunget catre Petrimanu si Galbenu este la fel, am fost de 1 mai cu un turism si este destul de rau. Nu s-a imbunatatit cu nimic fata de anii trecuti, eu am ajuns pana la Petrimanu si m-am intors.
Salutare eu sunt mai mult un privitor al site -ului cu toate ca sunt rulotist de 7 ani acum vreau sa ma alatur voua dar concret stabiliti o data de plecare ca sa facem pregatirile, eu vreau sa plec la inceputul lunii viit fara o tinta asa ca sunt deschis la propuneri
Viorel Ilief scrie:Salutare!
Eu sunt din Iasi. E cineva interesat de o calatorie spre Transalpina ? Eu as propune ca data de plecare 4-5 august pe traseul Iasi-Onesti-Brasov-Sibiu si mai departe....vedem noi!
Salutare , eu ma alatur perioadei si traseului, sunt pentru !!!! :D Cine mai vrea, cine mai doreste in jurul datei de 4 august. Adrian
I-as ruga pe cei care vor merge pe Transalpina pana pe data de 1 august sa descrie in imagini si cuvinte excursia facuta . Intentionam sa facem si noi traseul in luna august. Ma intereseaza in general locurile de campare si eventual ce se poate vizita .
Concediu placut !
marius borcea scrie:Salutare eu sunt mai mult un privitor al site -ului cu toate ca sunt rulotist de 7 ani acum vreau sa ma alatur voua dar concret stabiliti o data de plecare ca sa facem pregatirile, eu vreau sa plec la inceputul lunii viit fara o tinta asa ca sunt deschis la propuneri
Incepand cu 21 iulie vom fi pe Transalpina. Primele campari propuse ar fi: manastirea Polovragi sau Valea Galbenului, Platoul Mohorului (dupa pasul Urdele), Obarsia Lotrului, Valea Frumoasei, Saliste, Sighisoara, ...
VW Passat/Dethleffs New Line (Beduin) GIGI Secretul FERICIRII nu este sa faci ce-ti place, ci sa-ti placa ce trebuie sa faci! J. Barrie