Camping Cosmos - Durankulak - Bulgaria

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Camping Cosmos - Durankulak - Bulgaria

Mesaj de Rusu Mihail »

Deschid acest topic pentru cei interesati de un camping apropiat de Romania, cu conditii modeste, dar mai liber si cu preturi decente. Cele mai multe detalii, ni le poate oferi Calin Lisovschi :)
Il voi ruga pe Calin sa ne relateze si alte amanunte despre acest camping la numai 5 + 3 km de Vama cu Bulgaria ( Vama Veche ) Din Mangalia 20 km. Voi posta textul lui Calin din "Am fost acolo"

Citez:

Vacanta cu rulota in Bulgaria la jumatate de pret fata de Romania

Acum hai sa va spun si eu parerea mea: depinde foarte mult cu ce esti obisnuit. Daca mergi des la all inclusive, atunci da, Durankulak nu este pt tine. Noi suntem rulotisti de vreo 10 ani.
Cand spun rulotisti vorbesc despre toate conditiile in rulota: apa rece, apa calda, frigider, congelator, aer conditionat, tv satelit.

Am fost la Durankulak in 2010 si am stat 17 zile. Recunosc ca nu a fost aglomerat, de fapt am fost max 5 rulote si corturi in toata perioada.
Am ajuns acolo fugind de litoralul romanesc, in conditiile in care ani la rand am stat in camping S din Navodari, dar cand am inceput sa platim 45 euro pe zi, ca in campingurile de 5 stele
din Europa si ne-am trezit cu un cort legat de carligul de la masina, am hotarat ca e prea mult.

Mancarea? Foarte buna, gustoasa si multa: ca ex, in 2 mai am dat pe hamsii 13 lei pt 100 gr, iar aici 7 lei in leva pt 200 gr. Am intrat si in bucatarie, pt ca atunci cand am ajuns am vrut
sa gasesc pe cineva sa imi spuna cat ma costa pe zi, iar toata lumea era acolo.
La 5 leva de persoana pe zi, chiar cu cativa km in plus si cu vigneta lor, tot eram muuuuuuuult sub pretul din Romanica. Am scapat si de manele, deci ne-am super odihnit.

A, era sa uit: nu puteam dormi mai tarziu de ora 7, ne trezeau pasarelele. Ce nu ne-a placut intr-adevar a fost vechiul grup sanitar, situat in spatele restaurantului. Copii avem si noi, dar
in orice camping exista cabluri electrice pe jos... Ca si costuri am iesit la jumatate fata de orice sejur in Romania, in conditiile in care ne-am si plimbat si am vizitat pana dupa Varna.
Impresii postate de klinutzu in 04.05.2012 16:11:43

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Deci e clar ca este o locatie modesta, nu pentru cei ce au pretentii mari. Totusi fiind aproape si preturile bune poate fi interesant. De ex colegul Calin zice ca ar reveni in zona, ori asta inseamna ceva
Noi am fost in zona cu camperul, acum 3 ani la invitatia unui prieten neamt (foto nr 7) dar nu am stat decit la o cafea si nu am vizitat locul si imprejurimile. Daca cineva merge, rugam a ne da detalii.
Alte detalii sint scrise si de Calin si colegul Mihai Soare in topicul anilor 2010 -( viewtopic.php?f=58&t=3758&p=45843&hilit ... lak#p45843 )- insa acestea au fost inchis cu lacat.

Pun citeva fotografii culese de pe alte surse libere, in speranta ca poate cineva dintre noi sau poate citeva echipaje se incumeta si vor vizita acest camping. E posibil sa dam si noi o fuga dupa 15 iulie.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Urmeaza descrieri si fotografii, ale celor ce au vizitat acest camping - sau - de la cei care vor vizita aceasta locatie. Cine are si alte date suplimentare, il rugam a le posta pt o imagine mai buna.

Vacante placute !
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Calin Lisovschi
Membru forum
18

Re: Camping Cosmos - Durankulak - Bulgaria

Mesaj de Calin Lisovschi »

vezi ca nu mi-ai cerut voie sa postezi textul meu de pe am fost acolo... solicit drepturi de autor... in plus trebuie sa imi platesti despagubiri... pt fiecare zi de intarziere vei plati penalitati... astept pe pm sa imi spui in ce moneda ma vei plati... :)

p.s. la multi ani!...
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Camping Cosmos - Durankulak - Bulgaria

Mesaj de Rusu Mihail »

Am specificat ca-i textul tau.. d-aia l-am si " maronit " !..Voi plati la fata locului (specificat) bineinteles alaturi de tine si de Adina, in monedata bulgareasca " coniac a' la' Durankulak " :P
Cind mai mergeti acolo, dati de veste - e bine sa mergi cu cineva care cunoaste mai multe amanunte despre locatie ! Vacante placute !
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Scrie răspuns