Weekend 06.07-08.07 2012 la camping Snagov-Complex Astoria

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Marian m Serban
Membru asociat
16

Weekend 06.07-08.07 2012 la camping Snagov-Complex Astoria

Mesaj de Marian m Serban »

Asociatia Club rv organizeaza in perioada 06.07-08.07 o iesire in fostul complex Snagov sat.
Scopul declarat est acela de a promova aceasta locatie si de a demara un parteneriat cu acest camping (parcare si camping).
Scopul nedeclarat este ...Distractia...
Participanti:
1.Serban Marian 2 persoane -organizator.
2.Familia Vint - 3 persoane (Florin, Alina si Andrei Vint)
3.Familia Curelea - 3 persoane
4.Familia Pop - (Paul, Dana)
5.Familia Lisovschi
6.Niky Radu
7. Fam. Daniloaia -4 persoane
Chendrean Laurentiu
Membru forum
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 31 Iul 1972

Re: Weekend06.07-08.07 2012 la camping Snagov-Complex Astori

Mesaj de Chendrean Laurentiu »

Aveti mare grija la drum, este fff prost si ingust eu am intrat pe la complexul sportiv national.Preturile mi se par destul de piperate pentru o locatie foarte aproape de Bucuresti.
Laurentiu & Carmen + 2 pici
Octavia 2-1,9TDI+ Hobby Classic 530-1995
Marian m Serban
Membru asociat
16

buna ziua
am fost ieri acolo,drumul este impecabil,din Bucuresti si pana in camping ,o portiune de aproximativ 60 m prezinta gropi(chiar la intrarea in complex).pretul camparii sper sa il negociez in acest weekend,si ar trtbui sa fie in jurul a 30 ron.intrarea la piscina
este de 20 ron de persoana,pt ca in acest moment este o gestiune separata,in viitor se pare ca va fi altfel.
Alte detalii privind prodramul si preturile vi le voi da saptamana viitoare.
Astept inscrieri, sa promovam locatia.
Marian Serban
Florin_Vint
Membru forum
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 12 Ian 1980

Mesaj de Florin_Vint »

Buna seara,
Daca ma descurc saptamana asta la prima mea iesire cu rulota si nu imi pun nevasta in cap, mai puteti trece pe lista 2 persoane + 1 pitic (Andrei)
Florin, Alina si Andrei Vint
Alfa Romeo 166 2.0 TS si Adria 530 Deluxe
0745 01 33 96
www.sculetop.ro; office@sculetop.ro
Calin Lisovschi
Membru forum
18

Mesaj de Calin Lisovschi »

laurentiu, este vorba de Snagov Sat nu de Snagov Parc: drumul este pe langa antena de la Balotesti.
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Constantin Curelea
Membru CD
20

Re: Weekend 06.07-08.07 2012 la camping Snagov-Complex Astor

Mesaj de Constantin Curelea »

Fam Curelea C-tin va participa la aceasta intalnire din data de 06.07 sau 07.07.2012.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Calin Lisovschi
Membru forum
18

eu imi voi duce rulota de weekendul viitor acolo.
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Marian m Serban
Membru asociat
16

Buna Ziua
Am ramas dator cu detalii referitoare la camping si programul de activitati
sambata 23.06 am mers impreuna cu domnul Curelea la Snagov sat in complexul Astoria si ne am intalnit cu domnul Emil Ionta administratorul complexului.
Intalnirea a avut ca scop demararea unui parteneriat pe termen lung intre asociatie si administratia complexului, privind doua componente :campare si parcare.
Dotari existente si dotari promise
Complexul Astoria ocupa o suprafata de 22 ha, pe malul lacului Snagov, in padurea cu acelasi nume.
Exista piscina, terenuri de tenis, teren de fotbal, ponton cu flota proprie de ambarcatiuni pt. agrement si bineinteles spatiu de campare.
Spatiul de campare este bine individualizat, in padure, accesul facindu -se pe aleei betonate, locul de campare fiind niste alveole betonate aflate pe stinga si dreapta aleeilor de acces.
Exista tablouri electrice cu cate 4 prize echipate cu sigurante automate.(voi verifica personal existenta tensiunii de 220v.c.a. si le voi inscriptiona corespunzator)
Exista apa curenta si loc pt deversare toaletei,cu apa pt spalatul acesteia.
Grupul sanitar arata frumos la exterior dar nu este amenajat la interior. Administratorul ne-a promis ca pana la momentul evenimentului grupul sanitar va fi amenajat corespunzator.in cazul in care acesta nu va fi gata, vom avea acces la grupul sanitar din incinta restaurantului complexului.
Intrarea in incinta complexului se va face pe baza de invitatie, vor exista deasemenea un ecuson de acces si un tabel cu membrii participanti (acesta va fi la intrarea in complex).
Este permis accesul pt membri participanti cu ambarcatiuni proprii ce se vor tine la debarcaderul complexului.
Pretul pt. membrii paticipantii la acest eveniment va fi de 25 ron/echipaj /noapte, indiferent de nr.
persoanelor din echipaj, curent inclus.
Pretul pt campare, pt membrii cotizanti in afara evenimentului va fi de 30 ron/echipaj/noapte, pt echipajul standard format din 2 adulti si 2 copii.
Pretul pt. rulotistii necotizanti in afara evenimentului va fi de 35 ron/noapte/echipaj.
Organizare si programul de activitati
Evenimentul va fi organizat de Asociatia Club rv in perioada 06.07-08.07
Spatiul destinat evenimentului va fi individualizat cu banda avertizoare si marcat corespunzator.
Vor exista corturi montate in parcarea lipita de zona de campare, dotate corespunzator (mese, bancute, echipament sonorizare)
Grupul sanitar (daca va fi amenajat pana atunci) va fi sub cheie, aceasta aflandu -se la noi.
Program
Vineri 06.07
sosire echipajelor program la alegere
deoarece nu toate echipajele vor putea veni de vineri.
Sambata 07.07
10am-12 pm
Atelier de pictura
10-11am executia lucrarilor
vor fi 2 sectiuni una pt copii si una pt adulti
11.am -12 Licitatie
Scopul acestei licitatii este acela de a strange fonduri pt. proiectul "camping Costinesti".
Detaliile desfasurarii vor fi comunicate participantilor pe pm.
16pm -18pm
Activtate educativ distractiva pt cei mici
"comori lasate de rulotisti dinaintea noastra"
vom cauta cu detectorul de metale suveniruri lasate de altii.(am autorizatie pt detector)
Detalii pe pm.
18pm-22,30 pm?
Activitati social distractive
18pm -19pm degustari de produse traditionale,unde fiecare echipaj dupa posibilitati se va "lauda"
cu unul sau mai multe produse traditionale eventual ecologice produse in casa.
19pm - 20pm barbeque gratar in sti romanesc pe un gratar mare comun, ficare isi va frige ce si a
adus de acasa, sunt permise schimburile de produse.
20pm-22,30 jocuri,dansuri ,strigaturi
program disco si alte surprize.
Duminica 08.07
05am-07am concurs de pescuit
Detalii pe pm
10am -11am decernara diplomelor pt.castigatorii atelierului de pictura,concursului de pescuit.
11am -13 pm plimbare pe lac cu barca sau cu vaporasul (la cerere).
Dupa ora 13 pm. Pupaturi, la revedere, urari de bine sau alte urari.
Acest program este supus modificarilor in functie de vreme, chef, sau alte propuneri.
Nu exista iesire perfecta stiti zicala romaneasca, dar scopul acestei intalniri este de a promova acest camping, deasemenea de a incepe un parteneriat pe termen lung cu acest camping, asa ca daca vreti
binele asociatiei inscrieti -va la acasta intalnire a rulotistlor, fie ca sunteti membri sau nu.
P.S. Despre parcare vom discuta la fata locului.
Marian Serban
secretar (ca sa fie mai oficial)
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Bravo @Marian, asa se procedeaza peentru informare si organizare, felicitari. Imi pare rau ca nu suntem in tara la data respectiva ca am veni si noi. Felicitari.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Panea-Verman Simona

Mesaj de Panea-Verman Simona »

Un sfat de la cineva cu experienta de mai multi ani pe Lacul Snagov : vedeti ce evenimente au loc in aceasta perioada in Complex Astoria (onomastici,iesiri organizate de diverse firme,petreceri private ,etc.)Am vazut de multe ori sambata si duminica in Astoria (ca de altfel in orice locatie publica de pe Snagov ) petreceri cu muzica si urlete pana dimineata.Sa nu credeti ca Lacul Snagov este cumva o "rezervatie naturala"plina de liniste si aer curat.Si aici ca si in alte locuri este plin de manelisti,de Loganuri din care urla muzica la orice ora din zi si din noapte si de maldare de gunoaie care raman peste tot in fiecare duminica seara.Exemplu:ieri 23 iunie pe Clubul Snagov (langa locul unde avem barca in port) afost o intrunire a firmei eMag.Au ajuns acolo la ora 12 deja beti,la ora 14 a venit echipajul de la Smurd si politia, pentru ca au sarit in lac si unul aproape s-a innecat,iar de la ora 16 pana dimineata la 5 au urlat manelele si injuraturile care se auzeau pe tot lacul (am plecat cu barca si am incercat sa dormim in alta parte pe apa ,dar se auzeau peste tot).De urletele lor ne-a scapat ploaia si furtuna,dar sunt sigura ca si saptamana viitoare va fi la fel undeva pe "minunatul Snagov". Distractie placuta si cand ajungeti acolo sa ne sunati sa facem o iesire cu barca.
Calin Lisovschi
Membru forum
18

revin si eu cu info, intrucat am fost in cursul zilei de eiri acolo:

- grupul sanitar va fi gata pana in weekendul 29iun - 01 iul.
- ieri era destul de multa lume la gratare in zona dinspre debarcader, DAR NICAIERI NU SE AUZEA MUZICA, nu mai vorbim de manele! oricum dl Ionita mi-a spus foarte clar ca NU ACCEPTA MANELE! in partea dinspre padure (vizavi de hote) exista vile si bungalow-uri in care vin si se odihnesc diverse personalitati...

@klinutzu

0727.19.19.39
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Cu ocazia vizitei de documentare de la Campingul Astoria din complexul cu acelasi nume din Snagov Sat am avut ocazia sa o intalnesc pe d-na Badea Niculina, cea mai veche rulotista din tara.
In etate de 75 ani, cu o rulota Felicia pe care o are campata in locul sus mentionat, este de o vivacitate deosebita. De profesie medic, pensionata de mult, vaduva, sofeaza un Logan MCV si este exemplul de om care traieste cu amintirea vie a sotului si a vremurilor nu de mult trecute. Are domiciliul in Bucuresti dar isi petrece vara in camping unde vine de peste 40 de ani.
Mi-a povestit de toti fostii colegi de campare din tara si strainatate.
S-a bucurat cand a auzit de intentia noastra de a promova si relansa campingul asigurandu-ne de intreagul ei sprijin.
L-a recomandat pe actualul administrator, d-l Ionita Emil, ca fiind bun manager si om de cuvant.
Mi-a prezentat spatiul pe care urmeaza sa -l folosim pentru stationarea RV-urilor.
Cand i-am inmanat un stegulet cu insemnele asociatiei s-a bucurat deosebit de mult spunand ca asteapta cu interes sa ne reintalnim pe 06.07.2012, data cand avem programata iesirea noastra.
Campingul este la 15 Km din DN 1, sau 35 Km din Piata Presei libere, drumul fiind impecabil.
Este situat in padure avand bransamente de curent si spatii de campare asfaltate.
Grupul sanitar situat in incinta va fi renovat in urmatoarea saptamana.
Daca membrii nostri vor veni in aceasta locatie vor avea tarifele preferentiale prezentate mai sus, dar vor avea si satisfactia ca, cu ei, se reia traditia unui camping care a fost international.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Scrie răspuns