Topic de prezentare a moderatorilor

Dupa aceste reguli functionam. Inainte de a solicita crearea unui user va rugam sa cititi cu atentie. TOTI userii sunt rugati sa-si insuseasca aceste reguli ! Multumim !
NECUNOASTEREA ACESTOR REGULI NU POATE FI FOLOSITA CA SCUZA !!!
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Încuiat
Nelu Predonu

Topic de prezentare a moderatorilor

Mesaj de Nelu Predonu »

Am deschis acest topic in care va propun, ca actualii si viitorii moderatori sa-si faca o scurta prezentare.

Nelu Predonu - am ajuns in aceasta calitate de moderator global in urma votului exprimat la sedinta AG - Clubrv din data de 02.06.2012.
Posesor de RV din august 2008, fost cortist, intrat in comunitatea Clubrv la data de 08.12.2008.
De la acea data am fost prezent si pe alte forumuri de profil - Campevan, Caravancampingclub si Rulotistii veseli off camping.
Am suportat o banare in primavara anului 2009 si am primit un avertisment in 26. ian. 2012, pe acest forum. Deci, m-am aflat si in ipostaze mai putin placute.
De cand sunt prezent pe aceste forumuri am incercat sa ajut cat am putut ... cu ce am putut.

Voi incerca sa fac o moderare cat mai discreta cu putinta, fara exces de culori, de majuscule, fara exces de zel.
Nu voi putea face acest lucru decat cu ajutorul dumneavoastra !
Faptul ca ma aflu in aceasta postura nu ma face cu nimic superior vreunui alt coleg forumist. Aici toti vom fi egali !
In acest sens, voi prezenta pe forum un nou proiect de regulament-forum care va fi supus discutiilor dumneavoastra un termen limitat. Dupa acest termen, el va fi dat spre aprobare Consiliului Director.
Voi deschide cateva noi topicuri in aceasta sectiune, topicuri ce vor avea ca scop o cat mai buna cooperare intre moderatori si dumneavoastra.

Nu imi doresc decat sa dam o noua fata forumului, atat prin modul in care ne vom exprima toti cei prezenti aici, cat si prin modul in care moderatorii isi vor face treaba.

Cu respect si speranta intr-o colaborare benefica in primul rand imaginii Clubrv.

NP.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Topic de prezentare a moderatorilor

Mesaj de Lupu Ciprian »

In masura in care este necesar sa ma prezint si eu , si pt ca mai nou am intrat in CD , mai ales la insistentele Dnei Popa care este partenera mea la karaoke .;) .... va scriu cateva cuvinte depsre mine ...
Sunt din Bucuresti , am aici o mica afacere ( fitness& bodybuilding ) , am 33 de ani si impreuna cu viitoarea mea sotie, Irina, pe care multi dintre dvs o cunoasteti am incercat in masura timpului liber sa particip la diverse activitati rulotistice ... turistice.. sociale.
Am avut prima rulota din 2004, am tot iesit .... dar nu am frecventat in trecut decat forumuri de motocilcisti, o alta pasiune de a mea ...
...de 2-3 ani de cand am cunoscut mai multi rulotisti si am inceput sa accesez forumurile , am simtit nevoia de implicare din toate punctele de vedere ...
Nu ma multumesc doar cu a scoate rulota la munte , cred ca -s mult mai multe de facut .... incepand de la socializarea si crearea unei familii comune pe forum ,,, pana la demersuri , contracte , parteneriate , lucruri care se fac in echipa , nu neaparat de 7 in Cd cat in echipa mare....
Merg pe ideea ca in ROMANIA pot exsista 10 forumuri si pot trai in simbioza. ...... diferentiate pe criterii de zona, preferinte de relief , muzica , sau culinare ...etc... tocmai de aceea eu mi -am facut un forum separat ...... pt o "gasca" mai agitata ......
REFERITOR LA MODERARE , a fii 100 % OBIECTIV e greu atunci cand esti rulotist si ai " jucat in hora " cu omul pe care tre' sa-l pui la zid atunci cand greseste .... eu sunt mai conciliant sau incerc sa fiu in masura in care nu ajungem sa ne jignim ....
Tratarea cu subiectivism a unor probleme ce apar nu e tocmai corecta , dar un pic de indulgenta trebuie sa aratam fata de colegii care NU GRESESC CU INTENTIE ...
Imi doresc sa am cat mai putin de moderat si asta va fi posibil cu ajutorul dvs !
Avem nevoie de forumisti / rulotisti care tasteaza cu zambetul pe buze nu cu sprancenele incruntate ..... modelul meu de rulotist e JAN OM Vesel sau Cristi Bucataru'
urmariti-le postarile si veti vedea ca scriu cu mintea senina si o fac fara tratament medicamentos......
Sunt prea tanar ca sa-mi permit sa va dau sfaturi DAR va rog sa ma ajutati sa aduc impreuna cu voi si cu ceilalti colegi acest forum, la o forma vesela , placuta atat cititorului cat si celui care are ceva de scris ...... in acest fel cei nou veniti vor fi incantati de intrarea in acesta lume e noastra a rulotistilor .
Cei ce doresc a ma contacta pot folosi mail , PM , tel............ oricand " EU VARA NU DORM :) ! "

Drumuri bune !
P.S. am marit nr de zambete permise de la 1 la 3 ca sa fim mai veseli ;)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Topic de prezentare a moderatorilor

Mesaj de Lupu Ciprian »

Un nou moderator propus si ales de Consiliul Director este Viorel Grosu . Personal ii urez sa fie conciliant , sa aiba rabdare si nervi de otel ! ;)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Încuiat