In acest wekend , asa cum ne am si propus am si ajuns vineri seara la locul faptei ... am ales alt loc mai sus cam cu 1 km fata de locul la .care Relu inentiona sa ne duca pt ca mai fusese...
apa din rau f rece , , am avut insa o piscina de copii gonflabila , pompa electrica , si am umplut - o
Au participat si rulotisti pe care nu - i cunoscusem fam Ganea .( Galati ) . sau fam. Cantu - de langa Curtea de Arges .... cu copii lor Sebi si Teo care ne au impresionat in mod placut cu cantecele lor .
la locul de campare ni s-a mai alaturat o familie din JUD ARGES venita ad hoc...
In rest gasca plecata de acasa eu & Iri.., fam lui Relu Deliu , Predonu N. & Dana , FamiliaRusu , Filip Traian cu familia si un frumos ( Camper Fiat Ducato ;) )
S-a facut foc de tabara si Sebi & Teo + Mama Dana ne au cantat a fost superb .. n-am mai simtit aceasta atmosfera de cand am fost in tabara cui scoala .....
au mai evoluat la chitara Relu Deliu si altii dar wireless .... ;))
Sambata am facut un off road prin amabilitatea Irinei cu Frontera decapotata si fetele sus pe bar, ancorate bine de Relu sa nu le pierdem ....
in rest celelalte activitati "specifice rulotistului " le cunoasteti ..... voi buna si toate cele .....

Maria avea si hamac ...

relu avea Piscina si burta ....

alte activitati de muls ....

pasagerii cursei off road