Gabi Peterca scrie: ... E totusi jenant ca, Club rv. (cotata ca cea mai mare ascociatie si cu numarul cel mai mare de membri cotizanti din Romania) nu a reusit sa faca nici un demers in acest sens. ACCCR-ul cu o mana de rulotisti a reusit acest lucru anul trecut si din ce am vazut anul acesta sunt singurii care pot campa legal in zona.
Perfect adevarat ce spuneti domnule Gabi. Este de apreciat ce a facut si face ACCCR-ul in aceasta privinta.
Insa, acest lucru trebuie sa ambitioneze, sa provoace si Clubrv la astfel de demersuri.
Din pacate, pana la aceasta data lucrurile trebuiau puse la punct de fosta conducere, acum e cam tardiv sa mai discutam de asa ceva. Poate pentru la anul, facut ceva serios.
Ca o solutie de avarie in rezolvarea acestei probleme, pe perioada acestei veri, nu pot sa ajut decat cu punerea la dispozitia asociatiei a unui teren proprietate privata, nu foarte mare (1000 mp. - capacitate cca. 12-14 rulote simultan) la epava din Costinesti. Distanta de luciul marii este cam de 150 m.
Cred ca pana pe 12-15 iulie terenul sa fie pregatit pentru
camparea rulotelor membrilor asociati Clubrv. Pana la acea data va trebui sa discut cu Primarul localitatii sa nu avem nici un fel de probleme, sa iau motocoasa si sa tund iarba crescuta pe teren.
Pe perioada lunilor de campare, nu am nici un fel de pretentii materiale pentru punerea la dispozitia asociatiei a acestui teren.
Drumul de acces la teren este pietruit, lat de cca.10 m, nu prezinta denivelari si este accesibil in orice conditii meteo.
Deversarea toaletelor chimice va putea fi facuta in caminul aflat la coltul terenului de campare.
Apa potabila, in cel mai nefavorabil caz, pot sa o furnizez de la o distanta de cca. 2 km unde am propria locuinta de vacanta. Curentul electric se afla pe coltul terenului, dar nu exista inca, din pacate, bransament.
Daca exista interes legat de propunerea facuta, am sa revin cu o harta in Google Earth, cu amplasarea terenului si cu alte detalii.
Discutii despre aceasta propunere in topicul : Costinesti 2012 - viewtopic.php?f=131&t=6027 , discutiile de aici au fost mutate in acel topic - NP.