Nucsoara ( Arges ) wekend 15-17 iun

Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Nucsoara ( Arges ) wekend 15-17 iun

Mesaj de Lupu Ciprian »

Imagine

Imagine

Imagine

In acest wekend , asa cum ne am si propus am si ajuns vineri seara la locul faptei ... am ales alt loc mai sus cam cu 1 km fata de locul la .care Relu inentiona sa ne duca pt ca mai fusese...
apa din rau f rece , , am avut insa o piscina de copii gonflabila , pompa electrica , si am umplut - o
Au participat si rulotisti pe care nu - i cunoscusem fam Ganea .( Galati ) . sau fam. Cantu - de langa Curtea de Arges .... cu copii lor Sebi si Teo care ne au impresionat in mod placut cu cantecele lor .
la locul de campare ni s-a mai alaturat o familie din JUD ARGES venita ad hoc...
In rest gasca plecata de acasa eu & Iri.., fam lui Relu Deliu , Predonu N. & Dana , FamiliaRusu , Filip Traian cu familia si un frumos ( Camper Fiat Ducato ;) )
S-a facut foc de tabara si Sebi & Teo + Mama Dana ne au cantat a fost superb .. n-am mai simtit aceasta atmosfera de cand am fost in tabara cui scoala .....
au mai evoluat la chitara Relu Deliu si altii dar wireless .... ;))

Sambata am facut un off road prin amabilitatea Irinei cu Frontera decapotata si fetele sus pe bar, ancorate bine de Relu sa nu le pierdem ....

in rest celelalte activitati "specifice rulotistului " le cunoasteti ..... voi buna si toate cele .....

Imagine

Imagine

Maria avea si hamac ...
Imagine

relu avea Piscina si burta ....
Imagine

alte activitati de muls ....
Imagine

pasagerii cursei off road

Imagine

Imagine

Imagine

Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Nucsoara ( Arges ) wekend 15-17 iun

Mesaj de Lupu Ciprian »

continuare ...

Imagine

Imagine

observati patratelele de pe abdomen

Imagine

Imagine

cateva poze cu locul de campare :

Imagine

Imagine

Imagine
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Se spune ca intilnirile neorganizate, ies de multe ori mai bine decit se poate.. Cam asa a fost si cu aceasta, anuntata pe ultima suta.. De pe autostrada am mers impreuna doua campere si doua rulote..
Vreme superba, nu mai zic de glume. Drumul pe ultima portiune cu citeva rupturi, iar ca timp la ora 21 alegeam poienita de pe malul Riului Doamnei. Seara mai racoroasa cu vint, dar bogata in povesti.
Poienita 3 si peisajul, au facut ca timpul sa treaca repede. Organizarea s-a facut rapid. Pe traseu s-a inminat un card, a doua zi urmind sa soseasca si fam din Curtea de Arges, plus fam Filp Traian Buc.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Dimineata la cafeluta si povesti, dupa care a urmat aparitia celor doua echipaje. Deja vremea ne rasfata cu temperaturi ce ne-au facut a cauta umbra pomilor din preajma. Ciorbele firbeau pe foc mic..

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Activitatile au fost diverse si multiple, de la degustarea diverselor lichidelor preparate de casa, pina la balaceala in piscina tentanta. Vreau sa va spun ca soarele ne-a rasfatat chiar si exagerat..
Sirena 1 a probat piscina, sirena mea a cazut din hamac, Cipi facea exercitii a la Western cu vacile ce ne ocoleau agale. Intr-un final am beneficiat de 2 litri de lapte pentru clatitele programate.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Piscina imensa a adapostit chiar si 4 inotatori, veti vedea poze si pe parcursul descrierii. Inainte de gratar, a urmat o excursie off road cu Frontera pe vale, finalizata cu chiuituri in semn de multumire..

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Dupa testarea calitatii mititeilor, a inceput o seara tip cenaclu Folk, la care s-a participat cu mic cu mare. Chitaristii nostrii si-au aratat calitatile, intrecindu-se in diverse variante muzicale.. :)

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Urmeaza imagini de la " Serata cultural educativa" intitulata "Weekend de iunie pe Riul Doamnei 1 "
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Frumos...peisaje, verdeata, apa curgatoare, apa statatoare, lichide la pahare, gratare, atmosfera de voie buna, foc de tabara, totul a fost perfect. Chiar imi pare rau ca nu am venit si eu. Am terminat cu lucrarile viticole dar nu am putut sa ma distrez ca voi in mijlocul muntilor. Mai mult ca sigur ,data viitoare cand mai mergeti la Nucsoara iau "stingatorul de incendiu" si spun prezent. :D
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Asa este Viorele, stim din telefon ca voi ati avut " activitati viticole "..,dar las' ca-i bine pentru la toamna, cind cei care muncesc isi vor culege roadele, ce pot fi folosite si in folosul " comunitatii " :lol:
Imagini de la Cenaclu, care nu mai au nevoie de nici o prezentare.. Se intelege clar atmosfera si activitatile acelei serate de neuitat. Chiar ne-am si deghizat :) pt pentru indepartarea ursilor din zona.
Ne-am simtit excelent, a fost o distractie "pe cinste" si am convenit la repetarea unor astfel de intilniri in mijlocul muntilor, unde te poti simtii, degajat, liber de orice stress..Urmeaza imaginile serii :

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Filmuletele ce sint in lucru, pot reda mult mai bine situatia existenta...Urmeaza citeva fotografii si cu ziua cea mai grea...Duminica despartirii... :)

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Duminica 17 iunie 2012, a fost o zi mai lunga ca de obicei. Am luat decizia comuna de a sta impreuna pina spre seara, pentru a nu merge in plin trafic prin soare si s-a dovedit ca bine am facut.
S-au executat diverse jocuri sportive de la campionat de table in care Cristina Filip, a avut o miina buna ca de obicei, pina la volei in piscina, dupa cum se poate vedea si in fotografiile de mai jos

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

La ora 18,45 s-a produs cel mai urit moment, plecarea spre casa. Pina la domnesti am mers impreuna. Acolo ne-am desprartit de grup si am parcurs drumul spre Cimpulung, 25 de km in..fix 1 ora.. :)
Am convenit sa revenim in zona dar la o locatie mai usor accesibila, urmeaza detalii de la familia Cantu. Excursia noastra s-a incheiat la ora 23 cind am intrat in Ploiesti odata cu colegii din Bucuresti.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Va dorim tuturor vacante placute si asteptam comentarii si fotografii de la intilnirile colegilor de prin tara !
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Bravo... Frumos, frumos, ca de obicei. Din cauza pregatirilor pentru examene nu am putut iesi, dar recuperam incepand cu luna iulie. Daca veneam sunau altfel 4 chitari dar nu e timpul pierdut, ne vom intalni... Inca o data, felicitari pentru ieseala !!!
PS- Nea Mihai, astept clipurile de pe youtube... :lol:
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Super distractie, felicitari.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

.
Weekend pe Riul Doamnei 15-17 iun. 2012

.

Link Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=edD6d0yg6zA

Vacante placute ! :)
Nedelcu Iulian
Membru forum
14

Mesaj de Nedelcu Iulian »

Foarte frumos, felicitari .
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Felicitari pentru iesire.Din postari si foto,se vede ca atmosfera e fost excelenta si relaxanta.Pacat ca e departe de zona noastra...Astfel de postari si preocupari trebuie sa caracterizeze ClubRV si forumul :!:
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
IustinM
Membru forum
15

Mesaj de IustinM »

Care este traseul exact din Bucuresti? Daca dau pe GPS nu ma trimite prin Campulung.
Scrie răspuns