Am deschis acest topic in care va propun, ca actualii si viitorii moderatori sa-si faca o scurta prezentare.
Nelu Predonu - am ajuns in aceasta calitate de moderator global in urma votului exprimat la sedinta AG - Clubrv din data de 02.06.2012.
Posesor de RV din august 2008, fost cortist, intrat in comunitatea Clubrv la data de 08.12.2008.
De la acea data am fost prezent si pe alte forumuri de profil - Campevan, Caravancampingclub si Rulotistii veseli off camping.
Am suportat o banare in primavara anului 2009 si am primit un avertisment in 26. ian. 2012, pe acest forum. Deci, m-am aflat si in ipostaze mai putin placute.
De cand sunt prezent pe aceste forumuri am incercat sa ajut cat am putut ... cu ce am putut.
Voi incerca sa fac o moderare cat mai discreta cu putinta, fara exces de culori, de majuscule, fara exces de zel.
Nu voi putea face acest lucru decat cu ajutorul dumneavoastra !
Faptul ca ma aflu in aceasta postura nu ma face cu nimic superior vreunui alt coleg forumist. Aici toti vom fi egali !
In acest sens, voi prezenta pe forum un nou proiect de regulament-forum care va fi supus discutiilor dumneavoastra un termen limitat. Dupa acest termen, el va fi dat spre aprobare Consiliului Director.
Voi deschide cateva noi topicuri in aceasta sectiune, topicuri ce vor avea ca scop o cat mai buna cooperare intre moderatori si dumneavoastra.
Nu imi doresc decat sa dam o noua fata forumului, atat prin modul in care ne vom exprima toti cei prezenti aici, cat si prin modul in care moderatorii isi vor face treaba.
Cu respect si speranta intr-o colaborare benefica in primul rand imaginii Clubrv.
NP.