GREIN Austria- Donau Fest 28 iunie-3 iulie

arhiva anilor 2006 - 2012
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: GREIN Austria- Donau Fest 28 iunie-3 iulie

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Azi am vorbit si cu Alex Ticsa si urmeaza sa-mi dea un raspuns, poate vin si ei. Mihai, oare o sa avem problema cu camparea sau avem rezervare?
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Ce va mai invidiez ...
Luati-va steguletele cu Clubrv, ecusoanele si un steag al Romaniei. Reprezentati-ne asa cum se cuvine.
Sa aveti cu voi niste palinca, sa le aratati celor de acolo ce inseamna un "şnaps" adevarat.
Pana plecati, am sa va fac niste ecusoane cu rubricile scrise in engleza. Sa-mi dati si prenumele doamnelor care va insotesc.

PS. Tu Gigi ... si pe al soacrei :)
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Eu iti dau numele si prenumele sotiei: Zsok Hajnal.
P.S. Pe soacra o trimit off camping la Nucsoara, distractie frumoasa :mrgreen: .

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Azi am discutat tel. cu partenerul nostru Jorj Colesnicov, despre sosirea noastra la Camping Grein in data de 28 iunie, cit si despre rezervarea unei rulote a lui Jorj, pt fam. Soare Mihai si baiatul.
Dl. Colesnicov ne asteapta, a luat la cunostinta si in acelesi timp am lasat mesajul si pe facebook cont ClubRV-Camping Grein, unde purtam corespondenta despre orice problema. Deci totul e OK.

Copy text : Family Rusu ( http://www.facebook.com/groups/29100531 ... 937780577/ )
In ziua de 28 iunie, vom sosi la camping Grein 6 echipaje ( 3 campere + 3 rulote ) O familie -Mihai Soare- doreste rezervarea rulotei dvs. ( 3 pers ) Sederea va fi pina in data de 3-4 iulie 2012. Rog
rezervarea rulotei pt aceasta perioada. Daca este posibil- am dori rezervarea perimetrului de la gard de linga Grupul Sanitar (colt) pt a putea sta cumva grupati cu cele 6 atelaje (numai daca e posibil).
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Multumim, organizatorul are o apa rece de la mine, sper ca nu te otravesc :D.

Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Azi mi-am facut revizia la rulota si suntem gata de drum :D. Vom pleca pe 28.06 si vom dormi noaptea la Oradea sau intr-o parcare pe M3 in Ungaria, urmand ca pe 29.06 sa ne continuam drumul spre Grein. Cine are acelasi traseu cu mine sa-mi spuna sa stabilim cum ne intalnim.

Ionita Bogdan
Membru forum
19

Mesaj de Ionita Bogdan »

Serpescu Gheorghe scrie:Vom pleca pe 28.06 si vom dormi noaptea la Oradea ...
Noi am alimentat la Rompetrol la granita si am dormit tot la ei....moca si ft bine. Benzinaria se afla la vama Bors -Oradea.
...drumuri bune colegu....
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Acolo de fiecare data mancam sarmale, sunt extraodinar de bune, iar restaurantul are foarte multe feluri de mancare. Il recomand si eu. :D

Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Am reusit intr-un final sa ne rezolvam treburile si sa transformam "invidia" in entuziasm.
Ne vom alatura si noi grupului de rulotisti care se deplaseaza la Grein.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Cand pleci si pe unde?

Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Plecam pe 27.06, pe traseul: Pitesti - Valcea - Sibiu - Deva - Nadlac - Mako - Budapesta - Gyor - Viena - Grein.
Am vazut ca tu pleci prin Oradea, poate ne vedem pe 28.06 la iesirea din Budapesta pe autostrada de Viena (M1 parca). Putem stabili la telefon parcarea in care sa ne intalnim.
Serpescu Gheorghe scrie: ... Pe soacra o trimit off camping la Nucsoara, distractie frumoasa :mrgreen: .
Am asteptat-o la Nucsoara, dar ... in zadar ... http://www.youtube.com/watch?v=MnIgk4maPAo :(
Poate de asta data nu ratez intalnirea ... :)

P.S. Scuze pentru off-topicul din ultima parte a postarii, dar e ceva ce tine mai mult de matrimoniale si cum nu avem un astfel de topic pe forum (asta ne-ar mai lipsi) m-am rezumat sa-mi exprim sentimentele si suferinta in aceasta postare.
GigiVezeteu

Mesaj de GigiVezeteu »

mihai te rog posteaza coordonatele campingului . noui suntem i germania .
Scrie răspuns