PALTINU 5.06-30.10 2012

arhiva anilor 2006 - 2012
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Sandu Matei

PALTINU 5.06-30.10 2012

Mesaj de Sandu Matei »

IN PERIOADA: 5.06-30.10 2012(poate chiar mai mult,functie de vreme si vremuri)astept toti doritorii de o vacanta intrun cadru natural unic,unde muntele se imbratiseaza cu lacul,unde noaptea(indiferent de vremea de peste zi)stelele vegheaza asupra celor ce isi canta iubirea la focul de tabara,unde voia buna,distractia,dar si linistea parca aici a luat nastere....
In urma unui studiu realizat de Mediu s-a argumentat ca in zona PALTINU este cel mai curat aer,echivalent cu cel din muntii Austriei.

FACILITATI:curent 220,apa,loc pt deversare toaletele ecologice(hazna),ingradit,12mii de mp etajat(panta),(nu cred ca intra mai mult de 10 rulote odata pe partea de teren plat),ideal pt iubitorii de campare cu cortul,se poate pescui in lacul Paltinu si Paltinoasa(cu taxa),scaldat,plimbarile cu barca pneumatica sau barca cu motor electric permisa,ping-pong.
Pentru ca foarte multi doresc liniste dupa o saptamana de munca,dupa orele 22,muzica nu este permisa decat ambientala in jurul focului fara a deranja.DOAR in cazul in care absolut toti cei prezenti in camping sunt de acord,ora se poate prelungi pt distractie.
Pentru ,,VESELII,,care vor sa continue distractia voi amenaja un loc special.EXCLUS MANELE.Permis lautarii autohtoni si tot ce inseamna lautareasca adevarata.
Pentru cei care doresc sa lase rulota pe toata aceasta perioada in camping sa sune la nr.de telef. afisat sa le explic ce trebui facut.

INTERES TURISTIC:La 3 km de popas este o super pastravarie de unde se poate cumpara pastrav auriu(fara solzi)
La 5 km de popas este satul Valea Doftanei,de unde se poate face aprovizionare cat si alimentare,masina si butelii.
La 8 km,platoul din satul Secaria,de unde privelistea este minunata.
La 10 km,este o zona salbatica feerica,Valea Neagra.
La 15 km,este statiunea Telega cu strand apa sarata(cea mai mare salinitate).
La 1-2 ore de urcat pe munte din camping,exista o stana.
Restul ramane sa le descoperiti singuri.......

LOCATIE:POPAS VLADISOR....Bucuresti-Ploiesti-Campina-(dreapta)20km spre Valea Doftanei.....apx 120 km(Bucuresti-Popas).

IMPRESII SI POZE:
viewtopic.php?f=100&t=4839
viewtopic.php?f=101&t=5025
Cu amabilitatea Domnului Nelu Predonu

http://www.youtube.com/watch?v=Ntt-yJmZ ... _2uWKcJKxQ

CONTACT0761342077 Sandu Matei
ID de mess sandymatei

SA NE VEDEM CU BINE!!!
Sandu Matei

Re: PALTINU 5.06-30.10 2012

Mesaj de Sandu Matei »

Am omis sa trec tarifele de campare.Scuze.
15Ron/echipaj/zi
10Ron auto
Posibil ca pt membrii ai ambelor asociatii(ACCR si CLUB RV)tariful sa fie 0 ca anul trecut,dar inca nu este hotarat.
Sa ne vedem cu bine!
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Intrucat sunt legat de alegerile locale,popasul se va deschide in data de 14.06.
Sa ne vedem cu bine!
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Inca 3 zile pana la deschiderea oficiala la distractie si voie buna!! 😉
In afara de Puiu(chelie) si alti amici din zona,care m-au anuntat telefonic ca vor participa la prima intalnire , Paltinu 2012,cine se mai anunta?
SA NE VEDEM CU BINE!
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Re: PALTINU 14.06-10.09
{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }62 de Rusu Mihail » 14 Apr 2012 14:37

Sandule, multumim de oferta si te anuntam ca in vara asta aparem si noi citeva zile, ca tare frumos se vede peisajul ala... Sanatate si Paste Fericit alaturi de cei dragi !
Familia Rusu - Ploiesti - Hymer B644 - 0722.634.800 - 0767.534.334 - 0244.215.837 - familiarusu@clicknet.ro - va ureaza : Drumuri Bune !

{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }63 de Vasiliu Ion » 14 Apr 2012 18:54

nene Sandu, cred ca vara asta nu mai ratez ocazia de a face o vizita.janOmvesel.

{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }64 de danbabanu » 10 Iun 2012 19:49

Cred ca si noi vom face o iesire pe la sfarsitul lunii iunie, daca ne primesti .
Asteptam sa vedem cand se organizeaza ceva, l-am auzit si pe nea Jean omvesel ca vrea sa treaca, poate ne strangem mai multi ...
Cu stima,
Dan Baban

DE MAINE VA ASTEPT PE TOTI!!
Cu respect SANDU
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

taxa de campare pt toti rulotisti din toate asociatiile este de 10Ron/zi care cuprinde ecologizarea,paza si curent.
Sa ne vedem sanatosi
danbabanu
Membru forum
13
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 27 Sep 1973

Mesaj de danbabanu »

Salut Sandu,
Inca ne facem programul pentru concedii si pentru ce weekenduri putem fugi de acasa. Oricum multumim pentru invitatii si te tinem la curent !
Cu stima,
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
Logan MCV/Dokker + Burstner
danbaban@gmail.com / dan@baban.ro
www.baban.ro / www.robinM1.ro / www.aerotrim.ro / www.waterball.ro / www.rollingball.ro / www.pantoficlown.ro
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Salutare de la Paltinu.
Am avut rulotisti in primul we neafiliati niciuneia dintre asociatii.Le-am insuflat,,microbul,,si este posibil sa avem noi membri.
Sa ne vedem cu bine!
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Cine se inscrie pt we asta la o serata folk?
Cine are instrumente muzicale sa vina cu ele,sa cantam live in jurul focului de tabara.
Pregatesc lemnele si branza de burduf pt un bulz a' la Paltinu.
Sa ne vedem cu bine. 😉
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Sandele anul asta sa contezi si pe mine .
Vezi ca am inviat.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
danbabanu
Membru forum
13
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 27 Sep 1973

Mesaj de danbabanu »

Multumim de invitatie Sandu, dar din pacate weekendul asta serban ziua fetitei si nu putem pleca din Bucuresti (desi era o varianta si o serbare in aer liber :idea: ).
Si saptamana viitoare plecam la mare, asa ca poate pe la sfarsitul lui iulie sau inceputul lui august sa gasim un weekend mai liber.
Distractie placuta si sa aveti vreme buna !
Cu stima,
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
Logan MCV/Dokker + Burstner
danbaban@gmail.com / dan@baban.ro
www.baban.ro / www.robinM1.ro / www.aerotrim.ro / www.waterball.ro / www.rollingball.ro / www.pantoficlown.ro
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Am trecut azi pe la camping la Sandu, am vrut sa ii fac o surpriza, din pacate plecase dimineata la Bucuresti... Era soare si liniste, cativa turisti faceau poze, niste pescari se intorceau de la lac cam dezamagiti, pasarelele cantau, ce mai, superb... Cred ca dau o fuga week-end-ul asta... Daca mai sunt amatori, ne vedem acolo...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Încuiat