Salut!Intentionam sa iesim acest sfirsit de saptamana intr-o locatie de vis pe care am descoperit-o si fregventat-o vara trecuta.Asteptam alaturi de noi doritori de liniste in natura.Detalii doar ptr cei ce vor cu adevarat sa vina la tel 0734723558 :roll:
NU mai am bani de dat,NU mai am datorii la STAT!!! FORD FOCUS TOURNIER+HOME CAR 382
Oameni buni daca o locatie vreti sa ramana secreta nu mai invitati public pe nimeni, faceti invitatiile pe privat. Daca vreti sa o impartasiti, public, cu colegi rulotisti atunci dati detali despre locatie. Daca toti postam invitatii in locuri secrete o sa devina un forum al secretelor.
SOE.
0722.389.781
Autorulota Rimor Trimarano 5, an fabricatie 2011
B-918-SOE
Deja este un forum al secretelor al bisericutelor si al discutiilor, asa, doar sa nu ne miroasa gura.Daca cititi postarile mele mai recente o sa vedeti ce raspunsuri am primit.A-ti vazut ce s-a intamplat la Corbu?Am fost acuzat eu si altii ca am popularizat zona.Asta in 2010 cand a fost superb.Deja in 2011,tiganie curata.Acum nu mai sufla nimeni pe forum desii se duc in draci o gramada in continuare.Geme tara de rulote care merg in diverse locuri dar numai in ''bisericute''bine fortificate!Aici pe forum numai discutii sterile si impresii.Eu macar am facut o propunere si am spus ca discut concret cu cine doreste,dumneavoastra cu mii de minute pe telefoane preferati sa va lansati in polemici gratuite aici in loc sa sunati.Acesta a fost si un test de seriozitate pe care unii nu sunt interesati sa-l treaca.Eu mi-am oferit ''prietenia''cui dorea sa o primeasca,iar unii chiar au inteles si le multumesc.Celorlalti le urez butoneala placuta in continuare si spor la barfa si impresii.Multa sanatate si toate cele bune!
NU mai am bani de dat,NU mai am datorii la STAT!!! FORD FOCUS TOURNIER+HOME CAR 382
Ok este optiunea dvs intalnirea dvs si e normal ca dvs sa faceti regulile nici o problema .
Pt a nu se dezvolta subiectul cu "secretomania " pe care si asa l-ati postat dublu ( dincolo a fost sters ) , ... sau pt a NU veni in avalansa aici replici off topic ale unor colegi , am decis inchiderea acestui topic .
Topic ul este in continuare vizibil , iar cei ce vor cu adevarat sa mearga cu dvs la SIRIU , pot suna la nr de tel respectiv pe care l-ati afisat intr-o prima postare a dvs ,
Distractie placuta !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com