Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna seara!
Ma numesc Valentin Dumitru, sunt din Bucuresti,am 39 de ani, sunt pescar de Crap de 30 de ani.
Din anul 2004 am trecut la pescuitul Crapului de performanta,in concursuri de Crap, an in care mi-am achizitionat si prima rulota,acum sunt la a treia si incerc s-o vand sa-mi cumpar una mai mare avand in vedere ca familia mea numara 4 membri.
Valentin Dumitru...
Locul 1 Cupa Peris la Crap 2004
Locul 1 Cupa Pelicanul la crap 2007
Locul 1 Cupa Romaniei la Crap 2010
Cred ca multi ma cunoasteti deja dupa nume si poza de la profil.
Pentru cei noi sunt din Bucuresti si am o rulota HomeCar Eureka 33 pe care o trag cu un Logan 1.4
Salutare tuturor rulotistilor!!! In sfirsit am fost acceptat pe acest forum, lucru pentru care va multumesc f.mult!
Ma numesc Vitalie Ceaglic, am 43 de ani, sunt casatorit - sotia Natalia si am doi copii-Emilia (fetita) de 22 ani si Igor (baiat) de 18 ani.
Venim din zona Baltului (r.Moldova), dar suntem cetateni ai Romaniei, lucru cu care ne mindrim nespus. Posibil, sunt primul membru al ClubRV din Basarabia. Dar sunt ferm increzator, ca acest fapt nu va fi un obstacol de a ma familiariza cu marea familie al ClubRV.
Sunt foarte pasionat de ceea ce fac rulotistii in Romania, este ceva nou in viata mea, dar sper sa ma incadrez si eu cu familia mea in viitorul apropiat in viata interesanta a rulotistilor din Romania. Sa fiu sincer, inca nu dispun de rulota, dar sunt dispus ca in perioada apropiata sa o procur. Astept cu nerabdare clipa cind voi iesi la prima mea intilnire cu rulotistii!!!