Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Dupa transferarea forumului pe noul server constat cu ingrijorare ca o parte din date s-au pierdut sau continutul lor a fost alterat !
De exemplu tabelul cu cotizatiile la 30.05.2012 din viewtopic.php?f=114&t=5939
Ne poate raspunde cineva cum si cand vor fi recuperate aceste date ???
O fi aceiasi situatie ca in cazul topicului RELATIA CU FICC . Aseara acolo s-a scris mult mai mult, cu cuvinte grele, jigniri si alte epitete, azi, e curat ca lacrima si a ramas numai ce s-a dorit.
Deci pina nu se preda administrarea forumului, banuiesc ca nu pot fi acuzati de stergeri decit cei care au in continuare puterea de a face modificari si altele. Eu nu pot sterge si nici membrii
Am observat si alte modificari de texte, dar in fine, nu mai conteaza, cine o fi fost interesat de un subiect anume, banuiesc ca i-a dat copy paste in word sau ca a facut un print screen, nu ?
Intimplator tabelul cu cotizatiile la 30.05.2012 il am salvat, dar ce facem cu altele unde apareau insulte-jigniri, calomnii si alte epitete, ca de ex aseara.. Aseara cum s-or fi pierdut datele ? :)
.
Daca ai tabelul este bine sa il postezi pentru ca este indicat sa se stie care este situatia si va sta la baza situatiei de raportare la sfarsitul lui Iunie.
Despre celelalte lucruri, nu am cunostinta !
Rusu Mihail scrie:Gigi Serpescu- eu nu pot sterge - si nici alti moderatori. PINA AZI NU S-AU DAT PAROLELElui CURELEA - cu TOATE CA Siteul A FOST mutat inca de VINERI ! Asta ce mai inseamna ? -DE CE ?? :lol:
DECI FORUMUL NU NE POATE APARTINE !!! Acest REFUZ este putin zis de CONDAMNAT ! - Poate i s-or fi dat si nu le-a tinut minte?...Curelea sa faca public acest lucru foarte grav in opinia mea !
Va rog pe toti colegii sa cititi ce se scrie pe chat-ul forumului ...trebuie luata o atitudine...Ce mai ziceti domnilor ???
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Am spus odata ca presedintele asociatiei nu trebuie sa fie administratorul forumului si vad ca deja in dreptul d-lui Curelee apare "site admin". Oricat de dor ii era si de aceasta functie, macar de aici trebuia sa se abtina. Ati avut dreptate doamna Popa " retitutio in integrum". Felicitari domnule admin, va rog sa ma eliberati din functia de moderator.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Cititi va rog postarea mea de la convocarea AG.
Discreditarea continua prin schimbarea culorii in rosu, dar fara butoane.
N-am solicitat sa devin admin.
Butonarea aiurea se poate incheia cu oprirea forumului.
Asta se doreste?
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
am hotarat impreuna cu colegii ca voi face tot posibilul sa ma ocup de forum chiar .... eu ....
Daca inca nu s-au dat butoanele nu e o tragedie , nu are rost sa ne certam ... se vor da.... forumul este accesibil ...
Rog pe GIGI care poate , avand comenzi acces in panou admin , sa il faca "albastru" pe colegul Serpescu ... daca asta e dorinta sa momentan .
...se va rezolva si cu moderarea ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com