A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012 Laguna Albastra

Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012 Laguna Albastra

Mesaj de Rusu Mihail »

.
Laguna Albastra Secvente muzicale 3 iunie 2012 ClubRV
.

.

Link pe Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=1KHVSrO2Nno

ANALOG din Fagaras = Formatia ce a animat atmosfera Intilnirii
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Atasez o copie a DECLARATIEI - DIPLOMA, obtinuta de domnul PROFESOR - CRISTI ANGHEL, in urma castigarii campionatului de table - Clubrv - 2012:

Imagine

Diploma originala, cu toate semnaturile, inclusiv a presedintelui Clubrv si stampilata, se afla in seiful domnului PROFESOR.

Participantii la campionat au semnat diploma in alb, inainte de incheierea competitiei. Altfel ... nu stiu cine-i mai prindea sa semneze o asemenea declaratie. :)

PS. Multumim MONA pentru GRAFICA DEOSEBITA a tuturor diplomelor facute si distribuite cu ocazia acestei intalniri.
Vasiliu Ion

Mesaj de Vasiliu Ion »

Multumim tuturor celor care au facut aceasta intalnire ceva demn de urmat,a fost frumos si demn,inca odata Super;Multumim si...alta data. cu bine janOmvesel.
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

In umbra lui Sergiu, pun si eu un clip... filmari cam intunecate...o filmare dubla, am pus film cap- coada... atmosfera conteaza... Ce mai, cea mai reusita iesire din ultimii ani... Deocamdata doar prima parte...

Link- http://www.youtube.com/watch?v=Xy9SCVXauHY
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Momente de neuitat. Mai ales finalul acestui filmulet, pe care, din pacate, l-am ratat. Asteptam cu nerabdare continuarea D-le Dragomir.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Ion Cantu
Membru forum
12
Oras: Curtea de Arges
Data nasterii: 10 Aug 1963

Mesaj de Ion Cantu »

Multumim pentru zilele excelente petrecute la Laguna Albastra
Urmarim cu interes aceasta rubrica si retraim cu bucurie acele momente minunate petrecute la Fagaras cand citim sau ne uitam la pozele si filmuletele postate de ceilalti (caci noi nu am reusit inca sa postam nimic, dar ne vom face timp si pentru asta cat de curand).

Au fost cateva zile frumoase a caror atmosfera de relaxare si veselie sper sa o retraim cat de curand alaturi de acesti oameni deosebiti pe care i-am cunoscut la Laguna Albastra.

Dorim tuturor „ drumuri bune „ si locatii excelente pentru concediile din aceasta vara, si nu numai.

Speram sa ne intalnim curand.
familia Cantu (Curtea de Arges)
Ford Focus Turnier + Beyerland Sprinter 390-D
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Ne bucura parerile exprimate anterior referitoare la Intilnire si va asteptam pe toti cei ce au participat cu alte opinii, fotografii si alte materiale de la Intinire. Alta data, o s-o facem si mai lata.. :)
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Partea a 2-a... dar nu ultima :D . Cateva defocalizari cred ca se accepta... si vreo 4 poze fara muzica...

Link- http://www.youtube.com/watch?v=PtlDTVka ... e=youtu.be
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Gheorghe Raluca
Membru forum
16
Data nasterii: 03 Mai 1979

Mesaj de Gheorghe Raluca »

Buna ziua,
Ne bucuram ca a fost frumos si v-ati simtit bine. Ne pare rau ca nu a putut fi si noi acolo, dar deh, vor mai fi si altele! Am si eu o rugaminte sa ne lamuriti, care va fi costul camparii la Laguna de acum incolo? Cel de 25 lei, vor include si intrarea la piscina??

Multumesc,
OPEL ASTRA CARAVAN 1.6 FARA RULOTA...RULOTA ESTE LA UN HYUNDAY TUCSON 2.0 CRDI SI SE NUMESTE HOBBY DELUXE 530.

TEL: 0722.672.011

EMAIL: ralucapui@yahoo.com

Traiti viata la maxim...nu se stie cat mai avem din ea!
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

O sa continui cu ultimele poze de la Laguna Albastra, cele dinainte de plecare si de dupa. Daca cineva mai are materiale rugam sa le publice. Ne-am bucura sa vedem si alte poze si pareri.
Finalul Intilnirii, pentru unii a insemnat de a mai sta o zi extra, asa ca marti 5 iunie, dupa ce am servit prinzul la Laguna, ne-am indreptat spre casa in coloana, dupa cum se vede in poze..

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

A fost un final frumos de excursie, alaturi de Gabi dragomir, Titel Cojocaru si Vali Dumitru. Pe drum am tinut legatura prin statii, am facut o pauza si la Risnov, la citiva papanasi si o cafea.. :)
Sper si cred ca in viitor, vom reusi sa facem din ce in ce mai multe excursii reusite, unde sa nu simtim bine cu totii, unde sa predomine veselia, muzica si dansul, cum a fost la Laguna Albastra.

Raluca, pretul la Laguna ramine in acest an 25 lei de echipaj, iar balaceala o achitati separat pt zilele in care va balaciti cu adevarat. Pentru zilele in care colindati, nu platiti balaceala, deci e clar.
.
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Tariful de campare pentru membrii asociati, in tot anul 2012, indiferent numarul de membri din echipaj, este de 25 lei/zi.
Pentru accesul la piscina, tariful se negociaza functie de situatie adult/copil si de numarul de zile de folosire a piscinei.
Nu este obligatorie folosirea piscinei pentru campare.
Acestea sunt coordonatele intelegerii dintre CLUBRV-RO si patronul locatiei Laguna Albastra.
Recomand acest loc in afara week end- ului cand este aglomerat.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Revin cu un apel pt. cei care au fotografii de grup in mai multe variante,sa-mi trimita sau sa posteze in acest topic;vreau sa refac putin finalul si ar fi bine sa apara toti cei care au participat si din mai multe poze pot combina ca sa apara toti.Multumesc.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Scrie răspuns