A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012 Laguna Albastra

Odenie Sergiu
Membru forum
15

Re: A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012 Laguna Albastra

Mesaj de Odenie Sergiu »

Am terminat montajul(n-am mai primit poze de grup,decat de la d-l Rusu si Ciprian,deci l-am facut cu ce aveam;in conditiile slabe de lumina,a fost dificila filmarea si rezultatele,dar impresia momentului conteaza).Pentru cei care au fost la Laguna sper sa le reaminteasca momentele frumoase,care din pacate as fi dorit sa nu se mai termine...Pentru cei care nu au fost,sa-si faca o imagine a ceea ce a fost a 7-a Intalnirea Nationala.Sper sa exprime cam cum am vazut eu aceasta superba,iesire/intalnire,intr-un loc de vis as spune.Imi cer scuze ca nu am putut fi prezent peste tot,la toate momentele fierbinti(iar alegerea persoanelor care apar a fost aleatorie,in functie de evenimente) pentru ca mai trebuia sa supraveghez copilul si patrupedul din dotare :oops: ,sa mai gatesc si... sa beneficiez si eu de facilitatile oferite de aceasta intalnire,de a cunoaste colegii si a ne recrea impreuna(am mai scurtat si limitat fiind de cele 15 min. max. impuse de youtube).Pe mine m-a impresionat intalnirea.Am incercat sa arat asta si in clip,la care am pus mult suflet.Enjoy you!!!...si un week-end placut.
http://www.youtube.com/watch?v=jSjWgy7giYA
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Multumim Sergiu pentru execelentul montaj pe care l-ai realizat ! Este intr-adevar o superbitate sa privim aceste clipuri ! - Il voi posta sa se vada clar aici acum ...Fara comentarii ...

A 7-a Intalnire Nationala ClubRV 1-4 iunie 2012 Laguna Albastra,Fagaras

LINK YOUTUBE : http://www.youtube.com/watch?v=jSjWgy7giYA

Felicitari ! Vei ramine, asa cum am gindit impreuna cu colegii, " regizorul nostru " daca iti va face placere ! Multumim ! :)

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Felicitari Sergiu !
Iti multumim pentru sacrificiul tau prestat pentru binele nostru si al colegilor care nu au putut fi prezenti la intalnire, pentru niste amintiri facute sa dainuie in timp.
Zic sacrificiu, pentru ca toti cei ce am participat, stim, ca datorita filmarilor nu ai putut se te bucuri precum noi de cele oferite de aceasta intalnire.
Ai facut ceva deosebit !
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Multumim Sergiu!
Ne-a impresionat montajul tau.
Albumul familei CLUBRV-RO, deschis la Cheia 2006, este completat cu succes, cu imaginile de maestru de la Laguna Albastra 2012.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Multumim D-le Odenie, atat pentru frumosul montaj realizat cat si pentru ca ne-ai dat posibilitatea, ca pentru cateva minute, sa retraim frumoasele clipe de la Laguna Albastra. Asteptam poze si filmari de la Dl Gabi Dragomir. Sunt sigura ca si ceilalti colegi vor adauga numeroase poze la marele album al familiei Clubrv.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Felicitari pt montajul realizat,felicitari participantilor,felicitari organizatorilor si gazdei.....asa cum am mai scris EXCEPTIONAL!!!!iata ca putem schimba zicala,ce incepe prost se poate termina fff bine. 😉
BRAVO CLUBRV!!!
Relu Buliga
Membru forum
18

Mesaj de Relu Buliga »

Felicitari participantilor!
Felicitari organizatorilor!
Felicitari privitorilor!

Felicitari ClubRv!!
Tel:0744649371;0788649371
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Dimineata pentru unii, mai pe la pranz pentru altii, ma scol, imi iau cafeaua, o tigara si parcurg presa online.
Un anunt de mica publicitate in care se pomenea ceva de Laguna Albastra, mi-a atras atentia:

http://www.anunturi.ro/diverse/pierdut-431399

Mihai, mai mult nu pot sa te ajut decat sa-ti ofer o ultima imagine a chilotilor pierduti.
Stiu, ai vrut sa fii o sirena a noptii in adevaratul sens al cuvantului (goala pusca).

Imagine

Ai meritat din plin, acea diploma !
Cibotaru Emil
Membru forum
13
Oras: IASI
Data nasterii: 05 Aug 1973

Mesaj de Cibotaru Emil »

Multumim Dl. Sergiu pentru montajul realizat, si nu in ultimul rand organizatorilor, care au ales o locatie superba ,Dl. Rusu, Dl.Predonu si patronul Ovidiu, care au stiut sa faca sa ne simtim "Super Bine". Sa nu o uitam si pe Doamna Popa Violeta care ne-a incantat cu sarmalele ei extraordinare. A fost foarte frumos si speram sa facem concediu la LAGUNA ALBASTRA.
Imagine

Uploaded with ImageShack.us
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Opel Vivaro, Logan MCV + Rulota Home-Car.
tel: 0756157908 Iasi
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Aceasta este ultima imagine a chilotilor buclucasi..
Imagine

In asteptarea unor scutece uscate..
Imagine

Imagine

Noul Consiliu Director, sau Sfanta Septime..
Imagine

A fost o intalnire excelenta. Multumim celor implicati in organizare, lui Ovidiu, pentru tot ce-a facut pentru noi si nu in ultimul rand, tuturor celor prezenti.
Ii salutam cu drag pe cei i-am cunoscut la aceasta intalnire.
Ultima oară modificat 08 Iun 2012, 20:20 de către Relu Deliu, modificat 1 dată în total.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Nelule, mi-ai facut-o..! Chiar am scris ce am facut cu colega mea sirena Deliu, acea saritura "curajoasa" in plina noapte., "in valurile involburate" ale piscinei Lagunei..urmati de "cuscru" din Iasi.
Bine ca te-ai gindit la cel anunt, pentru ca efectiv am ramas o mare dilema. Ori mi s-au facut "farmece", ori, cineva chiar a stat cu ochii pe mine si m-o fi deochiat, de nu am mai gasit " obiectul "
Macar pune si celelate fotografii, cind ne-a fost "rau" in piscina, sa vada lumea ce viata grea am dus la Laguna...Iti multumesc de diploma, care chiar m-a socat..N-am mai avut de mult diplome !

Imagine

PS: Tocmai am vazut postarea de mai sus a " colegei mele de piscina "...Colega, m-ai rupt cu poza aia ! Ce era acolo, eu incercam sa te conving, sau tu ? Eu tin minte ca am sarit..la brat .. :lol:
Macar ca, daca nu ai vrut sa fi presedinte, asa cum te-am rugat pina in ultima clipa, tot e bine ca ai acceptat invitatia mea .." sa intram la apa impreuna "..asa ca, abia astept sa ne reintinim !
.
Ultima oară modificat 08 Iun 2012, 20:37 de către Rusu Mihail, modificat de 2 ori în total.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Cred ca Bogdan ne-a impins in piscina.
Dee, uneori pot fi succesuri, alteori esecuri. Incercam data viitoare, promit.
Imagine
Ultima oară modificat 08 Iun 2012, 20:44 de către Relu Deliu, modificat 1 dată în total.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Scrie răspuns