Travel with me to Bulgaria

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
VladLaurentiu
Membru forum
13
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 16 Sep 1988

Re: Travel with me to Bulgaria

Mesaj de VladLaurentiu »

Buna ziua,

M-am reintors prin Ruse in Bucuresti pentru moment. O sa editez filmuletele si fotografiile in curand. Desi a plouat majoritatea timpului m-am intalnit cu destui localnici sau alti calatori prin intermediul site-urilor de couchsurfing si 10 zile nu am dormit in autorulota ci in gazda :P
Am descoperit discutand cu alti calatori o modalitate extrem de ieftina de deplasare fata de autorulota. Am intalnit persoane care merg decat cu rucsacul si stau in campinguri, la gazde, hosteluri, etc. dar si persoane care calatoresc cu masina mica si impart costurile. Asa ca o sa schimb modalitatea de deplasare cu una mult mai ieftina si o sa scot la vanzare autorulota.
Renault trafic suprainaltat
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Bine ai revenit acasa. Am inteles, esti un calator, dar nu si un rulotist, drumuri bune.
La vanzare a fost tot timpul.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Ovidiu Ciobanu
Membru forum
15

Mesaj de Ovidiu Ciobanu »

Buna ziua,
Poti te rog sa detaliezi ce ti se pare asa de scump la mersul cu autorulota? Desigur, considerand ca deja o ai.
Multumesc
VW T4 Multivan - in transformare
Scrie răspuns