A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012 Laguna Albastra

Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012 Laguna Albastra

Mesaj de Rusu Mihail »

De ieri joi 31 mai au inceput sa soseasca echipajele. Bucuria intilnirii a multora dintre noi, ce ne cunoscusem numai pe forum, s-a transformat in realitate, intr-o seara de neuitat.
Fiecare si-a ales locul preferat si spre seara ne-am adunat in salonul rezervat petrecerii timpului liber. Atmosfera a fost extraordinar de reusita, plina de glume si povesti hazlii .. :)

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

.

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
George Chirila

Re: A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012 Laguna Albastra

Mesaj de George Chirila »

Va doresc tuturor timp frumos si distractie placuta !!!
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Atit ieri cit si astazi vremea a fost superba..invers prognozelor, se vede si in fotografii ...In acest moment stam cu colegii in terasa si ne-am gindit a posta pt cei ce nu au putut participa...

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

... :) Totusi...Va asteptam !
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Nea Mihai,m-ati imbolnavit,nu mai am rabdare sa ajung.....dimineata m-am trezit cu un pupic de la Denisa,ma gandeam cum sa imi petrec aniversarea,asa cum anuntasem pe D-nul Nelu ca nu vin ca am fetele racite, apoi a venit telef de la Dumneavoastra care m-a convins iremediabil sa vin.....apoi anuntul tragic care l-am primit......pfff ce zi,cokteil de bucurie si tristete.......acum au plecat musafirii neamuri,plec sa imi iau adio de la nasu si sa ii spuna ceva lui tata :( ....abia astept sa va vad pe toti,sa va imbratisez,prieteni dar si ,,contestatari,,
Sa ne vedem cu bine!!!
Mihai Soare
Membru forum
15
Oras: Silistea CT
Data nasterii: 17 Aug 1972

Mesaj de Mihai Soare »

Salutare tuturor!
Ce bine e de voi! Fericitilor!
Ma oftic rau ca nu sunt si eu p-acolo. Deh, democratie, alegeri ...
Va doresc sa aveti clipe minunate!
Mihai Soare, elddis vogue + suzuki sx4,
tel:0762247085
e-mail:mihaisoare@zappmobile.ro
"Omul sfinteste locul"
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

O aniversare EXCEPTIONALA.......vor intra si poze/filme in curand.Felicitari organizatorilor,noului CD si tuturor participantilor la aceasta intalnire,care pt cateva zile ne-a facut sa ne simtim in alta lume,mai buna,mai civilizata,mai morala.Felicitari si Domnului Ovidiu,gazda evenimentului,un ardelean pur sange,care ne-a uimit cu ospitalitatea dumnealui si cu surprizele din fiecare zi.
Daniel Ionescu
Membru forum
13
Oras: IF- Magurele
Data nasterii: 21 Feb 1975

Mesaj de Daniel Ionescu »

Buna seara, am ajuns de la Laguna....a fost super,...mama ce baie am facut...salut toata lumea lumea si va doresc in continoare timp frumos si distractie la maxim...am zis la maxim...ne-am simtit super va multumim pt. ospitalitate si prietenia voastra.Dan,ileana, Alina si fam Vasilescu (curtea de arges). MAXIM!!!!!!!
Danezu
Frontera Sport 2,2
Caravelair
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Acu' am ajuns si noi acasa ... Intalnirea a fost cea mai " tare " la care am partipat vreodata, am avut si soare , aM FACUT BAIE 3 ZILE DIN 4 ,,,AM STAT ... , numai in psicina si tobogane... am legat noi prietenii , am cunoscut oameni pe care nu -i vedeam pana acum decat in spatele butoanelor.....
,,, am venit acasa si cu 2 diplome una de DJ si una de MIss ( Irina ) ...
oranizarea am facut -o impreuna cu colegii , ne-am implicat fiecare cum am putut... gazda a fost de nota 11 ! la fel si orchestra ...
Am avut muzica LIVE de exceptie !
...de maine intru in detalii cu poze si yutube .... + detalii despre serviciile oferite de la hidrobicilete pana la pecuit sportiv .... ( gratuit ) ..
MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE AU VENIT AICI , NU S-AU RAZGANDIT DESCURAJATI DE "METEO " , SAU DE faptul ca ar fi trebuit sa participe si la sedinta AG....
Multumesc prietenilor care au fost alaturi de mine si DE NOI de CLUB RV in aceste zile .....!
Multumesc familiei AVRAM care a venit special ( chiar si fara rulota ) , doar pt faptul ca a fost ziua mea ... si au vrut sa bem ceva impreuna ....!
.. mi-a fost for de atmosfera de familie de rulotisti care a fost si la 1 dec la Rasnov... sau Pustnicu / PASTE/ 1 MAI ....
Sper sa ne revedem curand si sa reusim reeditarea unei astfel de iesiri cu o astfel de atmosfera !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Astazi, marti 5 mai inca mai sintem citeva echipaje ce ne pregatim de plecare. Nu fac comentarii asupra felului in care s-a desfasurat evenimentul si voi lasa participantii sa se exprime.. :)
Cel mai bine va veti da seama dupa fotografiile ce urmeaza a fi postate in zilele viitoare dar mai ales in urma filmarilor ce au fost facute de multi dintre noi. Vom reveni la Laguna Albastra

.
Imagine

Imagine

Imagine
.

Speram ca data viitoare o sa o facem ( vorba cintecului ) " si mai lata "..La Laguna Albastra ramine acelasi pret pt membrii ClubRV, dar vom da detalii in Topicul dedicat. Concedii placute !

.
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Am fost pentru prima data la o intalnire Club RV.A fost superb...de nota 10;locatia,atmosfera,colegii,vremea,facilitatile oferite(intr-un pret foarte bun).O sa prezint impresia mea intr-un montaj video;acum lucrez inca la el.Pana atunci rog pe cei care au mai facut poze sau secvente video in care am aparut si eu pe acolo,sa-mi trimita si mie pe mail,sau alte alternative.(Stiti vorba cu cizmarul care umbla cu cizmele rupte :mrgreen: ) ...asa si eu daca filmez/fotografiez nu ma aleg cu vreo amintire in imagini de pe unde am fost.Dar de aici mi-ar place sa raman cu ceva...Eu va ofer montajul pe care o sa-l fac,iar pt. cei care vor dori,pot monta ulterior tot materialul filmat care are cca 1 ora si contine secvente surprinse pe perioada intalnirii,in care se pot regasi diversi colegi.Pentru identificare,(erau multi acolo...si nu poti cunoaste personal toata lumea...)apar in in foto 2 din postarea de mai sus a d-lui Rusu(in timp ce filmam),in dreapta lui Gabi Dragomir.Multumiri anticipate.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Asteptam poze si filmulete de la toti,care tare frumos a mai fost.eu recunosc sunt afon la a pune poze,pt ca am si eu vreo 400
Robert Miron
Membru asociat
13
Oras: Botosani
Data nasterii: 05 Noi 1980

Mesaj de Robert Miron »

Multumim organizatorilor pentru momentele frumoase oferite intr-o locatie superba.Felicitari noului CD si asteptam cu drag o urmatoare intalnire.Ne-am simtit minunat.
Tel. 0742068873
Octavia 3 + Hobby 400 SFE
Scrie răspuns