Foarte bine ca Ciprian Lupu s-a apucat sa faca incet incet curat mai ales in topicul de organizare intilnire, pt. ca, aceste topicuri ramin pe viitor ca o oglinda in forumul asociatiei noastre.
Revin cu ultima postare
Nu cred ca trebuie sa ne facem probleme ca va ploua, pt ca daca ploua, avem o sumedenie de rezerve in caz de ploaie, tersa, salonul mic, etc. In final venim la Intilnirea tuturor rulotistilor !
Importanta e intilnirea cu acele ore petrecute impreuna in fata unui paharel, unde vom depana povesti, amintiri si tot felul de patanii si glume. Nu trebuie sa ne speriem nici de sedinta !
Aceasta Asociatie are personalitate juridica si vrem nu vrem o sedinta pe an a AG ului trebuie sa facem. E singura data cind ne gasim multi si puteti imbunatati mult viitorul Asociatiei RV
Sedinta reprezinta doar 2-3 ore din toalul orelor din aceste 3-4 zile. Cum a zis si Curelea Costel nu prea vom discuta multe despre trecut cit despre viitor. Dvs. decideti, dvs aveti cuvintul !
Vom incerca sa facem o sedinta destinsa intr-o atmosfera placuta, incit sa mai dorim sa mai stam, nu sa fugim.. Deci, nu va speriati. Obiectivul principal e activitatea rulotistica viitoare !
Logic ca vrem sa scapam si de aceste alegeri ce impreuna vom incerca sa gasim solutii cit mai democratice cu putinta. Nimanui nu-i plac sedintele, dar daca ne organizam, scapam repede.
Multumim tuturor celor ce si-au desemnat alegatorii prin acele imputerniciri. E bine ca s-a inteles faptul ca nu dorim a repeta sedinta, pt ca e un calvar a ne reorganiza inca odata in iunie..
Deocamdata cautam solutii din cele mai democratice si corecte posibile, in asa fel incit totul sa fie o placere combinata cu corectitudine si speram sa evitam orice fel de discutie ulterioara.
................
Dl Dan , incerc sa va raspund. Primul lucru bun e ca veniti si cu motanul..In felul asta se rezolva si cu programul activitatii pt catei, deci un concurs avem, care e mai rapid..(cistiga motanul)
Programul activitatilor e pregatit de cind ne-am intors, dar din anumite cauze, le cam stiti, inca nu l-am postat. Este programul de la inceputul topicului propus de colegi si sper sa-l si facem.
Am tot gindit si
inca ne gindim impreuna cu citiva colegi, cum sa facem sa nu aglomeram acest program, sa fie lejer si frumos. Cred ca-l listam si cel mai bine il veti decide dvs participantii
Terenul de fotbal este, arata chiar bine si voi pune 2-3 poze. Pt copii sint multe posibilitati si ne cam bazam pe oricine se implica alaturi de pe Irina Strimbeanu, Sandu Matei, Mona lui Octav
Pt ca unii nu pot sta la festiva de Duminica, ne-am gindit sa facem
Nu o festiva ci o cimpeneasca la care sa ne putem cunoaste mai bine intre noi, povesti, bere, o pizza..Ascultam propuneri.
Voi vorbi cu Ovidiu sa ne lase terasa simbata seara pt aceasta cimpeneasca, sper sa o rezolvam. Ne bazam mult pe dna Popa dar si pe toti ceilalti, chiar pe dvs. ca sa iasa o simbata frumoasa.
Din experienta anilor trecuti, am concluzionat ca de foarte multe ori a iesit cel mai frumos cind grupul prezent a decis pe loc, la comun, ce activitati sa se faca si intotdeauna a iesit f.f. bine.
E greu sa decida 2-3 pt 50-60 de echipaje. Acolo vorbim altfel. Inchid prin a va spune ca nu-mi fac probleme nici cu vremea, pt. ca avem o sala mare plus terasa unde putem sa ne organizam.
Lacuri sint 2-3, am vazut si pescari - nu se percepe nici o taxa, dar nu garantez ce prindeti. Oricum, in caz ca nu iese nimic, e magazinul la 2 pasi :) Sa auzim de bine si sa ne ragasim pe 1 !
Noi miine vom pleca spre Laguna impreuna cu fam Duret si Holom. Voi posta poze proaspete de la fata locului in special pt cei indecisi inca.
Va asteptam pe toti indiferent "clubul sau asociatia" !
Fiind ziua rulotistilor din Romania, sinteti binevenmiti chiar daca v-ati retras si va razginditi, sau daca sinteti necotizanti, deci e loc pt toata lumea si
obiectivul de baza e distractia si prietenia !
Sa auzim numai de bine ! Dupa cum vedeti, viata e scurta si trebuie sa profitam de timpul ce-l avem la dispozitie !