Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
In aceste momente de suferinta pentru familie si pentru toti cei care l-au cunoscut pe Virgil Boglea, in urma discutiilor purtate cu cativa colegi , propun ca din fondurile asociatiei sa donam ca ajutor de deces, suma de 1000 lei. Aceata donatie va fi contabilizata in baza unui Contract de donatie incheiat cu un membru al familiei.
De asemenea va propun ca maine, marti 29.05.2012, intre orele 11,00 si 15,00, pe perioada desfasurarii inmormantarii, toate conversatiile pe forumul aociatiei clubrv-ro sa fie oprite.
Daca sunt comentarii pe tema propusa, va rog sa o faceti cat mai repede.
Salut initiativa infiintarii topicului ,,In memoriam"
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Voi da eu personal familiei, de fata cu colegii ce vor participa la funeralii, suma de 1000 ron, urmand ca asociatia sa-mi vireze banii in contul pe care am sa-l pun la dispozitie.
Nu pot sa cred, nici nu vreau, dar ce poti face cand auzi asa veste.
Vreau s-ami ramana in memorie asa cum l-am vazut la Seimani de 1 mai.
Sincere condoliante rudelor.
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Virgil, un om iubitor de familie, un om vesel, un om iubitor de animale, un om iubitor de natura. Asa l-am cunoscut si il stiu pe Virgil Boglea. Nu a meritat cum a fost lovit de soarta.Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace. Va ramane in amintirea si inima mea. Sincere condoleante familiei si celor care l-au iubit.
Asa a plecat de la ultima intalnire cu prietenii ....cu o rulota.
Dumnezeu sa te odiheasca Virgile ,
Un om deosebit , un prieten adevarat , vestea ma socat , cind parea ca viata lui se va schimba in bine uite ce nenorocire ,maine voi merge sa i-mi iau adio si sa il conduc pe ultimul drum pe acest prieten drag
Dumnezeu sa te odihneasca, Virgil, si sa-ti dea linistea ............nu comentam aici viata omului ........................Azi chiar te pomeneam cu sotul meu, pentru ca erai un om care ne-ai inveselit pe toti; noi te pomeneam iar tu nu mai erai printre noi. Inca o data, Dumnezeu sa te odihneasca si sa te ierte daca are ceva de iertat.