Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ieri ne-a parasit Virgil Boglea in urma unui infarct.
La numai 46 de ani, a plecat de langa noi sa se odihneasca la cele vesnice.
Reflectand la cat de efemera este viata omului, cred ca ar trebui sa fim mai buni, cu noi insine si cu cei din jur.
Inmormantarea va fi maine si am propus, ca cel putin din partea Asociatiei sa trimitem o coroana de flori.
Cativa colegi si-au aratat disponibilitatea de a merge la inmormantare.
Dumnezeu sa-l odihneasca !
Pentru cei care nu l-au cunoscut, in dreapta imaginii, cu zambetul lui nelipsit !
Am auzit si noi ieri despre pierderea prematura a colegului Virgil Boglea. Este un moment in care soarta nefasta a invins dorinta de viata a colegului nostru. Ma alatur grupului mare de rulotisti care isi exprima regretul pentru pierderea unui prieten si, totodata, transmit sincere conduleante familiei. Vom pastra la adunarea de la Laguna Albastra un moment de reculegere in memoria sa.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Sincere condoleante familiei indurerate.
Dumnezeu sa-L odihneasca pe PRIETENUL Virgil, ne cunosteam de mult timp, din 2009....nu am cuvinte sa-mi exprim starea sufleteasca prin care trec...vestea a cazut ca trasnetul intr-o zi senina...parca ieri ne-am vazut la Seimeni...era vesel, am petrecut...acum...
Eu si cu cativa colegi vom participa la inmormantare, vom depune coroane din partea ambelor asociatii.
Daca mai sunt colegi care vor sa participe ii rog sa ia legatura cu mine la tel : 0727376704.
Dumnezeu sa-l ierte!
Maine voi fi prezent la capataiul celui ce a fost colegul nostru Virgil Boglea, pentru a-l plange si conduce pe ultimul sau drum.
Nu te vom uita niciodata Virgil!
Am avut ocazia sa-l cunosc la cateva intalniri ale noastre.
Un om deosebit, lovit de soarta de nenumarate ori.
Acum nu a mai rezistat.
Coroana pe care asociatia noastra o va depune la mormant, este ultimul omagiu adus acestui coleg drag.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
L-am cunoscut si noi pentru prima data anul acesta, de Paste, la Seimeni, dar parca ne-am fi cunoscut de cand lumea...
Atat de sociabil si de viata era...
Dumnezeu sa-l odihneasca ! Condoleante familiei !
In Memoriam
Deoarece n-am cum sa ma alatur colegilor mei care v-or participa la funerarii....cateva zile , voi avea avatarul "IN MEMORIAM" colegului nostru ,care a fost Virgil Boglea...
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)