A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012 - Organizare

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Re: A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012 - Organizare

Mesaj de Cristian Irimescu »

Ca sa stiti cum va asezati, organizatorii se ocupa de toate.. Multumim Mihai Rusu pentru grija pe care ne-o porti... ma faci sa-ti port un respect maxim... Succes in continuare.. :mrgreen:

Sa se evidentieze si zona cu capuse...
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Pai eu stiu, de gluma... de aia am pus si zambilici... vreau insa sa vad daca stie toata lumea... am si eu asa curioziatile mele... :mrgreen:
danbabanu
Membru forum
13
Data nasterii: 27 Sep 1973

Mesaj de danbabanu »

Au ramas putine zile pana la intalnire ! In ultima perioada s-au discutat diverse subiecte, s-au reactualizat liste, s-au luat masuri de protectie contra capuselor, s-au sterilizat cainii (o sa le creasca adrenalina ca eu vin cu motanu' ! :twisted: ), etc. Incepem sa ne pregatim, sper ca pana vineri sa ma vad si cu Costin sa rezolv problemele ce le mai am cu rulota, si ... la drum !
Am vazut ca s-a discutat posibilitatea ca masa festiva de duminica (la care din pacate nu putem fi prezenti pentru ca seara trebuie sa fim acasa) sa se tina sambata seara. In cazul asta vom participa si noi .
Nu am vazut noutati despre activitatile de care se vorbea la inceputul topicului (fotbal, tenis, pescuit , etc). Ceva stiri ? Se mai tin acestea ? Sau vremea ne tine in loc ?
Pentru copii s-a stabilit ceva, avand in vedere ca este si ziua lor ? Daca putem participa/ajuta cu ceva in acest sens, va rog sa ne anuntati.
In rest, sper sa ajungem vineri seara pana se intuneca ...
Cu stima,
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
Logan MCV/Dokker + Burstner
danbaban@gmail.com / dan@baban.ro
www.baban.ro / www.robinM1.ro / www.aerotrim.ro / www.waterball.ro / www.rollingball.ro / www.pantoficlown.ro
danbabanu
Membru forum
13

Mesaj de danbabanu »

Inca o intrebare , in caz ca nu sunt activitati care sa ne tina ocupati : desi nu sunt pescar, poate o sa incerc si eu sa arunc undita sa vad ce iese :oops: ... si apoi sa-i dau drumul .
Gasesc momeala prin zona sau trebuie sa vin cu ea ? Se percepe taxa la pescuit ?
Avand in vedere ca este vorba de un camping amenajat, exista si loc pentru gratar ? La cati participanti sunt astepati, o sa fie ceva inghesuiala ...
Ultima intrebare : mai pleaca cineva vineri dupa-amiaza din Bucuresti (inca nu am ora exacta, depinde de programul sotiei) ?
Cu stima,
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
www.baban.ro / www.robinM1.ro / www.aerotrim.ro / www.waterball.ro / www.rollingball.ro / www.pantoficlown.ro
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Tot ceea ce am considerat a fii off topic a fost eliminat , inclusiv unele postari ale mele si colegilor ( glume etc ) pt a fi mai facil de citit ...
Schema de asezare / campare de mai sus e o simpla gluma si va fi tratata ca atare ;) de aceea nici nu am sters respectivul mesaj ..........mesaj care, pt a stii toata lumea de unde provine , a fost postat pe rulotistiiveseli forum pe catre MIhai Rusu ca o gluma , fara a jigni , chiar si in postare a specificat ca e o gluma .

mai jos aveti lista reactualizata :
LISTA participantilor inscrisi la - Intilnirea Nationala din 1 IUNIE 2012
.

01. Fam. Predonu - 2 persoane - 02-03.06 - Voluntari -
02. Fam. Serpescu - 2 adulti si o fetita de 12 ani - (Duminica seara trebuie sa plecam acasa)
03. Fam. Popa V. ---3 per Iasi - participa la cina festiva - 3 pers. din 1 iunie, pana in pranz.
04. Fam. Cibotaru- 2 (3) persoane - Iasi- participa la cina festiva -2(3) meniuri.
05. Fam. Matei ----3- Sandu,Luiza si Denisa, participare sedinta- cu cina festiva 3 pers .
06. Fam. Rus ------ 3- Tarnaveni , 3 persoane - cu cina festiva , sosire 31.05
07. Fam. Babanu - 2 pers ( 2 adulti si 1 copil )
08.Fam. Apreotesei - 2 adulti si 2 copii. Cina festiva, 3 meniuri.
09. Fam. Sturz Ioan--- 2 pers - Sibiu 2 -participa inclusiv la masa festiva cu 2 persoane.
10. Fam. Zabrauteanu- 2 pers- Buc-doua pers. Participam si noi la orice se poate participa.
11. Fam. Vasiliu -----2 – Jean ( Omvesel ) Ploiesti - 2 persoane
12. Fam. Paraschivescu - 3 -Mihai, Dana si David, din Targoviste -
13. Fam. Rusu M & M - 2 (3) persoane cu Masa Festiva - incepind din 29 Mai - 5 Iunie.
14. Fam. Duret – 2 pers - Florin & Doina , 2 persoane, la intalnire cu cina festiva
15. Fam. Holom - 2 -Claudiu si Mariana - prezent din 28 mai cu participare la cina festiva.
16. Fam. Opincaru - 2 pers- Cornel şi Antonela -inclusiv la masa festivă - 2 adulţi.
17. Fam. Gherghina Laurentiu - 4 adulti la masa festiva +3 copii
18.. Fam. Grosu Lili si Viorel - 2 pers - Cernavoda - din 1 pana pe 4 iun. si la masa festiva 2 p
19. Fam. Baltateanu Traian- 2 pers -prezenti din 31 mai, cu doua persoane la masa festiva.
20 Fam. Vasi Manea - 4 persoane din data de 31 pina in 4 iunie
21. Fam. Ionescu Dan - 2 pers - Ileana si Alina
22. Fam. Mona si Octav - 2 pers - de vineri...si participam si la masa festiva
23. Fam. Lupu Ciprian- 2 pers - din 1-4 Iunie de venit venim sigur !
24. Fam. Nedelcu - 2 pers - participam si la masa festiva
25. Fam. Dumitru -2 pers -Vali si Elena Dumitru - 2 pers din ...BUCURESTI - asta daca nu ma insel , ,cred ca e vorba de Vali Dumitru , pretenu' nostru ...
26. Fam. Bacau - 2 pers - plus cel putin 3 echiapaje si cu mine 4 (dar deja m-am inscris). ???
27. Fam. Bacau - 2 pers ??

28. Fam. Vasilescu - 2 pers - echipaj din Arges
29. Fam. Serban - 2 pers -Violeta si Marian -din 01 06 2012. Aducem si copii cu noi - (fiul si nora)
30. Fam. Mircea Paduraru- 2 pers +2 talibani 1-4 iunie
31. Fam. Manea din Buzau- 2 pers + "copilul" ( fata 17 ani) + Fam Mihai, 2 adulti si fetita, aspiranti la rulotism !
32. Fam. Filip Traian - 2 pers- 1-4 iunie cu 2 adulti + un copil (10 ani)
33. Fam. Radu Vasile - Rimnicu Sarat - 2 adulti - 1-4 iunie.
34 Fam. Curelea Constantin - 2 pers - Bucuresti + fata
35.Fam. Petreca Gabi – 2 pers - Iasi - ( Gabi + fetele )
36. Fam. Munteanu Sanda – 2 pers – Sibiu -
37. Fam. Buliga Relu – 2 pers + 2 copii – Bucuresti -
38. Fam. Odenie Sergiu - 2 pers - Cluj Napoca
39. Fam. Dragomir – 2 pers - Gabriel si Ani + fata – Ploiesti – cu masa festiva
40. Fam. Cojocaru Titel – Bucuresti – 3 persoane ( 1-5 iunie )
41 Fam. Stoicescu Doru - 2 pers - Bucuresti - cu masa festiva - sosire vineri 01 mai

Ultima lista actualizata ....!!!!!

P.S . va rog nu mai scrieti off topic - multumesc !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Feraru Viorel
Membru forum
12
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 21 Apr 1980

Mesaj de Feraru Viorel »

Nu pot ajunge att eu cat si fam Ungureanu datorita vremii sa ne auzim sanatosii
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Acum,cel putin,nu arata rau vremea;e chiar promitatoare in acea perioada.
http://vremea.kappa.ro/brasov/fagaras.html
L.E.Acest site de obicei are prognoze realiste,confirmate practic.
Ultima oară modificat 28 Mai 2012, 14:13 de către Odenie Sergiu, modificat de 2 ori în total.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Pe site-ul vremea.ro,nu prea sunt motive de bucurie .Fagaras..doar in 31mai si 03iunie vreme insorita ,restul perioadei averse .Totusi nu cred ca este un motiv de a nu fi prezenti.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Irina Strimbeanu
Membru forum
16

Mesaj de Irina Strimbeanu »

Ne retragem.Ne pare rau.Va uram petrecere frumoasa si copiilor cat mai multa joaca!Si soare!
Irina, Mircea,piticii si Raya
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Foarte bine ca Ciprian Lupu s-a apucat sa faca incet incet curat mai ales in topicul de organizare intilnire, pt. ca, aceste topicuri ramin pe viitor ca o oglinda in forumul asociatiei noastre.
Revin cu ultima postare
Nu cred ca trebuie sa ne facem probleme ca va ploua, pt ca daca ploua, avem o sumedenie de rezerve in caz de ploaie, tersa, salonul mic, etc. In final venim la Intilnirea tuturor rulotistilor !
Importanta e intilnirea cu acele ore petrecute impreuna in fata unui paharel, unde vom depana povesti, amintiri si tot felul de patanii si glume. Nu trebuie sa ne speriem nici de sedinta !
Aceasta Asociatie are personalitate juridica si vrem nu vrem o sedinta pe an a AG ului trebuie sa facem. E singura data cind ne gasim multi si puteti imbunatati mult viitorul Asociatiei RV
Sedinta reprezinta doar 2-3 ore din toalul orelor din aceste 3-4 zile. Cum a zis si Curelea Costel nu prea vom discuta multe despre trecut cit despre viitor. Dvs. decideti, dvs aveti cuvintul !

Vom incerca sa facem o sedinta destinsa intr-o atmosfera placuta, incit sa mai dorim sa mai stam, nu sa fugim.. Deci, nu va speriati. Obiectivul principal e activitatea rulotistica viitoare !
Logic ca vrem sa scapam si de aceste alegeri ce impreuna vom incerca sa gasim solutii cit mai democratice cu putinta. Nimanui nu-i plac sedintele, dar daca ne organizam, scapam repede.
Multumim tuturor celor ce si-au desemnat alegatorii prin acele imputerniciri. E bine ca s-a inteles faptul ca nu dorim a repeta sedinta, pt ca e un calvar a ne reorganiza inca odata in iunie..
Deocamdata cautam solutii din cele mai democratice si corecte posibile, in asa fel incit totul sa fie o placere combinata cu corectitudine si speram sa evitam orice fel de discutie ulterioara.
................
Dl Dan , incerc sa va raspund. Primul lucru bun e ca veniti si cu motanul..In felul asta se rezolva si cu programul activitatii pt catei, deci un concurs avem, care e mai rapid..(cistiga motanul)

Programul activitatilor e pregatit de cind ne-am intors, dar din anumite cauze, le cam stiti, inca nu l-am postat. Este programul de la inceputul topicului propus de colegi si sper sa-l si facem.
Am tot gindit si inca ne gindim impreuna cu citiva colegi, cum sa facem sa nu aglomeram acest program, sa fie lejer si frumos. Cred ca-l listam si cel mai bine il veti decide dvs participantii
Terenul de fotbal este, arata chiar bine si voi pune 2-3 poze. Pt copii sint multe posibilitati si ne cam bazam pe oricine se implica alaturi de pe Irina Strimbeanu, Sandu Matei, Mona lui Octav
Pt ca unii nu pot sta la festiva de Duminica, ne-am gindit sa facem Nu o festiva ci o cimpeneasca la care sa ne putem cunoaste mai bine intre noi, povesti, bere, o pizza..Ascultam propuneri.
Voi vorbi cu Ovidiu sa ne lase terasa simbata seara pt aceasta cimpeneasca, sper sa o rezolvam. Ne bazam mult pe dna Popa dar si pe toti ceilalti, chiar pe dvs. ca sa iasa o simbata frumoasa.

Din experienta anilor trecuti, am concluzionat ca de foarte multe ori a iesit cel mai frumos cind grupul prezent a decis pe loc, la comun, ce activitati sa se faca si intotdeauna a iesit f.f. bine.
E greu sa decida 2-3 pt 50-60 de echipaje. Acolo vorbim altfel. Inchid prin a va spune ca nu-mi fac probleme nici cu vremea, pt. ca avem o sala mare plus terasa unde putem sa ne organizam.
Lacuri sint 2-3, am vazut si pescari - nu se percepe nici o taxa, dar nu garantez ce prindeti. Oricum, in caz ca nu iese nimic, e magazinul la 2 pasi :) Sa auzim de bine si sa ne ragasim pe 1 !

Imagine

Imagine

Imagine

Noi miine vom pleca spre Laguna impreuna cu fam Duret si Holom. Voi posta poze proaspete de la fata locului in special pt cei indecisi inca. Va asteptam pe toti indiferent "clubul sau asociatia" !
Fiind ziua rulotistilor din Romania, sinteti binevenmiti chiar daca v-ati retras si va razginditi, sau daca sinteti necotizanti, deci e loc pt toata lumea si obiectivul de baza e distractia si prietenia !
Sa auzim numai de bine ! Dupa cum vedeti, viata e scurta si trebuie sa profitam de timpul ce-l avem la dispozitie !
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
danbabanu
Membru forum
13

Mesaj de danbabanu »

Rusu Mihail scrie: Dl Dan , incerc sa va raspund. Primul lucru bun e ca veniti si cu motanul..In felul asta se rezolva si cu programul activitatii pt catei, deci un concurs avem, care e mai rapid..(cistiga motanul)
Multumesc pentru raspuns. Am 5 zile la dispozitie sa-mi antrenez motanul. Cred ca voi veni si cu cainele de la tara, nu de alta dar macar sa castig aceasta proba :lol: ... se inteleg ei intre ei si ...

Asteptam poze noi si informatii .

Drum bun sa aveti maine !
Cu stima,
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
Duret Florin
Membru forum
13
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Mesaj de Duret Florin »

Oare ce sa fac, sa aduc si eu pisica ... ca sa sabotez motanul? :evil: Atunci mai putem avea un concurs, intre pisica si motan, desi ... nu cred ca vreau s-o stresez.
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
Scrie răspuns