topicuri ce fac obiectul unor alte pasiuni ...... alte "pasarele"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ca suporter stelist, jenat fiind tot mai mult in ultimul timp sa recunosc acest lucru datorita actualului patron de club care nu ne prea face cinste, sper ca diseara cel mai bun sa castige in teren.
Ca stelist, avand in vedere "afinitatile" dintre noi si combatantii de diseara ... voi tine totusi cu Rapid.
Mihai, tu locuiesti in Ghencea, eu sunt nascut si crescut la 2 pasi de Steaua, in anul in care Petrolul lua campionatul si Steaua era pe locul 2 !
Era o rusine in cartier sa spui ca tii cu alta echipa.
Ce-i drept...lucrurile s-au cam schimbat ! :mrgreen:
Ei, nu chiar in Ghencea, de la mine in stanga se vad stalpii de lumina ai stadionului si in dreapta Parlamentul..., cam la jumatate. deci n-ar fi chiar motive de "steleala". Eu vin din Banu' Manta aici, deci...! Oricum cei de la terasa de sub mine vor fi nefericiti pentru ca le voi administra o urare explziva pentru fiecare gol inscris de Dinamo :D
Excelent, mai avem o cupa, felicitari celui care a deschis topicul , sa vada o lume intraga ( rulotistica) ca, Dinamo e.......dinamo! :D Nu prea am avut de partea noastra sustinere aici dar, " ce nu te omoara te intareste" La anul le luam pe amandoua!
Ultima oară modificat 24 Mai 2012, 08:21 de către Mihai Gheorghe, modificat 1 dată în total.