Se pare ca in weekendul urmator vom fi la "camping" alaturi de alte cateva echipaje..Trebuie sa testam zapada de pe derdelusul din spatele pensiunii Tudor. :D
Faine poze Vali, ma gandesc ca saptamana viitoare sa ''plantez'' si eu rulota acolo si sa o las pana la intalnirea din martie.
Am rugamintea la colegi ca pozele si impresiile sa fie postate aici : viewtopic.php?f=101&t=5579 Acest topic sa ramana doar pentru propuneri de intalniri in aceasta locatie.
Multumesc !
Buna seara,
Am vazut ca una din locatii este Pensiunea Rasnov.
Si noi am fost in ultimii 2 ani la Rasnov cu rulota, dar am preferat ca locatie dupa Cheile Rasnoavei . Se gasesc destule poenite unde sa poti campa, pe marginea raului. Ati incercat ?
In ultimii 2 ani am fost in luna septembrie si a fost chiar liniste ! Si a fost perfect si pentru Blackie, motanul familiei !
Fişiere ataşate
rasnov2010_4.jpg (36.57 KiB) Vizualizat de 3397 ori
@DAN BABAN ,,,,, acest topic este dedicat intalnirilor ce pot avea loc in 2012 la Pensiunea Rasnov , care ne este partener al clubului ;)
ce spui tu / dvs este altceva si anume of camping in poienita sau intr-una din poienitele din Cheile R. este altceva ....
putem face un topic separat pt asta, sunt multe locuri frumoase -pe acolo - daca vrei / vreti FACEM UN TOPIC SEPARAT ....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Buna ziua,
Intalnirea nationala ClubRV de pe 1-4 iunie are loc la Pensiunea Rasnov?
De unde am putea afla detalii, cum ar fi daca pot participa si membri necotizanti de pe forum (ca mine), cand este plecarea, conditii, reguli, tarife?
Multumesc.
Toyota Corolla 1.4 D4D 2005 + Kip Grand de Luxe 1978
Intalnirea natioanala are loc la Laguna Albastra Fagaras. Pot participa si membrii necotizanti, din cate stiu eu. Pentru mai multe detalii urmariri topicul cu intalnirea nationala:a7a intalnire nationala 1-4 iunie - organizare!
Va asteptam cu drag.
OPEL ASTRA CARAVAN 1.6 FARA RULOTA...RULOTA ESTE LA UN HYUNDAY TUCSON 2.0 CRDI SI SE NUMESTE HOBBY DELUXE 530.
TEL: 0722.672.011
EMAIL: ralucapui@yahoo.com
Traiti viata la maxim...nu se stie cat mai avem din ea!
Dl. Dan, Intilnirea Nationala are loc la Laguna Albastra Fagaras. Tariful este 25 lei/echipaj indiferent nr de pers si detalii si foto + lista : viewtopic.php?f=87&t=5741&start=180
In caz ca place locatia, colectivul si cele prezentate, veniti impreuna cu prietenii, indiferent ca-s cotizanti sau nu, deci este Intilnirea rulotistilor din Romania indiferent in ce categorie se afla :)
Intre Risnov si Fagaras sint 60-65 km, iar drumul este foarte bun pe sectorul Brasov - Sibiu -( sosea noua ) pot veni chiar si viitori rulotisti, cazarea fiind posibila la 2-3 km in orasul Fagaras.
.
....si un pic de reclama ....
La acest moment la Pensiunea Rasnov se afla aprox 20 de rulote stationate pe perioada de iarna si nu numai.
pretul actual este de 30 ron / rulota + energia electrica 0,7 RON / kw.( acesta este pretul cf facturii) Pentru a nu exista neintelegeri referitoare la consum fiecare priza este contorizata separat , deci fiecare se poate incalzi cu ce vrea.
Dupa terminarea scolii vom merge la aceasta locatie > Va rog pe cei care doriti sa veniti in perioada mentionata sa postati aici .