VOT cu cartile pe masa

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Re: VOT cu cartile pe masa

Mesaj de Isdraila Ioan »

Noi nu putem lua exemplu de la altii,unde este liniste si pace,nu putem lasa birfele,intepeturile,orgoliile deoparte?Am avut citeva situatii neplacute anul trecut ,fapt ce m-a facut sa fiu mai mai retras in a participa la unele intilniri .Am sperat in mai bine atunci cind am aderat la aceasta asociatie Club rv,la viitorul ei ,dar vad ca zi de zi subiectul devine din ce in ce mai tensionat.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Gigi Catalin,........moderat ...................................si incearca sa fi calm ............ Tu nu vezi cum scriu eu scurt si la obiect fara jigniri si alte epitete ? Chiar si tu poti face asta.
Fi macar acum demn si nu mai privi acest "esec" ca pe o "infringere" datorita lui X sau Y , pt ca esecul ti-a fost cauzat chiar de cei apropiati care nu au stiut ce sa te invete, nicidecum opozitiei.
Tu nu vezi ca Sandu s-a oprit, Irimescu deasemeni ? Continuarea a ceea ce faci, nu-ti aduce decit minusuri in fata oamenilor ce vor ride de tine. Trebuia sa vi cu cartile pe masa si sa te aperi !
Nu e o problema ca ati demisionat, nu se crapa cerul si nici nu va sta Asociatia in loc din cauza asta. Meritele poate ca iti vor fi recunoscute, dar asta nu inseamna sa crezi ca nu se poate fara tine
E normal sa existe si opozitie, daca se vrea binele unui lucru de ex cum e Asociatia. Practicarea ideilor tip Fidel Castro, ca si comportamentul cenzurii acestuia, nu prea tine cu membrii clubului...
Nu mai fi atit de suparat pe "altii" pt ca trebuie sa recunosti ca anul trecut am fost singurul care ti-am scris aici ca: "esti prea tinar pt o astfel de functie", sper sa recunosti acest lucru, nu-i asa ?
Vezi cum suport toate "epitetele" cu fruntea sus si zimbetul pe buze si nu ma pling. Fi si tu la fel ca nu moare Mizilul ca nu mai e Jiji presedinte.. Un comportament civilizat iti va aduce binele
Incearca sa te linistesti si nu te mai zbate ca pestele pe uscat, pt ca tu singur ai sarit din apa cu "coada" ta. Un comportament civilizat va insemna ca numele tau sa ramina in istoricul clubului .
O sa analizezi in timp si o sa-ti schimbi impresia. Vei vedea ca tocmai cei de linga tine te-au invatat prost. Daca ascultai un pic si de cei batrini, azi erai departe si puteai purta drapelul tarii ..
Intr-un fel e foarte bine si inteligent ca v-ati dat demisiile, pt ca asa se vor evita discutii neplacute. Nimeni in acest caz nu-si va mai scoate din cutia Pandorei armamentul si probele din dotare.
Asta nu inseamna ca nu poti veni la sedinta cu fruntea sus, vesel, rizind, fara nici un stress. Asta nu inseamna ca nu poti da socoteala in fata AG ului de activitatea depusa asa cum a fost ea.
Mai analizeaza, mai pleca urechea si pe la unul si altul si fa cum crezi. Ti-am scris si acum frumos, chiar daca e culmea, insa viata e lunga si politica e grea, nu-i pt toata lumea, nu toti o pricep..
ASOCIATIA CLUBRV merge mai departe ! Sper ca mi-ai inteles mesajul si sper sa ne oprim aici. Sint total de acord cu ce a scris dna Popa si Costel asa ca am sa-i citez in speranta ca ne oprim aici :
Popa Violeta scrie:Domnilor, GATA! Lucrurile pe care le citesc de doua zile pe forum imi dau serios de gandit. Atata lipsa de eleganta si delicatete in exprimari n-am mai intalnit demult. Daca pentru completarea unor locuri in CD se intampla toate acestea, atunci, noi toti, membri asociati, care dorim sa facem turism, nu politica, trebuie sa discutam foarte serios viitorul asociatiei noastre. Si, nu uitati ca o mare parte din ce scriem aici, pe forum, va ramane mult timp in memoria tuturor colegilor. Peste un an sau doi ve-ti putea privi in ochi colegul pe care astazi il jigniti? Deci ganditi-va cum sa inchideti aceste discutii penibile, faceti-va un plan serios de masuri, propuneri sau ce vreti dv. si le discutam cu calm si decenta la AG. Haideti sa nu ne facem de ras tocmai acum inaintea intalnirii de la Laguna, mai ales ca nici-un post de presedinte, membru CD sau ce mai vreti dv. nu este remunerat,
deci ?
Domnule Serpescu, va rog sa aveti grija ca acest topic, la final, sa ramana cat de cat curat. Sa nu ne rada lumea.
Felicitari pentru felul elegant de a modera al d-lui Lupu.
Cu stima,
Violeta Popa
.
Constantin Curelea scrie:Prieteni,

Mă adresez tuturor membrilor asociaţi, mai vechi sau mai noi, care au asistat , şi care s-au implicat sau nu, in ultimele evenimente de pe forumul nostru.
Impasul in care s-a ajuns cu forumul dar mai ales cu asociaţia este rezultatul neânţelegerii scopului pentru care suntem laolaltă.
Pe forum avem de comenat evenimente turistice, de impartasit impresii de călătorie cu RV-ul.
Forumul este principala forma de comunicare între membrii asociaţiei dar şi de exprimare a simplilor forumişti.
Asociaţia înseamnă cu totul altceva, este forma colectivă, de activitate a unui grup de oameni, care sunt animaţi de acelaşi interes: turism rutier cu rulota sau autorulota.
Pentru a funcţiona, conform legii, asociaţia are nevoie de un colectiv de conducere, numit CD.
Acum, suntem intr-un impas.
Oamenii care au fost aleşi în CD la ultima AG, şi-au dat demisia fiecare din motivele lui.
În calitate de vicepreşedinte al asociaţiei, ca ultim reprezentant al CD-ului, dar şi de iniţiator al forumului CLUBRV-RO precum şi în calitate de fondator al asociaţiei vă invit să vă reevaluaţi apartenenţa la această asociaţie .
Dacă sunteţi membri forumişti doar, să urmăriţi evenimentele derulate în excursii, să participaţi la ele şi să deveniţi membrii asociaţi dacă consideraţi.Să solicitaţi sfaturi în domeniu şi sî le utilizaţi cu spor.
Pentru membrii asociaţi, în plus de ce am scris mai sus vă rog să vă şi implicaţi la viaţa asociaţiei.
Şi acest lucru îl demonstraţi prin participarea la AG-ul de la Laguna Albastra, direct sau prin imputernicire.
Prezenţa la AG este un drept dar şi o obligaţie.
Datorita acestui forum s-au cunoscut oameni. s-au născut prietenii.
Datorită asociaţiei avem oarecare notorietate dar şi obligaţia să continuăm.
Haideţi să ne revenim .
Vă aştept la AG!

Cât de curând se va prezenta şi situaţia la zi a membrilor cotizanţi cu drept de vot.

,,Stop....şi de la capăt" înseamna şi să reîncepem să ne bucurăm, să ne destindem în mijlocul naturii.
Ce poate fi mai plăcut decât să fii în concediu alături de famile şi prieteni la Laguna Albastră.

Numai bine si sa ne auzim sanatosi, veseli si optimisti cu fruntea sus la Laguna Albastra pe 1 Iunie 20912 ! - - Sa trecem acum la Topicul de Organizare ca "aici" nu mai e de noi. Cartile se inchid..

....am moderat prima faza pt a nu fi o postare provocatoare sau / si care sa jigneasca . LUPU Ciprian ...........
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

poate in final in urma acestor controverse va iesi si ceva bun - cosntructiv - TRAIAN BAlteanu imi spunea , ca certurile ne pot apropia intr-un final -
Dorindu-se binele clubului si urmarind scopul asociatiei , si imbinand utilul cu placutul cred ca o putem scoate la capat pana la urma ! ;)
...cu conditia sa NU mai lasam orgoliile sa ne conduca instinctele ! ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Toate mesajele off topic au fost sterse .
Am o rugaminte , folositi mesageria privata sau telefoanele pt a va jigni , nu o mai faceti aici pe forum si nu mai provocati !
de asemenea cei care intr -adevar sunt provocati , ar fi bine sa nu mai raspunda in public respectivelor provocari !
Va multumesc si ca sa va ajut va inchid si topic ul ca sa nu mai aveti unde sa va balacariti , ca va place tare mult !
Topicul acesta era " vot cu cartile pe masa " - veti avea ocazia sa votati la LAGUNA ALBASTRA !
Cei care nu agreaza ce am facut aici si modul in care eu moderez sunt invitati sa vina ca moderatori in locul meu - la Laguna sunt gata sa dau locul unuia mai capabil , pt ca in curand am sa -mi pierd rabdarea !
... sa nu uitam ca suntem colegi si prieteni - deci ar trebui sa nu ne jignim reciproc.... sper ca am reusit a fi "neutru "
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Încuiat