Da este adevarat in ziua festivitatii de deschidere mai exact dupa amiaza a venit si familia Dan Iordache care au participat alaturi de noi la festivitate ...dar i-am lasat lui Dan placerea de a posta poze cu el si familia lui .Nu e nimic de impartit
Vali Mocanu scrie: Laudele ar fi trebuit impartite in mod egal celor doua echipaje!
...din contra deplasarea mea la Praga imi doream sa fie perceputa altfel...deoarece noi dupa data de 25 iulie (cand ne-am despartit de Mona si Octav) pana pe 5aug am batut campii pe ici pe colo ,sa asteptam inceperea Raally-ului .Pt acest Rally ne-am pregatit in mod deosebit cu cadouri reprezentative tari noastre,costume populare si astea nu au periclitat in nici un fel bugetul asociatie.Deplasarea ,cazarea,cadourile au fost placerea noastra .Iar la intoarcere la postarea noastra ca am reusit sa fim prezenti si am fluturat si steagul Clubului nostru au fost decat 3colegi care au postat cu aprecieri pt efortul nostru .
Si ca sa incheiem orice discutie tipica pt forumul nostru va spun ca aparatul meu de fotografiat a stat la Dan Iordache de gat langa al lui ,ce poze a facut cu aparatul meu a facut si cu al lui ...atat de simplu era sa intre si sa posteze si el cateva poze in loc sa se vaite la unu si la altu ca el nu apare .
In urma discutiilor avute cu el imi spunea ca lui nu ii place sa stea pe forum si nici sa nu intre in discutii de genul acesta ....dar vad ca a intrat inevitabil ...ma repet asta este tipic forumului nostru ..
Daca astea sunt aprecierile pe care eu le merit ...
popa violeta scrie:Si cand ma gandesc ce polemica s-a dus pentru aceste "cateva zile" de stat la Praga!...Cu stima,
Violeta Popa
Spre deosebire de altii care si-au facut concediile linistiti pe diverse plaje in luna august ,pe noi ne-a batut soarele in cap ,tinand steagul clubului deasupra .