Rally 77 Praga 2011

topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: Rally 77 Praga 2011

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Excelent, acum imi pare rau ca nu am dat o fuga si noi. Bravo Gigi si Geanina.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Gigi - In dreapta sus la http://imageshack.us/ ai LOGIN. Fa clik, scrie adresa de mail si parola - apoi bifeaza la UPLOAD. Pozele vor arata altfel...( doar ai mai pus ) :)
Odata inregistrat, de cite ori intri, te loghezi si pozele ramin sigure pe veci acolo. Incercind redimensionarea, nici claritate nu ai - si nici calitatea nu mai e aceiasi...
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

am facut alt cont acela nu mai mergea ....imi aparea sa fac upgrade adica 8 dolari pe luna .Acum pozele se vad altfel :lol:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
am facut foarte multe poze ...dar ca aceasta nu e nici una ....
Fişiere ataşate
cu presedintele FICC.JPG
cu presedintele FICC.JPG (102.89 KiB) Vizualizat de 2162 ori
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

Frumoase pozele si prezentarea, daaaarrrr, am o nelamurire (asta pentru corectitudine) si anume ca prezenta clubului nostru a fost asigurata de inca un echipaj romanesc, anume fam. Iordache Dan. Din pacate vad ca nu s-a facut nicio referire la aceasta. Pacat.! Laudele ar fi trebuit impartite in mod egal celor doua echipaje!
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Vali, aflam acum de la tine despre acest al doilea echipaj ! :shock:
Oare , Dan Iordache, de ce nu a postat nici macar un rand sau o poza sa vedem si noi ca drapelul Asociatiei CLUBRV-RO (pe care l-a avut asupra sa) a fluturat in mai multe locuri pe cuprinsul intalnirii de la Praga ?
Cumva i-a fost rusine ca a participat la acea intalnire ? Sau nu a fost acolo sa reprezinte Asociatia CLUBRV-RO ?
Orice problema are o rezolvare practica
Catalin Gigi
Membru forum
15

Mesaj de Catalin Gigi »

Da este adevarat in ziua festivitatii de deschidere mai exact dupa amiaza a venit si familia Dan Iordache care au participat alaturi de noi la festivitate ...dar i-am lasat lui Dan placerea de a posta poze cu el si familia lui .Nu e nimic de impartit
Vali Mocanu scrie: Laudele ar fi trebuit impartite in mod egal celor doua echipaje!
...din contra deplasarea mea la Praga imi doream sa fie perceputa altfel...deoarece noi dupa data de 25 iulie (cand ne-am despartit de Mona si Octav) pana pe 5aug am batut campii pe ici pe colo ,sa asteptam inceperea Raally-ului .Pt acest Rally ne-am pregatit in mod deosebit cu cadouri reprezentative tari noastre,costume populare si astea nu au periclitat in nici un fel bugetul asociatie.Deplasarea ,cazarea,cadourile au fost placerea noastra .Iar la intoarcere la postarea noastra ca am reusit sa fim prezenti si am fluturat si steagul Clubului nostru au fost decat 3colegi care au postat cu aprecieri pt efortul nostru .
Si ca sa incheiem orice discutie tipica pt forumul nostru va spun ca aparatul meu de fotografiat a stat la Dan Iordache de gat langa al lui ,ce poze a facut cu aparatul meu a facut si cu al lui ...atat de simplu era sa intre si sa posteze si el cateva poze in loc sa se vaite la unu si la altu ca el nu apare .
In urma discutiilor avute cu el imi spunea ca lui nu ii place sa stea pe forum si nici sa nu intre in discutii de genul acesta ....dar vad ca a intrat inevitabil ...ma repet asta este tipic forumului nostru ..
Daca astea sunt aprecierile pe care eu le merit ...
popa violeta scrie:Si cand ma gandesc ce polemica s-a dus pentru aceste "cateva zile" de stat la Praga!...Cu stima,
Violeta Popa

Spre deosebire de altii care si-au facut concediile linistiti pe diverse plaje in luna august ,pe noi ne-a batut soarele in cap ,tinand steagul clubului deasupra .
Catalin Gigi
Membru forum
15

Mesaj de Catalin Gigi »

Catalin Gigi scrie: Asa cum am promis, steagul nostru a fluturat alaturi de al celorlalte tari participante la acest eveniment important spun eu !!
undeva intr-un topic deschis de mine pe acest forum am scris ca sunt necajit pt neimplicarea noastra in iesirile internationale ...

Exista viata dupa ClubRV ...deci iesirile noastre cu rulota nu se vor opri ...la fel si participarea noastra la intrunirile FICC unde am cunoscut oameni !!!

Imagine

Imagine

Imagine
Scrie răspuns