Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salut Viorel . si bine ai venit are dreptate Ninel . Vali este si( Nasul )meu si pentru mine el a fost primul care mi-a urat bun venit :D Sa ne vedem sanatosi
Salut Viorel . si bine ai venit; are dreptate Iulian . Vali este si( Nasul )meu si pentru mine el nu a fost primul care mi-a urat bun venit Sa ne vedem sanatosi :D!
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Bine v-am gasit!
Suntem Traian si Cristina si ne bucuram sa avem in sfarsit in dotare un camper Burstner A 532.
Chiar din acest prim mesaj de prezentare, vrem sa uram tuturor "Drumuri bune", vacante frumoase
si speram sa va intalnim cat mai repede si cat mai des la intalnirile ClubRV.
Bine ati venit alaturi de noi. Cum sunteti dornic sa ne intalniti si cum prima intrunire care urmeaza este la, Laguna Albastra- Fagaras intre 1-4 iunie, de ce nu ati veni acolo si poate veti dori sa deveniti membru asociat. Va asteptam.
Bun venit Traian in marea familie a rulotistilor ClubRV !
Desi noi ne cunoastem, astept sa-i cunosti si pe ceilalti membri ai "familiei" la Laguna ! :D
Va multumim pentru mesajele de "Bun venit", deasemenea multumim domnului
Sandu Toma pentru amabilitate si promptitudine in incercarea de a rezolva
problema pe care o avem cu Truma si desigur pentru ca am urmarit aproape
toate "reportajele" de la intalnirile clubului suntem nerabdatori sa ne cunoastem
la Laguna Albastra.
Multumim,
Va salut cu mare drag, ma numesc Zaharia Mugurel 35 de ani, casatorit ,avem un baietel de 12 ani si de cateva zile ne-am cumparat o rulota din olanda(am mai avut una dar din motive financiare la vremea respectiva am fost nevoiti sa o vindem,din cate imi amintesc lui Gheorhe Raluca).Rulota este marca caravelair an 1991,sper sa pun cat mai curand poze cu ea,dar pana atunci nu am somn pentru ca nu am deel2 si trebuie sa astept pana o inscriu definitiv.Va doresc o zi frumoasa si vant din spate.
In acest caz, poti cere Administratorului sa-ti modifice in Profilul vechiului cont noua adresa de mail si sa stearga noul cont, fiindca nu sunt permise "clonele" !
Bine v-am gasit. Suntem Daniela, Nelut si copiii Sebastian si Teodora, din Curtea de Arges. Avem o rulota Beyerland Sprinter si suntem pasionati de calatorii.
Va dorim tuturor vacante reusite , drumuri bune si speram sa va intalnim cat mai des.