A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012 - Organizare

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Re: A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012 - Organizare

Mesaj de Odenie Sergiu »

danbabanu scrie:Dar vad ca se confirma teama ca unde exista un grup , exista si probleme. Asta nu este un lucru rau, doar ca aceasta iesire cred ca se vrea a fi o intalnire intre oameni care au un interes comun.
Nu se confirma nimic.Disputele care se petrec pe forum,in spatele tastelor n-am auzit sa se materializeze la intalniri.Cel putin nu s-a plans nimeni de asta in postarile intalnirilor.Nu cred ca s-au luat de par,si-au impartit pumni sau s-au certat ca la usa cortului.E ca in politica:in parlament,laTV se poarta dispute,iar dupa program merg la bere si fac afaceri impreuna.La cati participanti vor fi,fiecare poate socializa cu oricine considera ca este pe aceeasi lungime de unda,iar pe altii poate sa-i evite.Oricum cei care se cunosc deja vor trai bucuria revederii,iar cei noi la intalniri(cum sunt si eu) vor avea de unde sa aleaga din vreo 100 de participanti cu cine vor dori sa socializeze,sa lege relatii(oricum nici n-ar avea cum sa-i cunoasca si lege eventuale prietenii cu toti).E loc destul pentru toti,am inteles ca sunt 2ha de teren numai pentru campare.Temeri si dispute au existat si inainte pe forum(si poate vor mai fi),dar dupa cum se vede s-au risipit la Iepuresti sau la alte intalniri.La fel va fi si aici.Toata lumea care merge,merge sa se relaxeze.Daca vor fi eventuale contradictii vor fi la Adunarea Generala,care va dura poate 1-2 ore,dupa care se va delibera probabil la afinata d-nei Violeta,la o bere,ce-o mai fi sau in piscina.Nu cred ca e cazul sa ne lamentam,se sperie oamenii degeaba.Va fi o intalnire reusita ca si celelalte,iar cei care nu vor participa din motive de potentiale dispute vor constata ca s-au inselat.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13
Oras: Bacau
Data nasterii: 10 Mai 1977

Mesaj de Adrian.Apreotesei »

Din cei care ati mai fost acolo, cum este cu umbra, pt ca pe mine ma omoara soarele.
Din cate am vazut ar fi o fasie relativ ingusta unde sunt masinile campate. Acela e tot campingul?
distantele pentru racordarea la curent sunt decente sau punem cate 2-3 prelungitoare pana la prima priza.
Daca dl Rusu a fost pe acolo sa ne dea ceva fotografii ca vad ca este un impatimit si chiar ofera ffff multe informatii.
Multumesc
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Un clip de prezentare facut de d-l Predonu;se poate vedea locul de campare si restul facilitatilor.Este la propuneri locatii,dar pentru cei care nu l-au vazut...
http://www.youtube.com/watch?v=vfYcKMye ... e=youtu.be

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13

Ii foarte multumim dlui Predonu pentru prezentarea facuta. Nu l-am vazut pana acum. Am vazut ceva rulote si pe sub copaci. E bine.
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Adrian.Apreotesei scrie: Am vazut ceva rulote si pe sub copaci.
Mentiunea d-lui Predonu:
Legat de locul de campare:
Pentru cei ce nu au mai fost la Laguna in ultimul timp, va mentionez ca, conditiile de campare sunt altele. Nu se mai campeaza in apropierea piscinei, acum exista spatiu special amenajat de cca. 2 ha, loc suficient de a crea orice intimitate ne dorim.
iar locul la care se refera este cel din clipul de prezentare.
Ultima oară modificat 16 Mai 2012, 15:59 de către Odenie Sergiu, modificat 1 dată în total.

Gavriil Stiharul
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Adrian, vazand postarea ta, am facut rapid o schita aproximativa a locului de campare de la Laguna:

Imagine

Imagini se pot vedea in clipul pus de Sergiu, dupa minutul 3:29
Terenul, pare ingust datorita lungimii mari a fasiei respective.
Grupul sanitar, nu va satisface nevoile participantilor, din pacate el nu este corelat cu capacitatea campingului. Nu am reusit sa ma mai intalnesc cu Ovidiu sa discut aceasta problema. Mai aveam de discutat si legat de poarta de acces in complex direct din camping. Nu am vazut-o la acel moment.
Cei care ajungeti primii acolo vedeti daca exista acea poarta. Nu ma refer la cea din exteriorul campingului. Bine era sa fie una cu acces direct din camping pentru a nu exista probleme cu accesul in complex a persoanelor straine de camping. Distanta dintre prizele de pe gardul exterior, o apreciez ca fiind de cca. 12m. Desenul nu este facut la scara datorita lungimii mari comparativ cu latimea terenului.
Orice problema care se iveste, discutati-o cu administratorul complexului sau cu Dl. Ovidiu, este un om deosebit, care sunt convins ca va face tot posibilul sa va simtiti cat mai bine la aceasta intalnire.
Ultima oară modificat 16 Mai 2012, 16:21 de către Nelu Predonu, modificat 1 dată în total.
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13

Peste vre-o 2-3 ani cand cresc copacii o sa fie batalie pentru un loc in camping.
Vom creste rezerva de bere, sa stingem caldura care sper ca va fi.
Nici nu ne trebui prea multa umbra, vom sta in piscina.

Va multumesc pentru specificatiile prompte si la obiect.
Traian Filip
Membru forum
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 18 Ian 1961

Mesaj de Traian Filip »

Ziua buna,
Pentru ca domnul Sandu Toma este singura persoana pe care o cunoastem
in cadrul clubului pentru moment, il rugam sa ne treaca si pe noi in tabelul
de prezenta 1-4 iunie cu 2 adulti plus un copil (10 ani) singura care ne mai
insoteste in deplasari din cele 4 fete pe care le avem in dotare.
Mutumim,
Traian & Cristina
tel: 0721.332.356
Dinu Zabrauteanu
Membru forum
13
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 13 Iul 1980

Mesaj de Dinu Zabrauteanu »

Ce traseu este mai bun de la Bucuresti catre Laguna Albastra ? As prefera un traseu cu mai putine serpentine..

1) Bucuresti - DN1 - aproape de Predeal stanga pe 73A - Rasnov -73B - Ghimbab , stanga inspre Codlea, Sercaia, Mandra, Fagaras
2) Bucuresti - DN1 - aproape de Predeal stanga pe 73A - Rasnov - Sinca Noua, Sinca Veche, Vad, Sercaia, Mandra, Fagaras
3) Bucuresti - DN1 - Brasov centura, Ghimbav, Codlea, Sercaia, Mandra, Fagaras
Dinu Zabrauteanu
Sprite Musketeer (92), Opel Zafira 1.8 (2001)
Marian m Serban
Membru asociat
16

Mesaj de Marian m Serban »

buna ziua
ref la traseu
am tras rulota pe ambele rute
eu am sa aleg la dus traseul prin paraul rece si la intors prin brasov predeal(pe la rasnov paraul recede regula circula mai
multe camioane).traseul prin rasnov este putin mai scurt.
Marian Serban
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Adrian.Apreotesei scrie: ... Am vazut ceva rulote si pe sub copaci. E bine.
Acele rulote care apar in imaginile din clip sunt rulotele colegilor de la ACCCR lasate acolo la iernat. Nu in acea zona se campeaza.
Noul loc de campare de la Laguna, nu beneficiaza inca de umbra. Au fost plantati pomi, dar, acestia sunt inca prea mici pentru a va putea bucura de umbra.
Sa dea Dumnezeu sa aveti soare, ca destul la ultimele intalniri nationale acesta a stat mai mult ascuns.
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Pe acea suprafata cam cate rulote ar incapea,fara sa fie inghesuiala?Prizele fiind la cca 10m,de la o priza se alimenteaza mai multe rulote?Adica ar trebui sa avem la noi triplu stecher,nu?

Gavriil Stiharul
Scrie răspuns