Litoral la inceput de sezon - Mai 2012

Calin Lisovschi
Membru forum
18

Re: Litoral la inceput de sezon - Mai 2012

Mesaj de Calin Lisovschi »

neata, preturile de la Camping S sunt cele pt primavara cred, nicidecum pt vara... Am trimis mail in care spuneam ca as dori sa las rulota acolo pt 2 luni (iunie + iulie) si mi-a raspuns ca trebuie 3 luni (si august) si ca trebuie sa il intrebe pe sefu' care e plecat din tara, iar costul pt cele 3 luni doar pt rulota + 1 persoana este de 3500 lei, adica 39 lei pe zi!?!?!?!?!?! Cand ma duc sa stau mai platesc masina, curentul, persoanele... Trist...
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Aurelian Zarnescu
Membru forum
16

Mesaj de Aurelian Zarnescu »

Foarte trist.
Am vorbit cu cei de la camping Palas - Venus, ei percep 10 lei/zi pentru parcarea rulotei.
Este altceva fata de camping S, dar si asa 300 lei/luna...inseamna niste bani :shock:
Volkswagen Passat B7 Variant 2.0 tdi bluemotion + Lunar Chateau 450

E-mail:
aurelianz74@yahoo.com

Telefon mobil:
0740 126 956
Calin Lisovschi
Membru forum
18

Mesaj de Calin Lisovschi »

tinand cont ca tii rulota la mare si poti veni oricand la ea fara sa mai consumi timp si combustibil pt a o tracta cred ca nu mai este asa de scump...
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Beatrice Popescu
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 19 Mai 1980

Mesaj de Beatrice Popescu »

Salutare.La iesire din Mamaia dupa bariere .... la intrare in Navodari al doilea camping pe dreapata...parca Pescaresc se numeste tot sezonul (iunie-septembrie) costa 500 euro ...masina,rulota,apa,curent,2persoane,asa a fost acum 1 an si acum 2 ani.Anu asta nu stiu trebuie sunat ..dar nu cred ca se schimba ceva.
Conditi destul de nasoale la w.c.-uri ,insa multa umbra.La poarta magazine cu de toate..si restaurant in camping. Salutari BOBY.
beyerland 3.8
hyundai terracan
0788/639775 vdf
Ploiesti
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Aurele, 300 lei /parcare/30 zile la Venus pt ce conditii ofera, nu este mult, e un pret chiar bun comparativ cu cit s-a cerut anul trecut la 2 Mai..asa ca, tot la Venus ne gasim in vara asta ! :)
Nu fac comentarii aspra preturilor din campinguri, eu decit le-am enumerat si am postat pareri personale. Fiecare alege locatia in functie de cerinte si posibilitati. In extrasezon e mai bine.

Copletez cu citeva Imagini din extrasezon pe plaja de la 2 Mai. E o locatie cu care ne-am obisnuit chiar daca e departe de orice standarde. Simplitatea si posibilitatile satului, ne-au delectat.

2 Mai in 8 mai 2012

Link Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=TmY3vRplmL8

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Aurelian Zarnescu
Membru forum
16

Rusu Mihail scrie:Aurele, 300 lei /parcare/30 zile la Venus pt ce conditii ofera, nu este mult....
N-am spus ca este mult, am spus ca inseamna niste bani, in conditiile in care rulota ... doar sta parcata.
Eu care sunt la o zvarlitura de bat, ies mai bine la pret daca vin cu rulota in spinare.
Cat despre camping...n-am ce spune, jos palaria!
Deci, sa ne vedem cu bine in acest camping.

E-mail:
aurelianz74@yahoo.com

Telefon mobil:
0740 126 956
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Mihai si Aurelian ,cam in ce perioada ve-ti fi in Palace.?Anul aceste ma voi deplasa si eu citiva km.mai la sud ,lasind deoparte camping S,pentru o perioada :| .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Aurelian Zarnescu
Membru forum
16

Nu pot spune cand ajungem in "Palace", poate nevasta'mea. :D Spera ca o sa-i faca statuie angajatorul, mai tarziu sau mai devreme si nu vrea sa piarda ocazia.
Ca sa lasam gluma la o parte, 'nea Ioan...programul iesirilor la noi se face "tac-pac" peste noapte. Deci..."e unii" care mai si lucra.
In toate cazurile, urmarim forumul si ne vedem cu siguranta. Noua ne-a placut acolo si cel putin eu trag speranta ca voi petrece macar 15 zile acolo, impartite in cate transe or fi.
Toata stima pentru rulotisti!

E-mail:
aurelianz74@yahoo.com

Telefon mobil:
0740 126 956
George Stanescu
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 14 Dec 1963

Mesaj de George Stanescu »

Din cate am aflat,de la prietenii mei pescari din Navodari,anul acesta nu se mai descchide campingul"Hanul Piratilor".Poate confirma cineva informatia?
Hobby 450
Octavia Break
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Pentru campingul Hanul Piratilor ,de acum doi ani se auzeau zvonuri ca terenul v-a fi vindut pentru constructii de blocuri .O fi adevarat s-au nu ,vom vedea :shock:
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Aurelian Zarnescu
Membru forum
16

Apropo nea Ioan, ne-ai pus candva o intrebare, cand mergem la Camping Palace din Venus.
Incepand cu 01 iunie dupa-amiaza pana luni pe 04 iunie suntem acolo.
Stima pentru rulotisti.

E-mail:
aurelianz74@yahoo.com

Telefon mobil:
0740 126 956
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Ca sa nu mai deschid alt topic ca nu merita efortul:
Am fost in week-end la Camping Pescaresc iesire Mamaia spre Navodari (asta dupa ce plecasem de la Snagov goniti de super-conditii)
Am ajuns pe la 1.30 noaptea, la poarta domnisoara la receptie operativ bonul 170 lei 2 nopti 2 adulti si un copil cu rulota si masina aferenta.
Din pacate din cauza orei tarzii n-am mai intrat sa vedem ce-i inauntru, poate mergeam la vecini, GPM care aveau alte conditii din cate a vazut si povestit fica-mea dintr-o plimbare.
Era si o gaura in gard prin care Pescarestii se duceau la GPM-isti sa-si faca nevoile si dus.
Inauntru mizerie la superlativ.
Nu stiu ce sa povestesc ca ar trebui sa spun de toate, incepand cu cele 2 grupuri sanitare+dus mizerabile care deveneau de neutilizat la 5 minute dupa ce le spala femeia de servici, la lipsa apei calde pe parcursul celor 2 zile cat am stat (in ciuda programului comunist de apa calda, parca cate 2 ore de 2 ori pe zi), la grupurile de alta etnie campati la cort cu hainele insirate pe jos in pomi si care-si puneau puradeii sa-si faca nevoile in ziar dupa care-l aruncau la gunoi in nasul nostru, la limbajul colorat la adresa daciei papuc din dotare care nu inghtea gunoiul din carburator cand o tura ca bezmeticul la 1 noapta, la pubelele plimbate de fiecare participant de la unul la altul sa nu miroasa la usa lor, la unicul furtun de sub chiuveta grupului sanitar insirat pe jos cu care femeia spala WC-urile si de la care trebuia sa iei in teorie apa de baut, la colegii rulotisti care dupa ce-si varsau toaleta peste tot in WC spala caseta WC-ului cu acelasi furtun insirat in zoaiele de pe jos si care dupa aia veneau cu bidonul sa ia apa din acelasi furtun, la jandarmii care au venit de 3-4 ori in 2 zile sa opreasca muzica petrecaretilor sau sa dea afara persoane de alta etnie care nu platisera de nu stiu cand, aceiasi ....moderat............ care veneau in camping dupa 2-3 ore cu o noua intrare, la mirosul superb al gunoiului (adunat dupa celebrul gard facut din tevile furate de la panourile solare ceausiste ce impanzau tot litoralul) la 2-3 metri de locurile de campare si care te obliga sa tii ferestrele inchise la rulota pe 40 de grade daca aveai nesansa sa bata vantul spre tine (si noi eram la vreo 100 de metri), la paturile de pe plaja facute din scandura neprelucrata si de care daca te atingeai ramaneai fara 5 mm de piele cu tot cu carnita aferenta, etc, etc.
Am uitat si trebuie mentionat ca mai era o chiuveta de beton, un spalator cu 2 robineti unde puteai sa gasesti sticle la rece, pepeni, carne lasata in castron sa curga apa pe ea si deasupra alta mare gospodina clatea oala cu detergent si de la care cativa rulotisti inghesuiti ca vai de capul lor reusisera sa traga un furtun de apa.
La intrare aveau intr-adevar un magazin decent bine aprovizionat dar restaurantul dinspre plaja cat si chioscurile cu Gaufre de Liege erau in paragina, inchise.
Frumos, foarte frumos.
Cred ca intr-o zi marea se va retrage si o sa ramanem pe uscat din cauza marii nesimtiri deopotriva a proprietarilor de campinguri cat si a participantilor din ele.

Pot spune m-am simtit bine astea 2 zile, apa super, vremea buna, concerte, restaurantele in zona OK dar daca ma uit inapoi la mizeriea in care am stat si la focarul de infectie care este acest camping .... mai bine zic pas.

moderat de Lupu Ciprian
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Scrie răspuns