Off-camping Sovata

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
eduard tirnoveanu
Membru forum
17

Off-camping Sovata

Mesaj de eduard tirnoveanu »

Salut!
Exista posibilitatea camparii off in zona Sovata,Praid?Nu am fost niciodata in zona si asi dori sa petrec o saptamana acolo.Campingurile le-am vazut pe net,dar m-ar interesa o locatie off.
O zi buna!
BMW 320D touring & Knaus Eifelland 395TK
0752188993
Nicusor Manea
Membru forum
13

Re: Off-camping Sovata

Mesaj de Nicusor Manea »

In 2009 cand mi-am luat prima rulota am fost si eu la Sovata si cand am vazut preturile din camping-uri am accelerat cat am putut. Venind dinspre TG.Mures, traversezi Sovata pe Str. Principala si la iesire din localitate pe partea dreapta este o poienita langa cursul unui raulet ( acolo am campat eu in 2009). In caz ca s-au mai schimbat lucrurile pe acolo, sa nu ma injuri. Oricum daca mergi mai deparet pe acelasi traseu cred ca este imposibil sa nu gasesti ceva.
Fam Nicusor & Mihaela Manea
Chateau 380 + VW Sharan 1.9 TDI
Tel: 0757 316 363
E-mail: mbalubrifianti@gmail.com
eduard tirnoveanu
Membru forum
17

Multumesc de informatie.O sa caut locatia descrisa de tine,iar in ultima instanta o sa trag la un camping.Mai accesibil am inteles ca ar fi cel de la Campul Cetatii,cu toate ca ar fi un pic mai departe.Am inteles ca ar mai fi un camping Stana din Vale,sau asa ceva.Stiti ceva despre acest camping?
0752188993
Sandu Toma
Membru forum
18

Mesaj de Sandu Toma »

Stiu ca baietii de pe Caravanclub ieseau pe o vale la Isuica, langa Sovata http://caravanclub.ro/forum/viewtopic.p ... uica#p1991
Incearca sa iei legatura cu ei, vezi poate au informatii noi .
Orice problema are o rezolvare practica
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Uite cateva informatii despre campingul Stana de Vale din Sovata : viewtopic.php?f=101&t=5130&hilit=Stana+de+Vale
Personal iti recomand campingul Mustang din Campu Cetatii la 10-12 km de Sovata, liniste, curatenie, internet gratis, gazde amabile, pastravarie in apropiere, preturi decente, posibilitate de plimbare cu mocanita.
O scurta prezentare aici : viewtopic.php?f=122&t=653
http://www.mustangcamping.ro/camping-transilvania.php

P.S. Membri ClubRv si Caravanclub beneficiaza de o reducere de 10 % in tot timpul anului ! :D
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
eduard tirnoveanu
Membru forum
17

Arata foarte bine acest camping din Campul Cetatii,si preturile pe 2012 sunt decente.Cred ca aici o sa tragem mai ales ca acest camping mi-a fost recomandat si de dl Petty din Dej.Avem autonomie complecta(fara apa)si ne suradea ideea unui off,dar mergem singuri si cred ca e mai bine sa ramana rulota intr-un camping in timpul excursiilor in zona,mai ales ca nu cunoastem locurile.Multumesc inca odata pentru informatii.
0752188993
Petre Florin Marius
Membru forum
16

Mesaj de Petre Florin Marius »

Buna ziua.
Cam in ce perioada intentionati sa mergeti? Poate se leaga ceva . :D
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

In afara campingului care te-a speriat, in Sovata mai este un camping, situat in spatele lacului Ursu.
Are preturi mai acceptabile si negociabile.
Intri in Sovata Bai, traversezi centrul si din fata lacului Ursu(care este pe stanga in sensul tau de mers), urci inainte spre hotel Alunis si pe prima la stanga, imediat ce se termina padurea, o virezi la stanga si la 500m gasesti campingul.
Este oarecum modest, fara mari pretentii. Deasemeni, poti folosi parcarea privata de pe stanga, dupa lacul Ursu.
Daca ai nelamuriri, poti suna.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Batta Mihai
Membru forum
17
Oras: Camping
Data nasterii: 02 Feb 1967

Mesaj de Batta Mihai »

eduard tirnoveanu
Membru forum
17

Salut!
Am vrea sa plecam dupa 5,6 august.Nu stim inca sigur data exacta-depindem de servici.Ne-am hotarat la Campul Cetatii.
0752188993
Sandu Toma
Membru forum
18

Mesaj de Sandu Toma »

Sunt sigur ca nu veti regreta alegerea facuta !
Campingul este la standarde ridicate, posibilitati de excursii in jur si ceea ce este mai important...la fiecare 5 case este o pastravarie ! :D
Orice problema are o rezolvare practica
Gabi Serban
Membru forum
15

Mesaj de Gabi Serban »

Aurelian Deliu scrie:In afara campingului care te-a speriat, in Sovata mai este un camping, situat in spatele lacului Ursu.
Are preturi mai acceptabile si negociabile.
Intri in Sovata Bai, traversezi centrul si din fata lacului Ursu(care este pe stanga in sensul tau de mers), urci inainte spre hotel Alunis si pe prima la stanga, imediat ce se termina padurea, o virezi la stanga si la 500m gasesti campingul.
Este oarecum modest, fara mari pretentii. Deasemeni, poti folosi parcarea privata de pe stanga, dupa lacul Ursu.
Daca ai nelamuriri, poti suna.
Cum se numeste campingul? As vrea sa ajung in zona si sunt in cautare de un camping bun si ieftin.
DUSTER 4X4 1,5DCI + RULOTA HOME-CAR 35 RACER
tel:0744.764.080, mail: serbangabi@hotmail.com
Scrie răspuns